Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 12
lumi_calin spune:
ralucicum e Bubu sper sa nu mai fi avut surprize. si eu zic ca e posibil sa i se fi iritat putin mucoasa, nu cred ca trebuie sa te alarmezi daca nu se repeta sa treaca mucii de tot
Tina bine ai revenit lasa recuperatul pe alta data
Ancutza- modeala cu ochi albasti. spor in continuare cu mutatul
Dozzsa trece buba repede. nu stiu altceva ce sa iti spun , deoarece al meu e inca stirb
Ramona c nu ma pot opri din ras la faza cu soacra. si vad ca ti-ai mai gasit un job, s-au abonat si cateva fete
miany frumos bilant
Laurairina eu stiu ca spirtul pateaza, dar na, nu stiu acum daca doar lemnul sau si palul...vb lui monis incearca pe un colt, daca nu merge baga TT. spor la treaba
cred ca m-am bucurat prea devreme de soaree ca au aparut niste nori su su su sa plece
lansez ca e plictisitoare deja placinta mea
ps. scuze daca am greseli
laurairina13 spune:
Andre, tea tree-ul oare nu pateaza??,nu ramane uleios? Ca nah..pe parchet nu se vede nimic cand spal, da pe mobile fiind suprafete mici..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
broscuta_80 spune:
Buna ziua, ca dimineatza s-a dus intre timp...
Am citit mai pe fuga, ca ma chinui cu un pui de tara sa-l transez ( si tot fuge de mine ) si sa-l pun la fiert.
Vladut de mamix Many_bani
Sot de lyly si tati de Alex Fug la bucatarie
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Andre, tea tree-ul oare nu pateaza??,nu ramane uleios? Ca nah..pe parchet nu se vede nimic cand spal, da pe mobile fiind suprafete mici.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) |
eu am suprafete lucioase la mobila de la bucatarie si au ramas urme, asa ca am curatat cu spirt si apoi cu clin
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
dankutza spune:
Laura eu am spalat-o bine cu Cif. Nu am dezinfectat-o. nu am patit nimic.
Dana, mama lu' Pinky
raluci_b spune:
citat din mesajul lui lumi_calin ralucicum e Bubu sper sa nu mai fi avut surprize. si eu zic ca e posibil sa i se fi iritat putin mucoasa, nu cred ca trebuie sa te alarmezi daca nu se repeta sa treaca mucii de tot |
sarumana, e bine acum, parca a mai fost ceva dimineata putin dar ff putin, insa tot mai sunt ceva muci galbeni si na, ar trebui sa-i scot cumva
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Andre, tea tree-ul oare nu pateaza??,nu ramane uleios? Ca nah..pe parchet nu se vede nimic cand spal, da pe mobile fiind suprafete mici.. |
monica_80 spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Si io o intrebare ridic: vreau sa sterg mobila noua de bucatarie si sa o si dezinfectez putin inainte de a pune in ea de toate, cu ce solutie sa o spal?? Mentionez ca e mobila din aia de pal. E plina de amprente de la ansamblat.. Pronto as folosi da ala nu dezinfecteaza, as folosi spirt sau otet, da asta nu pateaza oare??? Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) |
pui ulei intr-o canita in care adaugi cateva picaturi de otet, solutie cu care freci toata mobila cu o bucata de vata. nu doar ca otetul mai dezinfecteaza, dar mobila se curata frumos si capata un luciu tare fain
de scump Maria 13.12.2009
laurairina13 spune:
Ehee, multam la fete pentru raspunsuri, tare prompte ati fost. Probez azi ce si cum ar merge mai bine.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
monica_80 spune:
La multi ani tati de Alex! Sa fii fericit si sanatos, alaturi de minunata ta familie!
de scump Maria 13.12.2009