FIV in Ungaria 116
Raspunsuri - Pagina 14
bombi spune:
ooofffff, mami, imi pare tare rau ...
data viitoare trebuie sa fie bine. totusi, decembrie nu e cam repede?
adipapazi spune:
back home, fetelor, va pupi si va multumnesc pt sustinere!
mami, ....
care mai faceti vreun beta, ca am pierdut sirul?
ma duc inapoi in pat, sa ma cocot cu cracii in sus pe un maldar de perne!
Adi +30 cu si
adria42 spune:
Laura, imi pare nespus de rau! Sunt un pic socata... Ai raspuns asa de bine la stimulare ca aveam mari sperante de la FIVul acesta! Dar important este ca nu de dai batuta!!! Pana la urma reusita la FIV este o chestie de perseverenta si de noroc...Doctorii isi dau tot interesul dar cine stie cand vine si "clipa" noastra...Curaj si speranta! Va veni si FIVul norocos! Te imbratisez cu tot sufletul!
gabrielarusu spune:
Laura i-mi pare nespus de rau pt. nereusita, data viitoare cu siguranta vei reusi, astept sa ne spui ce raspuns primesti de la PK.
Fetelor,mi-a ramas un Cetrotide de la FIV care vrea il dau cu ce-a mai mare placere expira la anul si eu nu stiu dc. pot sa mai fac FIV la anul din cauza pb. financiare.
Multa bafta celor care sunt in focuri.
sper viitoare mamica
violeta70 spune:
Mami imi pare nespus de rau..... Aceeasi intrebare o pun si eu: decembrie nu este prea devreme? Oricum, PK stie mai bine. Domane-Ajuta la urmatorul. Pup fata perseverenta si optimista
fc_anca spune:
gagici unguroice, nu am mai intrat de mult pe la voi :( intre timp am fost in Ungaria, noroc cu Adipapazzi care mi-a deschis capul si mi-a purtat noroc :)
Asa ca iata-ma astazi cu un beta de 240 in Z 11 de la transfer!! Asa ca trag sperante sa se fi prins amandoi :)
O sa am marea rugaminte de a ma trece si pe mine pe homepage, nu de alta, dar PK merita sa fie acolo cu toate reusitele sale
fc_anca, 30 ani, mutatii MTHFR C677T si A1298C heterozigote, sot oligoastenoteratospermie, sarcina obtinuta natural in 2009 si pierduta la 6 sapt, FIV 1 (cu ICSI) nereusit la Genefys Fertility Center, FIV 2 (fara ICSI), reusit la Kaali Budapesta, cu Peter Kovacs
Va pup pe toate
@mami_vreau, esti o luptatoare, vad ca ai puterea de a merge mai departe. ramai in continuare la fel si cu siguranta vei reusi ceea ce iti doresti atat de mult!
Anca
Motzishor spune:
mami, imi pare nespus de rau: sunt alaturi de tine!
edennoa, de la Charles la Deli mergi ori pe jos (20 min) ori cu tramv. 61 (4-5 min). In fata mall-ului ai autobuz catre clinica (e o singura linie, am uitat numarul autobuzului) si dureaza cam 6-7 min. Daca nu te descurci, intreaba la receptie ca sunt tare draguti. Ori uita-te pe google map si vezi liniile de transport. Vezi ca poti sa o scurtezi printr-un parc drumul catre statii (iti spun baietii de la receptie).
Cand o sa fi acolo? Eu trebuie sa imi fac rezervare la Charles de pe 27-28 Oct.
corina_anam spune:
Mami eram convinsa ca va fi cu noroc acest FIV (asa simteam eu). Imi pare tare rau
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
felicitari fcanca,sarcina usoara si bebe la termen.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
corina_anam spune:
fc_anca Felicitari!!!!
Am vazut ca i mutatiile alea, ce tratament dupa ET ai primit?