Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ALexa ce epidurala ai nevoie???
medicu meu foloseste Braun..si stiu k o gasesti la farmacia care este la spitalu elias...sau la farmacia academiei ..undeva p la universitate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Tu esti tot la doctor Haiduc. Nu? Ti-a spus ceva de analize? Mie mi-a spus ca le facem acolo la urmatorul control.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

De la farmacia Help Net, dar cred ca se gaseste cam la orice farmacie. Si inca ceva. mie mi-a zis sa-mi iau centura pt sustinere operatie cezariana, stiu ca cineva de aici a plasat un link odata si-i multumesc!

33+

33+ ANDREEA LAVINIA

AMR 5 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Pai am uitat sa il intreb pe doctor. De aia intreb fetele care sunt la Haiduc. Poate ele nu au omis sa intrebe.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ALexa ce epidurala ai nevoie???
medicu meu foloseste Braun..si stiu k o gasesti la farmacia care este la spitalu elias...sau la farmacia academiei ..undeva p la universitate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

33+ ANDREEA LAVINIA

AMR 5 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

beatrice nu te mai gandi la ce e mai rau..o sa vezi ca o sa fie f bine..nu stiu cine te-a speriat in halul asta..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doctorul

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice ma bucur ca bebe este bine si grasun!!!! nu te gandi la prostii ca nu are rost..o sa fie totul bine.....de contractii ce a zis?? pupici

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ratusca; Sa continui tratamentul.

Alexa
, ai pm

Fetelor, am "prins-o" pe Adipapazi pe un alt forum si am tras-o de urechi ca anu a mai intrat si pe la noi. Mi-a zis ca este bine
s30, sta in pat in continuare, nu iese nicaieri, orizontala complet. Doar ca nu netul e in alta camera (nu vrea wireless) si ii este greu sa se deplaseze, sa stea in fund, dar ca ne citeste cand poate.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Beatrice ce mare e puiutul tau,un grasun!
Sunt foarte curioasa cat a mai luat mititica mea!
Madalina sper sa ma fac mai "mumoasa",sa-mi mai ridic un pic moralul!
Eu sunt foarte suparata pe mine ca n-am pic de ambitie cand e vorba de mancare,sunt o gurmanda!Plus ca am mancat o gramada de prostii,nu m-am abtinut de la nimic.Seara dupa 7 nu mai mananc,Asta e singura regula.
Sugubina cum ti-au iesit analizele de trombofilie?
Ma duc la nani ca noaptea trecuta nu prea am avut somn .
Noapte buna!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Doamne mult imi ia sa recuperez. Acum am reusit sa citesc din urma.

Felicitari pt bebeii grasunei de la eco!!! Abia astept sa-l vad si eu pe junior maine seara. Abia poimaine o sa intru sa va scriu ca la doc meu se asteapta o groaza.

Scrisesem si eu mai devreme de yoga facuta ca sa ma eplilez inghinal, dar de cele mai multe ori eu am impresia ca postarile mele trec neobservate.... exceptand listutza care era prea lunga ca sa nu fie observata. Important este ca am reusit desi ma fac cu epilatorul, doare ca naiba', dar.... sunt pudica... asta e.

revin!
Revenit:
SI eu m-am vopsit de 2 ori de cand sunt si mi-am luat vopsea sa ma fac inainte sa nasc. Vreau sa fiu o mami draguta cand vine bebe si sper sa nu uit si mai ales sa pot sa ma aranjez un pic dupa nastere ca sa nu patesc cu pozele cum patesc de obicei: nu suport pozele cu mine.
Va urez somnic usor si numai vise placute!

Cris mami de Teodora si 33+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Doamne mult imi ia sa recuperez. Acum am reusit sa citesc din urma.
Felicitari pt bebeii grasunei de la eco!!! Abia astept sa-l vad si eu pe junior maine seara. Abia poimaine o sa intru sa va scriu ca la doc meu se asteapta o groaza.
Scrisesem si eu mai devreme de yoga facuta ca sa ma eplilez inghinal, dar de cele mai multe ori eu am impresia ca postarile mele trec neobservate.... exceptand listutza care era prea lunga ca sa nu fie observata. Important este ca am reusit desi ma fac cu epilatorul, doare ca naiba', dar.... sunt pudica... asta e.
revin!

Cris mami de Teodora si 33+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Crisis , nu esti invisibla! Si eu am senzatia asta cateodata, dar depinde si de subiectele zilei si starea fetelor raportata la zi.
Ziceam ca si eu m-am facut cu aparatul de curand, si-a fost horror, noroc cu oglinda ca altfel nu reuseam, asa ca te inteleg!

Bafta multa maine la echo, sa revii dimineata sa ne tii la curent!

Eu ma retrag la pat, um picioarele BUTUCI si DOR !!!

Sa aveti un somn usor, lung si odihnitor burtici! Pup pe toate!

Madalina30+

Mergi la inceput