FIV in Ungaria 116
Raspunsuri - Pagina 9
mami_vreau spune:
neatza fetelor! o saptamana frumoasa!
adina poop burtica plimbata in weekend!
samira va sun diseara ca sa stabilim ziua de intalnire, ok?
Laura multza mult!
adria pentru mutatia noastra, pk iti da sa iei doar acid folic obligatoriu de 5 mg... eu am luat si femibion din ziua 8 de stimulare (ca nu am avut mai devreme), am luat si aspenter dar l-am oprit cu 2 zile inainte de punctie si l-am reluat dupa punctie si fac clexane de 0.2 din ziua ET... dar, repet, le iau de la mine putere...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
ok,mami,ne auzim diseara.
cand ai Beta???
o saptamana faina tuturor
p.s.azi ajunge la mine PRG injectabil,adus din Turcia...30 de fiole de 50...sunt foarte incantata
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cand ai Beta??? |
joi... mai am de asteptat!
Laura
jaguar spune:
Buna ziua fetelor
Ma scuzati ca dau buzna la voi,,,
Am o intrebare, daca este rau sau periculos pentru cei micuti ca dupa
ET la 30min-1 ora sa faci pipi, bineinteles ca la pat si la plosca?
Ce stiti despre asta?
Va multumesc si astept cat mai multe pareri.
Multi pupici si bafta tuturor!!!
Sunt cu ochii pe voi "din umbra"
tamaryllis spune:
Jaguar, depinde de clinica! Eu am auzit mai multe variante. acum nu stiu sa-ti spun care e cea mai buna, dar eu nu am facut la plosca si a fost ok. Adica am urinat normal, la wc. Dar cred ca dupa ET te tine mai mult de 30 de min intinsa, sau macar pe un fotoliu rabatabil.
Mami, bafta joi!
Fetelor, m-ati terminat cu gogosile voastre! Oricum, perioada asta am tot profitat si am rugat-o pe mama sa-mi faca diverse dulciuri/mancaruri. Dar la gogosi cu paharul nu cred ca o pacalesc, caci mereu mi-a zis ca i-a mirosit casa o saptamana!
Printre altele, eu am dat in patima ecografiilor saptamanale si nu stiu cum sa ma opresc!
26+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
jaguar spune:
Tamyy saru'mana
Da, dupa acele 30 min la orizontala, apoi te muta in pat, deci cam la 45min dupa ET...(atunci cand era deja in pat)
Ce face gogosica ta? e mare dejaa
Aveti grija de voi
O zi buna!
mami_vreau spune:
multumesc tamy!
te inteleg cu ecografiile... si eu as face la fel in locul tau!
Laura
tamaryllis spune:
Fetelor, da' ce-ati patit de sunteti asa tacute?
26+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
samira33 spune:
asta ma intrebam si eu.
io am avut multa treaba azi...da sunt fericita ca am muuuuulte fiole de PRG injecatbil
fetelor,voi aveti idee cat costa Pregnylul de 5000 unitati???
ca azi la MMF mi-a zis 4 sute...da nush' ce-s aia...de ron??? sau de rol???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
adria42 spune:
Mami, si daca ai fi avut femibion, cu cat timp inainte de FIV l-ai fi inceput? Aspenterul de cand il iei? Am citit undeva ca ar trebui sa-l luam toata viata...Dupa ET ai luat concomitent Aspenter cu Clexane inj? Pupici si tinem pumnii stansi joi!