Prietene la bine si la greu - 57
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Andre nu ai si tu zbor spre Cluj prin Bucuresti? hai te rooooooooooooooooooooooooooooooog
Dankutza pupici lui Pinky omidutza
Coque super pozele, super-super!
apropos de asta, am vazut mereu pozele, dar recunosc ca nu am mai reusit sa las comentarii. Dusa-i vremea cand Santiago statea atarnat la cate 40 de min si eu stateam cu mainile libere pe tastatura... Acu abia indraznesc sa intind un deget cat sa scrolez cu el, ca imediat intoarce capul sa vada ce mesteresc
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
dana n. spune:
Neata!
Vladut, sa ne traiesti!
sot de Lyly!
Coque, superbe poze...sunteti niste frumosi
Dozz, tu parca intrebai daca speli lanolina de pe mamelon inainte de alaptare...nu, poti alapta asa.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Andre nu ai si tu zbor spre Cluj prin Bucuresti? hai te rooooooooooooooooooooooooooooooog |
dana n. spune:
Pun si eu livingul la bataie ... o pun si pe Eva
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
mai fetelor, intrebare de baraj:
Iulian se ridica in picioare cat de des poate si isi da drumul de sus, in fund , pe parchet. Acu intrebarea: oare nu-i strica pe la coloana? trantitul asta vesnic?
lumi_calin spune:
Buna ziua si de la noi!
fetele din Bucuresti nu dati cu rosii, la noi e un soareeee deci plimbare si azi ca pe ultima suta de m.
la multi ani Vladut, sa cresti mare
La multi ani sot de Lyly! Distractie placuta.
ma apuc si eu sa scriu un mesaj ca am cam lipsit(sper sa reusesc)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui monis5 mai fetelor, intrebare de baraj: Iulian se ridica in picioare cat de des poate si isi da drumul de sus, in fund , pe parchet. Acu intrebarea: oare nu-i strica pe la coloana? trantitul asta vesnic? Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
o sa invete repede sa se dea jos incet, deci nu e ceva ce dureaza mult si poate afecta ceva pe la coloana, si oricum caderea este amortizata de pampers
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
Cory_B spune:
Monis- nu e nici o pb cazutul in fundic. Acum e abia inceputul,sa vezi cand va merge singur ce de-a cazaturi in fund va lua Si ei acum sunt maricei...nu mai au coloana atat de frageda. Mie dr pedi Culcer cam asta mi-a spus referitor la subiect. Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui raluci_b o sa invete repede sa se dea jos incet, deci nu e ceva ce dureaza mult si poate afecta ceva pe la coloana, si oricum caderea este amortizata de pampers |
Asta cu amortizatul voiam si eu sa o zic, ca o vad si pe Amalia cum isi da drumul ca din pod si nu schiteaza nici un gest de durere..E clar ca pampersul e bun amortizor
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
monis5 spune:
Cum se formeaza caracterul la romani?
1. Prima poezioara pe care o invatam este... "Catelus cu parul cret"...care ne invata: "Fura rata din cotetz / Si se jura ca nu fura..."
2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Mioritza"...care ne invatza ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...
3. a treia poezie semnificativa pe care o invatzam este... "Luceafarul"...care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas...