Dovlecei in sarbatoare*196*LMA Paul !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaa!
Of doamne,ce emotie,acum un an il nasteam pe Paul,acum imi curg lacrimile de emotie ,imi tremura mainile,imi tremura tot corpul.
Va pup si ma intorc cu beuturile si mancarea mai tarziu,nu va iau asa de dimineatza .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
La multi ani puiul mamei,sa cresti mare ,sa te faci om cum spunea cienva pe forum alta data la alti copilasi!
Vai,nici nu imi vin cuvintele,parca s-au blocat undeva in creier si ceea ce se transmite este doar emotia
Daca veti sa va reamintiti impreuna cu mine venirea pe lume a lui Paul .
Crissbebe ,multumesc. ar cam trebui sa ajunga si cadouasul azi sau luni,e plecat de marti de la mine
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
x_ggg spune:
LA MULTI ANI, PAUL-IULIAN!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
alex25 spune:
LA MULTI ANI PAUL
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o calda ca sa va mai dezmortiti.
Dana eu ma bucur din suflet ca ai scris ce simteai, ca doar de aia suntem aici, ziceam ca nu ar mai trebui comentat pe marginea subiectului. Cat despre printesa sa stii ca va fi imbraca cu rochita din filmare, o sa am si poze, desi nu o sa stea mult pe acolo.
Criss offf Doamne ce o fi in sufletul tau, nu stiu ce sa iti spun, decat ca te imbratisez cu mare drag.
Fragutza sa stii mamis ca ma bucur din suflet ca mergi la sala si ca te simti bine, te pupa fata.
Lali sa stii ca intru si mai tarziu ca sa gust din tort.
Va pup, sa aveti o zi minunata, am fugit la trebi.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata!
PAUL IULIAN
Alex multam de cafea! si spor la trebi!
Crissbebe putere sa treceti peste!
ANDREI
suede spune:
LA MULTI ANI PAUL!!!!
Multa sanatate si noroc in viata!
Lali sa-ti traiasca flacaul!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
Crissbebe imi pare rau ca ai trecut prin momente atat de nasoale,nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau.
Acum cum mai este situatia? sa fie bine.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
diamar78 spune:
La multi ani Paul cu ochi frumosi si zambaret! Sa cresti mare, sanatos si frumos la suflet!
Lali, m-am dat seama ieri ca Paul o sa fie un copil norocos pt ca nu stiu daca stii dar astazi este sarbatoare cu cruce neagra la mine in calendar. Este Acoperamantul Maicii Domnului care o sa-l protejeze pe Paul, asta depinde si de voi daca credeti sau nu.
Criss, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau cand au intrat peste voi. Alex mic nu s-a speriat?
Dana, te rog sa spui mai multe despre partea cu descarcatul aici pe forum. Pe mine personal nu ma deranjeaza cand se spun astfel de probleme pt ca stiu ca un cuvant bun din partea cuiva face minuni.
Fragutza, asa-i ca si psihic e mai bine de cand mergi la sala?
Dana tu ai mai avut timp de alergat?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
raluk16 spune:
La multi ani Paul!
Sa fii sanatos si fericit si sa iti bucuri parintii!
Dana ai fost minunata ieri! Si da, Relu a intrat in depresie, a vrut sa-l dea afara pe Kapetanos ala din echipa, sa-l linseze pe arbitru, si din astea
Luci scumpo , noi suntem inca raciti, deci weekendul asta pica. Nu stiu ala urmatorul. Oricum, e foarte departe, pe drumurile tarii noastre as face vreo 8 ore cred, poate si mai mult daca am opri sa mai si mancam . Hai mai aproape la Cluj . Pfff da ce flatata ma simt ca ai vrut sa ma vezi . Si io as fi vrut, dar nici nu indrazneam, credeam ca te asalteaza toate cunostintele si neamurile.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13