Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!
Raspunsuri - Pagina 22
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Sabina este adevarat ca de foarte multe ori ma astept de la cei din jur sa fie altfel decat sunt...dar tocmai ptr ca eu ofer de aia si astept...intelegi ce vreau sa zic? In fine...mai voiam sa zic ceva dar am vazut ca e bine cateodata sa te mai si abtii.. fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
Ei,bineinteles ca uneori e bine sa te abti :)
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
crissbebe spune:
ALEX merge... http://www.youtube.com/watch?v=U0UgDKvzhAQ
http://www.youtube.com/watch?v=PEQpAmia4cs
http://www.youtube.com/watch?v=cS-aq5r5InE
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Dana15 spune:
Buna dimineata!
Am niste restante de ieri:
Iulika mi s-a umplut sufletul de bucurie cand mi te-am imaginat facand pasi de dans pe strada..sunt convinsa ca oamenilor le se lumineaza fata cand te vad..sigura, sigura!
Si ce tare ca Brucu este pe lista de apartamente!
Iulia este lunga povestea cu motivul plecarii noatre din Roanne...si desi initial am considerat-o nesansa, acum suntem convinsi ca este un pas mare in fata!
Raluk referitor la intarirea imunitatii..vitamina D am reinceput sa-i dau si eu Ana de la mijlocul lunii sept, probioticele si vit C le am pe lista; ma gandeam si la Echinaceea ...eu pana sa raman insarcinata faceam cure cu capsule de Echinaceea in fiecare sezon rece..timp de 3 luni, in primele 2 sapt ale lunii aveam "buline" de luat..nu tin minte sa fi fost racita! febra si muci colorati la mine...nu-mi aduc aminte..si nici nu am facut vreodata vaccinurile antigripale care erau facute-n masa personalului medical..o fi sistemul meu imunitar puternic? o fi ajutat si planta asta?
Pe siteul askdrsears am citit (articol mic, putin documentat) ca este ok, ca nu dauneaza si se poate da chiar de la 6 luni..sub forma de picaturi..ramane sa mai citesc!
Multumesc mult, mult pentru mail!
Criss felicitari mergaretului
Ellemi se rupe sufletul cand citesc despre copilasi care se acomodeaza cu greu la gradi, iar gandul ca Ana ar plange vreodata cu suspine si mi-ar spune "mami, nu ma lasa" ma face sa-mi doresc sa nu mai incep niciodata lucrul:(...
sper sa fie mai bine, totusi..pana la urma..nu stiu, instinctul imi spune ca daca o vei retrage acum, ulterior integrarea va fi mai grea..
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
crissbebe spune:
Buna dimineata...poftiti la fierbinte si proaspata...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
anamaria1979 spune:
La multi ani Paulica! Imi pare rau ca scriu cu intarziere, Lali distractie placuta la buzau.
Crissbebe imi pare rau de situatia cu sotul tau.
Elle poate se va acomoda fetita, nu stiu ma gandesc ca este o perioada de tranzitie. Pana la urma tu decizi pentru ea si daca doresti sa o retragi ca este mai bine pentru ea asa sa fie.
Iulia sanatate multa lui raducu. Lui alex mucisori i-au trecut si nu a luat decat vibrocil/ panadol 2-3 zile, acum pentru laringita stiu ca pediatra recomanda un sirop eurespal dar unii bebici nu prea sunt incantati de el.
Dana sa fie cat mai usoara mutarea in marsilia si respectiv venirea in romania. Am citit cu mare placere postarile tale.
Nela ahaa deci bunicuta este topita de dorul fetilor. Banuiam eu lasa ca acusi vine repede inapoi. Sa fie sanatoasa si voioasa ana banana.
anamaria1979 spune:
Crissbebe felicitari pentru mersul baietelului si multumim de cafea.
Iulika ce burtica ai si esti o frumusica. Sabyna o putem impartii virtual nu? Eram si eu pe acolo admiratorul secret.
diamar78 spune:
Sal!
Nu stiu cine ne face noua astazi capitol pt ca Lali e plecata, Alex e nasa. Poate intra alta fata priceputa sa ne fericeasca.
Elle, poate se obisnuieste daca spui ca in rest ii place. Poti sa te gandesti si la varianta sa o duci intr-o grupa unde este o prietena. David al meu acum e cu verisorul lui si e tare incantat.
Criss, m-ai facut sa-mi stramb gatul in timp ce ma uitam la filmulet. Pare tare lungut. Felicitari ursuletului albastru, pare tare sigur pe el. Asta e problema noastra ca daca oferim ceva vream ceva in schimb.
Dana voi tot cu suzi sunteti?
Iulia, ii dai antibiotic pt laringita? Sanatate multa. Nu mai conteaza cine a adus boala. Parca il aud pe socru cand era Matei mic a intrat la el sa-l vada si-i curgea nasul si soacra i-a spus sa nu intre si el a spui nu nu se ia ca e un guturai usor.
La multi ani Loris, Victor si Nicholas! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
Nela, te-am prins ca esti de la conservatori. Am vazut ca ei au sloganul sa fii om, copilul meu!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!