Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Revin si eu cu semnatura noua. Ma amuza tickerul: "in curand bebe va sta cu capul in jos".... pai tot sta asa de la 28 de sapt. Mai scrie ca sunt 49 de zile...hm, oare?

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo..lasa ca o sa vina mobila in curand si o s agasesti si perdea sunt sigura .woww ce putin mai ai..de abea astept poze cu voi doua...mai ai putin de suportat efectele pastilelor..contractii e normal sa ai pe la varsta asta a sarcinii..important e sa le controlezi putin sa nu fie dureroase sau regulate...te asteptam cu vesti de la echo

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor,

felicitari celor care au schimbat semnatura
sanatate si multa rabdare celor care sunt in spital si celor cu problemute

ana , chiar ca esti numai pe drumuri.....o sa nasti in masina....
sanatate tatalui tau si mai stai si tu locului ca mai ai putin

beatrice vroiam sa te intreb cu ce dr nasti???

Lore 28 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Symo se pregateste uteru tau clar de nastere daca nu te mai lasa contractiile. Dr ce a zis? Pana cand mai te tine?

sugubina 30+ cu Puficele

Dr a zis ca IN SFASIT, pot sa ma mai plimb. Merci, dar acum nu ma mai tin oasele.
Cezariana e programata pe 20 oct la ora 13. Trebuie sa merg la o consultatie la anestezistul Steriu. Abia astept sa vad diseara ce greutate are buburuza.

Vai, am niste nervi.....m-a scos din sarite mama mea, care se afla la 250 km si care putea sa vina si ea o data sa ma vada gravida (nu m-a vazut de la Paste cand am fost eu si era mica sarcina), dar....nu mai vine ca nu are sens. O sa vina inainte de nastere cu cateva zile. Imi venea sa-i spun sa nu vina nici atunci.....ce sens are?! Ca doar cainele ei de 12 ani este bolnav si e mai important decat prima ei nepoata, nu-l poate lasa cu tata, ca plange de dorul ei.

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

ana sanatate multa tatalui tau!!!!
sugubina super tare sotul tau..l-am pus si eu pe al meu intr-o zi sa ma faca si zici ca dadea cu pensula pe picioare asa facea....ma chinui singura deocamdata...sambata vine mama sa stea cu mine ca va fi domnul sot plecat si o sa apelez la ea pt set complet..manechiura,pedichiura,epilat...i-am pastrat si niste hainute pt calcat...

miruna..unde esti?? sper ca esti bine...

Doamneeee aveam in cap sa mai scriu ceva,dar neuronul meu e praf..sotul meu spune mereu ca o sa puna baietii la tipografie sa-mi faca niste carnetele ca sa-mi notez ce vreau sa spun...pupici

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Doarme tata dus.... Aspirina si TheraFlu, era normal sa-l ia cu somn.
Discutia cu dr. meu, deci...
L-am sunat, ca deja trece timpul si m-a rugat sa nu nasc intre 1-7 octombrie, ca e plecat la un Congres... si ca daca ma apuca travaliul, nasc cu taica-su. Sper sa nu, taica-su e un tip f bun, dar nu avem niciun fel de comunicare in afara de "buna ziua!".
In fine, mi-a spus urmatoarele:
-pana nasc, stau in salon cu inca cineva, salonul clasic(oricum, e renovat si curat, sa nu-mi fac griji, cica);
-dupa ce nasc(cezariana 90%), o noapte la TI, apoi in rezerva... am voie sa dorm cu insotitor, sunt singura in rezerva, am TV, frigider, AC, baie si rooming-in!
-trusa de epidurala/peridurala sa mi-o cumpar singura, vom face anestezie combinata, rahi+peri, ei au doar necesarul pentru rahi;
-nu scap de sonda! l-am rugat sa mi-o puna dupa anestezie si sa mi-o scoata cat inca am epidurala in spate, ca sa nu simt nimic... si ca mai mult de o noapte(cea in care voi fi la TI) nu vreau s-o tin;
-imi vor aduce bebele imediat cum il voi cere... asta insemnand si prima jumatate de ora! pentru ca vreau sa-l hranesc imediat, nu degeaba produc sanii mei colostru, de 2 luni...
-si nu in ultimul rand, pot sa-l imbrac pe bebe cu hainutele lui, imediat cum se naste!
Si am decis(cu risc, oarecum), sa ma internez cu data de 18 octombrie, voi avea 38+. Dar voi fi in Tg Jiu cu o saptamana inainte, asa ca daca s-ar intampla ceva, cel putin stiu ca in 3 ore jumatate ajung in TM.
Cam astea sunt datele problemei. In spital voi afla si eu cat trebuie sa cotizez la anestezista si pe la asistente. Dar mai e, pana atunci.
Ieri m-au sunat si aia cu mobila de bucatarie+electocasnice+dressing, marti e the big day, le voi avea pe toate. Urmeaza mobila lui bebe, sper s-o primesc cel tarziu la sfarsitul saptamanii viitoare, ca sa las totul pregatit, eu pe 10 plec la Tg Jiu. Si uite-asa, au ramas ultimele saptamani de pregateala, inainte de marea intalnire, cu ai nostri bebei.
Nu-mi vine sa cred.

Ana
35+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 23 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo sa treaca supararea...daca ar sti dr de cate ori am iesit noi la plimbare,cumparaturi...vai ce ne-ar face...dupa al meu ar trebui sa stau numai in pat..eventual sa fac pipi la olita....

31+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

symo sa treaca supararea...daca ar sti dr de cate ori am iesit noi la plimbare,cumparaturi...vai ce ne-ar face...dupa al meu ar trebui sa stau numai in pat..eventual sa fac pipi la olita....

31+ cu
si ingeras in ceruri

Numai cate drumuri la ikea, baumax, bricostore am facut sau iesit la mall cate 4-5 ore!
Dar daca ma simteam ok, de ce sa nu ies?
Saptamana trecuta cand mi-a spus: de luni puteti sa mai iesiti la o plimbare!, m-a pufnit rasul si i-am zis ca eu credeam ca imi spune si dupa nastere: cumintica, stat in pat!

Symo 36+ Diana Nicole
AMR 20 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Mistic, nu cred ca insista vreau medic sa nasti natural dupa cezariana. In mod normal nu se recomanda nasterea naturala dupa cezariana, riscurile sunt mai mari sa se rupa vechea cusatura de la contractiile atat de puternice. Eu am intrebat medicul meu daca pot naste natural dupa prima cezariana, de fapt era o microcezariana, aveam vreo 3 ani de la taietura deci teoretic ma incadram si medicul mi-a zis ca nu-mi recomanda. Asa ca am lasat-o moarta, am facut cezariana pt Ati si acum o sa nasc tot cu cezariana( a treia).

26+ Thomas Bogdan

eu voi incerca nastere naturala dupa cezariana.
doctorii de la noi sunt foarte mult in urma prin comparatie cu restul lumii (nu ma refer numai la tarile mai bogate si mai civilizate decat romania) cu pregatirea teoretica si practica in domeniul nasterii naturale dupa cezariana si atunci se asund in spatele unor bazaconii de explicatii (sau minciuni) cum ca ar fi niste riscuri incredibile. nu, cezariana repetata are si ea cel putin la fel de multe riscuri, doar ca asta se feresc ca de dracu' s-o spuna. nu mai perpetuati la nesfarsit informatii gresite si rau intentionate.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

cine imi improspateaza neuronul gravid ? cine naste la cantacuzino? as vrea niste detalii (poate pe PM). ty

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

Mergi la inceput