FIV in Ungaria 116
Raspunsuri - Pagina 16
fc_anca spune:
fete dragi, va multumesc tare-tare ptr cuvintele frumoase si ptr incurajari! inca nu-mi vine sa cred minunea!
corina_anam & fancy mona, eu iau asa:
Date de Uscateasca de la Fundeni:
-zilnic: 1 vit E + 4 magne B6 + 1 acid folic + 1 aspenter + 1 Clexane de 0,4
Cu aprobarea lui Kovacs, la marile mele insistente:
- 1 Femibion/zi (de 800)
- progesteron injectabil (prontogest - 100 mg/ml) - 1 injectie la 2 zile. Dupa indelungi cautari pe net, dupa ce PK mi-a dat reject la Progesteronul de 500 mg, pe motiv ca are concentratia prea mare, am descoperit in Italia Prontogestul, cu care a fost de acord. Asa ca daca aveti rubedenii prin Italia, e simplu :)! Cutia cu 3 fiole costa 5 EUR.
Ah, era sa uit - si 4 ovule de Utrogestan 100, 2 dim si 2 seara.
Deocamdata cam atat iau. Medrol & antibiotic am luat doar primele 4 zile de la punctie, deci in ziua 5, la transferul de blasto, nu mai eram pe antibiotic.
Va pup mult pe toate!
Anca
samira33 spune:
tocmai am obtinut invoire de la imparatie sa merg la Budapesta in ziua 8
si ii convine si PROGYNEXUL meu din Turcia,de 50 mg.
va pup
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mami_vreau spune:
Bravo sami! Eram sigura ca vei reusi... Ca noi avem un istoric :)
Eu trebuie sa fac cariotipul... stie cineva de ce e diferenta asa mare intre pretul de la synevo (1600 ron/persoana) si cel din budapesta (10.000 huf/persoana deci ~ 160 ron/persoana)... ce iti fac astia de la synevo de te costa atat?
sau nu ma uit eu la analiza corespunzatoare? pun aici linkul:
http://www.synevo.ro/analiza-cromozomiala-in-sange-cariotip-constitutional/
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
adino,Dumnezeule mare...ma uit la semnatura ta si nu-mi vine sa cred!!!ce mari sunteti!!!
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
samira33 spune:
laura,te uiti bine...si asa este,diferenta de pret e uriasa...eu ti-as recomanda sa-l faci la Budapesta-daca ai cum.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
mami_vreau spune:
pai o sa il fac la budapesta sami
pk mi-a dat pretul de la ei... l-am intrebat daca il pot face la ei si sambata si mi-a zis ca da, intre 8 si 11... asa ca o sa plecam intr-o vineri dupa-amiaza si ne intoarcem duminica...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
fc_anca spune:
mami, analiza de la Synovo nu este cea care iti trebuie, mi-a explicat o tanti de acolo (o preleveaza in cazul in care exista un fat mort, ceva de genul asta). Poti merge la Medlife, este 2 mil si ceva cariotipul la tine, iar daca la sot se cere si cariotip si detectie microdeletii cromozom Y, e in jur de 4 mil jumate. Bafta!
Anca
4+