Regasiri (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Multa sanatate la bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata si
Maya imi pare foarte rau ca sunteti bolnavioare si va doresc multa sanatate. Ana nu cred ca va raci pt ca bea laptic bunLas ca trec ei colicii.
Lacramioara multam pt cafea.
Dbunny in primavara eram moarta dupa Oceana. Ma Erica la rosu in gat nu face temp, da ajunge unori ajunge la altceva... De ex acum nu mai scapam de muci, deci curg de mai bine de 2 sapt, desi punem si picaturi, luam si coryzalia+ ceva eferalgan.
Bambo la multe lunisoare cu sanatate si noroc. Pe 11 noiembrie? Uau ce trece timpul.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Aelita da despre voi nu zici nimic?
Roxana eu cred ca fac tot ca in anii trecuti, ca bani nu sunt, la gradi anul asta e noua si inca nu si-a facut prietene bune, asa ca acasa la mama (norocul meu ca am garsoniera la faza asta), cu familia, copii: nepotu, finutul si inca 2 fetite, in rest ne cinstim noi adultii.
La gradi o sa duc tort si cate un suculet pt fiecare si asta este.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi implineste delfinasul meu drag 2 luni ..va servim cu tort..sampanie..suc si tot ce va doreste inimioara ...nici nu stiu cand au trecut 2 luni parca mai ieri eram cu burta si ma plangeam de caldura

Maya-cum sunteti?

la 16.30 mergem la vaccin

o zi buna

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
si la noi e moment de sarbatoare
azi facem 9 lunitze
asa ca facem cinste
nu e de fapt chiar un meniu de sarbatoare dar cum e vremea pranzului sper ca prinde bine
varza cu carne de gasca.mazare cu carne si ciorba de perisoare
iar desert cornulete de casa cu nuca si gem
si va garantez ca toate sunt delicioasae
si e meritul lui mama

am mai scris cate ceva despre Miruna aici

LML David sa fii sanatos si voios

Mergi la inceput

La multe lunite Miruna..multa sanatate si noroc in viata

am facut vaccinul a plans puiutzul mic...dupa a dormit vreo 3 ore..acum pe seara a fost cam marait dar a adormit intr-un final..mi-a fost asa mila de el..statea asa cuminte si cand l-a intepat nu stia ce a patit

Mergi la inceput

uitasem sa ma laud...avem 5550 kg si 60 cm a luat 1.400 kg intr-o luna doar cu laptic de la mine ,in prima luna luase putin dar a recuperat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multe lunite,Miruna !!!

La multe lunite ,David !!!

Ank,de noi..Andres e cu aerosoli,am fost sambata la urgente ca respira greu,e bine,mai tuseste,mai vomita...in noaptea asta s-a trezit si Sofia ragusita ,plangand,i-am dat un siropel,sa vedem cum e maine dimineata,daca e si ea..
Miguel se tine bine pe baricade deocamdata.
a facut si el doua lunite alaltaieri,are 5500 g ,maine avem programare cu baietii ,cel mic la vaccinurile de 2 luni iar cel mare la vaccinul pt gripa.sa vedem ce zice,daca i-l amana fiind acum bolnavior..Vaccinul anti gripal i l-a recomadat lui,dupa ultimele episoare in 2 luni de aerosoli.

daca o vad dimineata ragusita pe Sofia credca nu o trimit la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o , un si un

La multe lunite, Miruna!

La multe lunite, David!

Anka, multa sanatate domnisoarei Erika. Si la noi mucii cand vin, parca nu mai pleaca.

Aelita, multa sanatate la bolnaviori.

Mergi la inceput

Cu Intarziere ii urez Mirunei la multe lunisoare cu sanatate si noroc.
Bambo ma bucur ca nu a aparut nimic in urma vaccinului.
Aelita multa sanatate puiutilor . Cum e azi Sofia? Bafta la vaccinuri.
Lacramioara multam pt cafea. Asa e cu mucii, da pe la gradi am vazut o mare tuseala.
Maya voi cum mai sunteti?
Fug ca am treaba, da revin mai tarziu

Mergi la inceput