Prietene la bine si la greu - 57

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mie mi-e f dor de o bancutza de aia plina ca asta vara, dar cum acum mi-e somn, plec la nani. Dar tot sper sa ne adunam intr-o seara... curand...

Lumi ce emotionanta reintalnirea intre dragii tai . Pupi mami!

NB

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

a adormit si mandruta mea, azi a sarit somnul de dupa-amiaza asa ca a picat la datorie inainte de ora 12 ...mai e careva?

ma apuc de cap nou

Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

nb si de la noi..

mucosii dorm,ceea ce voi face si eu curand

o noapte linistita va doresc

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

seara buna

eu ma chinui sa va prind din urma.... dar nu prea imi iese...
Suntem in general bine. Mihnea e tot mofturici din motive de "lipsa tati". Acum plange foarte tare daca nu ma vede... de am ajuns sa cred ca se panicheaza sa nu dispar si eu ca tati... cred ca e numai in mintea mea asta

Mi s-a magnetizat cartele orange ( sau demagnetizat... cum o fi corect) si mi-am facut un car de ... ca titular de abonament e sotul... si numai el putea lua o cartela sim noua cu acelasi numar... cu greu am rezolvat azi, dupa 3 zile de lipsa telefon

A nascut nanuta lui Mihnea o fetita ca o bombonica... si cumintica... si are saraca sanii deja varza de ragade ( stiti voi cum e) ca asistentele au sfatuit-o sa se spele bine bine cu apa calda si sapun inainte de fiecare alaptat... si de mine nu dadea... ca n-aveam telefon.... si ieri cica plangea de durere si de ciuda ca nu ma gaseste. Intre timp e acasa... si a gasit notitele... si deja era blindata cu creme....
Apoi, o minune de asistente... ii indopau fata cu lp... si sanii ei explodau... deja avea febra... noroc de o asistenta dragutica ... aia i-a spus ca daca nu goleste urgent sanii e de rau... asa a a aruncat frumos lp la canal... si i-a pus sanul plin de ragade fetei in gurita... si deja a scapat de sanii tari.

trimit mesajul si revin... intre timp lecturez sa va prind din urma... dar nu mai trag sperante sa si raspund fiecareia... desi sunt multe de spus... macar sa citesc atat cat sa inteleg eu despre ce vb

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

58

Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara la toata lumea!
La multi ani luniversatilor si aniversatilor (Lyly)
Greu azi cu vremea asta nashpa, mi-e groaza de perioadele lungi in care vom sta in casa din cauza vremii! Trebuie sa inventam/improvizam nspe milioane de chestii sa nu ni se plicti copilasii!
Am citit pe fuga, sa vedem ce am retinut:
Monis are covor meserias, pe care Iuli se plimba ca prin oras, LumiR e (m-a emotionat tare faza cu Annabelle si tati), Dozz are mari emotii cu inceperea serviciului , Ancutza si Laura se pregatesc de mutat in casa noua, Andrecluj abia asteapta sa vina in Ro, iar Stephy are doi copilasi superbi (vazut poze tare dragute). Sigur ar mai fi de zis ceva...
Brrrrr, am citit aseara faza cu dark angel (parerea mea), mi-a taiat entuziasmul de a scrie...pentru vreo 24h
Am si eu doua intrebari (poate par , dar tare as vrea sa stiu parearea voastra):
-fetele cu puiuti mai putin dintzosi (adica 1 spre zero dintzi), le-ati dat sa manance bucatzele mici sa se obisnuiasca?
-cate reprize de somn mai au puiutzii vostri? a mea pare ca vrea sa ramana cu una pe zi

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput