FIV in Ungaria 116

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Fetelor lamuriti-ma va rog si pe mine cam la cat se ridica costurile pt un fiv cu icsi la unguri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

claris, eu stiu ca preturile de pe prima pagina sunt actuale

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

fetelor am facut testul si e negativ...
sunt ok, m-am adunat si merg mai departe...
astept raspuns de la pk sa vad cand pot face urmatorul fiv...
am trimis mail si in cehia si il aman pe cel cu ovocite donate pentru vara 2011... astept o data si de la ei...
cam asta-i treaba la mine!
va pup si va multumesc pentru sustinere...
Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

o imbratisare mare, mare pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mairis AMR 10 zile? Doamne-ajuta!
fc-anca gemenasi? Frumos-frumos!
samiruta cu ochisorii aia tu vrajesti lumea si online. Fa bre un descantec pentru PK ca vad ca-i perioada de gemeni la Budapesta. Poa' sa zica igen in cor, nu-i bai, ca-i faci bilingvi.
mami poate data viitoare, ne-om intalni si noi. Cum fu la Baneasa?
aditule gagalicele tale cum sunt?
Bobo voi ati facut cumva anisorul, sau bat eu campii?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fc_anca spune:

gemenasi, gemenasi, asa speram :) am fi cei mai fericiti!!!!:):):)

fetelor, ia spuneti-mi la ce dr mergeti voi. Am o lista de 3 nume, dar tot nu ma satisface. cred ca fac casting de dr :):)
pana acum am asa: claudia sai, Alexandru bogdan si dragos albu. Claudia sai mi se pare geniala, divina etc etc. Dar lucreaza la CFR 2...... Cel mai tare si mai tare vreau un dr care sa fie la CMU (din motive de abonament :) si care sa lucreze la una din maternitatile: municipal, filantropia, elias (asta doamne fereste, in caz de nastere prematura).
ma ajutati, va rog? Pupiiiiiii

Anca
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Servus fetelor,

Am revenit si eu pe baricade, am mai stat 2 zile acasa dupa ET si apoi WE, sper sa fi fost suficient.
N-am apucat sa va mai citesc din urma, am auzit ca v-a mai tinut Laura la curent cu evolutia lucrurilor...

Fizic ma simt f bine, mult mai bine decat la FIV-ul facut in tara, e drept ca nici nu inghit o gramada de Utrogestane zilnic , deci cel putin ficatul meu se va simti mai bine dupa faza asta :-)

Pe scurt povestea a cam asa : 11 zile de stimulare cu Menopur , cate 2 / zi, ultimele 4 zile Cetotride. In timpu stimularii am avut parte si de o indigestie si de o raceala , timp in care vreo 2 zile am tras-o cu dusuri fierbinti si ceaiuri, dar in ziua punctiei eram cat de cat refacuta. La punctie : din 9 ovocite s-au fertilizat 8, toate fiind de pe ovarul stang, dreptul a produs doar 1 care n-a fost Ok, deci presupun ca cele 9 sunt numarate din start cele mature, viabile. Dupa punctie...m-au cam durut ovarele si vreo 2 zile m-am resimtit, am stat mai mult in pat, asta ar fi singura diferenta in sensul rau fata de FIV-ul de anul trecut din tara.

Doctorasu cel simpatic ne-a tinut la curent cu evolutia embrionilor, ne-a zis ca putem merge sa ne plimbam si ca aia mici vor ajunge la ziua 5. Am fost 2-3 zile prin Slovacia, am mai vizitat cate ceva si ne-am intors pentru ET, acum o saptamana, pe 4 oct. Pe 5 oct la pranz a avut loc transferul, tzac-pac in 5 min de m-am tot mirat dupa aia cum a reusit asa repede . Ce-a mai ramas si se dezvoltau mai lent i-a pus si pe ei la inghetat.

Ca si tratament de sustinere l-am convins sa-mi dea Crinone (1 doza - seara) + 2 buc utrogestan dimineata ca supliment, caci i-am zis ca sunt stresata cu progesteronul, aspenter 1/zi si mai bag de la mine Vitamina C si femibion.

Acasa am plecat a doua zi dupa transfer (am stat exact 2 sapt la Budapest) si oricat de "usor" conduce sotzul , tot am avut impresia ca i-am zgaltait de i-am innebunit pe drum, totusi sunt 700 km din care doar 200 de autostrada. El simapticul mi-a zis dupa ce am ajuns acasa "am inteles ca oricum se mai plimba pe-acolo sa gaseasca locul cel mai potrivit, acuma cred ca le-au vazut pe toate, ar trebui sa se decida usor unde se prind".

Vineri o sa fac testul probabil la Synevo, pana atunci asteptarea asta e foarte grea...

Petruta, bafta maine la test !

V-am pupat pe toate,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Acum v-am ajuns "din urma", multumesc tuturor pentru sustinere si mai ales Laurei pentru tot helpul acordat cat am fost la Budapesta, sunteti niste draguti si tu si sotziorul tau, sunt convinsa ca intr-o buna zi veti reusi !

Eu sunt psihic cam varza, cam anticipez rezultatul, la servici parca imi sare tzandara cam des, asta noapte n-am adormit pana pe la ora 1, astea-s faze de apropiere CM...cred ca mai bine incerc sa nu ma mai gandesc deloc...mai e pana vineri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

claris,fiv cu icsi costa 2000 euro la unguri.la banii astia mai adaugi tratamentul-intre 500-2000 euro,depinde de problema pe care o aveti si cat tratament primesti.la banii astia mai adaugi cheltuielile cu transport,cazare,mancare pentru 12-14 nopti...1000 euro pot fi de ajuns daca nu alegi un hotel fitzos si daca mananci la autoserviri.
deci,una peste alta...cam 4000 euro as zice eu,ca marja de siguranta cu tot.

aristico,draga mea,pun pariu ca "trompeta"-a se citi guram-a ajutat mai mult decat ochii...ca-s ca picatura chinezeasca in creierii lui Kovacs si s-o fi saturat omu' de mine.
saracu a inceput sa se zapaceasca si uita sa-mi spuna tot ce are de spus ...imi trimite raspunsurile si apoi revine cu alt mail in care imi zice ca "am uitat sa-ti spun asta sau asta...."
cred ca isi doreste mai mult decat mine sa ma lase gravida sa scape.
v-am mai zis io ca daca ma injura intr-o zi...pe cuvant daca ma supar.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

miro,poate sunt toane de gravidutza.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput