Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu ca sa nu ma cert cu voi(ca acum sunt hormoneii de sfarsit de sarcina!), l-am certat pe sotz.Si el nu zice nimic.Si am plans ca asa am avut eu chef. De ce?nu stiu, vorba Ratuscai:de la vreme. Trag toti de el in toate partile si el nu poate refuza. ca nu le avem destul pe ale noastre pe cap.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

joy se pare ca metoda ta de incurajare a dat gres ca si eu ma simt la fel de mare cat una cu 4 bebei

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Fetelor, hai sa ne mai www.youtube.com/watch?v=boWd23YKOpQ&feature=related" target="_blank">inveselim putin.

Si daca vi se pare ca aveti burta mare, sunteti umflate sau va miscati greu dati un search pe youtube la "pergnanacy with quintuplets" sau "pregnancy with sextuplets"

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Ah, sunt fix cat una cu 5 in burta Si am doar unul

crisis81, bafta la eco!!

s34 Lucas Petru

Ya right, las' ca te-am vazut eu si nu e asa. Iti creste nasul daca minti

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

si mi-am comandat mancare gata preparata. Uite asa, nu mai fac nimic. greva!ca-s nervoasa

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

joy se pare ca metoda ta de incurajare a dat gres ca si eu ma simt la fel de mare cat una cu 4 bebei

31+

Pai ziceam de sarcini cu 5 sau 6 bebei! Ha!

Mie imi place mult perioada "cu burtica", mi se pare ceva unic. Si stiu de pe acum ca imi va fi dor de momentele acestea mai tarziu, sa-l stiu mereu pe bebe in siguranta, "doar al meu". Poate sunt eu mai ciudata

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

produc capitol nou..o sa dureze putin pt ca-mi merge greu netul

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

31+

Pai ziceam de sarcini cu 5 sau 6 bebei! Ha!

Mie imi place mult perioada "cu burtica", mi se pare ceva unic. Si stiu de pe acum ca imi va fi dor de momentele acestea mai tarziu, sa-l stiu mereu pe bebe in siguranta, "doar al meu". Poate sunt eu mai ciudata

David Lloyd George

Si mie imi place ca il am pe bebe in burtica Dar mi se pare asa, ca nu pot controla situatia. Mereu ma gandesc oare sta bine, oare a decis sa se accesorizeze la gat cu cordonul... Si astea de curand, ca inainte, cand nici nu il simteam ca misca, eram paranoia in floare. Zilnic cautam care e procentul de opriri in evolutie la diferite varste de sarcina

Macar cand o fi in brate, nu trebuie sa astept pana la ecografie sa ma conving ca e bine. Il vad direct ca respira, ca misca. Mi se pare mai "controlabil" Sunt nebuna, stiu

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Aparent am rezolvat problema cu coletul buclucas, si imi soseste maine caruciorul De abia astept sa il vad si testez Poate pun cainele "depresiv" in el, si iesim la plimbare

Ieri mi-a sosit si bouncerul . Astea erau ultimele 2 chestii mari pe care le asteptam. In rest, doar un pachet de hainute mai astept, de pe name-it.com (un brand de care m-am ciocnit in Viena, mi-a placut mult, si apoi am descoperit ca trimite in .ro), si un colet de pe amazon cu carti despre ingrijirea bebelului.

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

mai fetelor, eu nu am comentat nici o secunda decizia voastra de a face cezariana din diverse motive. mistic, daca iti este frica este pur si simplu treaba ta si medicul chiar nu are ce comenta ca nu isi asuma el riscurile ci tu si e decizia ta. eu doar ti-am spus de ce te-a intrebat de naturala (ca doar si eu merg la el si il cunosc cat de cat).

alinushca,, nu m-am suparat pe tine, ba chiar sunt de acord cu faptul ca majoritatea medicilor sperie aiurea pacientele, din nestiinta sau pur si simplu pt ca le este lor mai usor sa le faca cezariana (chiar programata, ca sa nu cumva sa-i chemi in week-end sau noaptea). Eu m-am documentat si stiu ca as putea naste natural, mai ales cu dl dr Haiduc, desi exista riscuri. Dar am pus in balanta si frica asta nenorocita, plus riscurile unei nasteri naturale (pe langa cele expuse anterior, am uitat sa spun ca am bazinul ingust, sunt migniona )m-a invins.Deci...tuturor gravidutelor, indiferent de alegerea lor in ceea ce priveste metoda de a naste.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput