Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Pe mine ultima oara m-a durut tare la cosmetica. Si mi-a dat si sangele Imi e groaza sa ma duc din nou, desi eu inainte nu aveam absolut nicio problema cu epilatul cu ceara Pentru nastere, trebuie sa ne epilam total? Sau cum?

Azi pt vizita la dr, am incropit eu o epilare rapida, doar sa para ca mi-am dat interesul

s34 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata fetelor!

Scrisesem un mesaj lung, si s-a sters

Am vazut pozele de la intalnirea noastra. Tare frumoase! I le-am aratat si sotului, si m-a intrebat de fiecare in parte ce si cum, ca ii tot povestesc de voi si bebeii vostri mereu. Si se pare ca chiar ma asculta

Raportez vizita la doctor. Bebe e bine, in grafic si cu capul in jos, placenta grad 2 (dar cica nu e problema), col lung si inchis. Maine insa tb sa fac testul de glicemie provocata. Brrr! Imi povesteste si mie cineva ce presupune chestia asta?

s34 Lucas Petru

pai abia acum ti-l face?? mi-e doctorul mi-a spus ca se face intre saptamana 24 si 28. hai sa-ti spun cum se face....te duci iti ia sange, apoi iti da sa bei o cantitate de glucoza (50g) dizolvata in apa (o chestie gretos de dulce) apoi te lasa sa astepti o ora ca organismul tai sa reactioneze si apoi iti mai ia o data sange....iti da rezultatul in cateva zile

stiu ca si eu m-am simtit neglizata pe forum de cateva ori...cred ca toate ne-am simtit la un moment dat dar nu este cu rautate

Mami Andreea 32sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 deci la Helpnet se gaseste centura dinaia de cezariana? Cam cat costa?

Ce beib mareee ai felicitari!

Letzi81 analizele is ok - cele de la Fundeni; astept rezultatu de la gena MTHFR da ala vine cam pe 10oct. Uscateasca a zis ca la 32s sa am cumparate medicameltele Femibion sau Medyn; plus ca m-a speriat ca bebe mare il loveste pe bebe mic si o sa trebuiasca sa ii nasc la 32s ,ca cea mare are tahicardie..I-am zis dr-ei mele povestea si a zis sa ne linistim ca nu nastem noi la 32s decat din cauze obstetricale, ca cea mare e ok , a fost ea mai agitata atunci; ca am prins-o si cu puls 150 deci ala cu 180 era doar un moment.

ral_eli merci de gandurile bune.

geniusamb maine vine, pana atunci stam atarnati pe scaune; deabia asteptez sa ma balenizez pe ea! La multi ani sotului, ce i-ai luat cado?

mai va citex si revin.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Sunset, voi ati reusit sa montati singuri patutul?

Fost la dr. Bebe are aprox 2 kg 600, 34 de sapt, asa cum a aparut inca de la prima eco, prin urmare dr se va ghida dupa nr de sapt ecografice(asa mi-a zis), nu se pune in discutie la mine de asteptat rupere apa, dilatatie, astfel ca in ultima sapt din oct, gataAzi mi-am cumparat si trusa epidurala. In continuare stau cu sabia lui Damocles deasupra capului, cand ma va deschide, va vedea ce si cum, daca uterul ramane la locul lui sau nu.

33+

da ....noi l-am montat ca a venit un pachet mare de lemne si suruburi si sotul a trebuit sa se descurce (fara schita)

intrebare: de unde ai luat epidurala si cat te-a costat? e braun?

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Neata fetelor!

Maine insa tb sa fac testul de glicemie provocata. Brrr! Imi povesteste si mie cineva ce presupune chestia asta?

s34 Lucas Petru

vad ca ti-a raspuns si sashenka cum se face testul ,bei iti ia sange, apoi iti mai ia la o ora apoi la 2 ore. eu cand l-am facut am regretat ca nu m-am dus cu masina, ca asa mai ascultam un radio, o muzica , ca m-am plictisit ingrozitor asteptand 2 ore pe acolo, plus ca ma luase cu lesin si ameteli si tare vroiam s ama intind pe ceva.
asa stiam si eu ca se face pana in sapt 30 dar probabil ca se face atunci ca se pot lua masuri pana nasti , asa acum la 34 de sapt cat ai tu daca se confirma diabet gestational nu stiu cat de eficace ar mai fi. dar ce stiu eu e bine ca il faci oricum ca sa stii pe ce pozitie esti. vorba doctoritei mele in toate tarle civilizate se face acest test, ar trebui sa devina si la noi ceva obligatoriu

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ukume24 cat te invidiez ca ai dormit bine! Felicitarile mele.

Am dormit cu Pufescu si pt ca pana joi nu avem canapea in sufragerie nu am avut unde sa il expediez. Si asa dormeam si sforaita, si burta atarna,icneam cand ma intorceam; ba mergeam si la cisi.

Spre dimi am visat ca sunt cu Pufi la o masa pe plaja. Si era o apa limpede si erau copaci in apa marii..Atat de frumoooos. Da tot simt ca nu m-am odihnit.

ratusca83 mare greseala sa te dea sotu cu oja. V-am pove ca si eu am incercat asa ceva. Dupa zici ca eram zugravita. Azi insa il pun sa ma epileze cu lama pe picere..Sper sa nu fie prea riscant, urati-ne succes.

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

mersi muuuult pt indicatii vis-a-vis de poze. Mamaaaaa dar voi aratati chiar bine...avand in vedere in ce stadiu al sarcinii sunteti...trebuie sa imi fac niste poze dragute..ca altfel nu ma risc sa ma arat

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Jany, Aneud, trebuie sa deveniti memebre active ale acestei odisei pt a putea primi parola. A mai fost schimbata o data din diverse motive de securitate. Sper sa ne intelegeti!Este o hotarare luata de noi toate, aici!
Misticgirl, eu nu stiu cand incepe umratorul curs la Filantropia, e adevarat ca au anuntat, dar n-am retinut si daca nu ma insel, o data au zis la sf lui sept, alta data au zis, in oct.
Da, ma bucur ca bebele e grasun, poate ca unde mereu a fost mai mare. Pt ca la placenta praevia in general, copiii au un mic retard de crestere, sunt anemici, placenta le ia si din spatiu. Bebicului meu ii va lua sange imediat dupa nasteredin cauza tiroidei mele.
33+

Neata Burtici!

M-am trezit oarecum cu fata la cearceaf, dar imi revin caci azi e happy day, imi vin curierii cu lucrurile bebelinei comandate de la bebelusul.ro si de la buburuza.ro, iar vineri imi vin caruciorul si patutul si ultimele lucrusoare ale bebelinei. Sunt super entuziasmata!

Si mai am un motiv MARe de bucurie: IMI VINE SOTUL ACASA, YEI, ajunge in noaptea asta, ma rog, joi dimineata la 4, dar e pe drum, iuuhuuu!!!

BeatriceFelicitari pt bebele grasut! Te inteleg ca iti faci probleme in ceea ce priveste nasterea impreuna cu complicatiile de sanatate, dar incearca te rog sa gandesti pozitiv, sa pui in fata partile bune din aceasta experienta minunata! Si eu am cateva probleme de sanatate destul de grave, din cauza carora am primit si avertismente de la dr nesabuiti ca as muri daca as face un bebe. Dar uite ca mai avem putin si o s-o scoatem la capat, iar in capul meu nu vreau sa fie altceva decat faptul ca si eu si bebelina o sa fim bine!
Just try to stay positive!

Syl Bafta multa cu dr, sper ca dr Cioflac sa iti inspire incredere ca esti pe maini bune!

Ukume Sunt mai bine acum, dar partea trista e ca trebuie sa trebuie sa tin regim strict, repaus cat de mult etc. O sa vad dupa nastere cum o sa scot acele pietre sau ce o fi pe acolo.

Geniusamb La multi ani sotului! Sa petreceti o zi minunata impreuna!

As mai fi zis cate ceva, dar oricum m-am intins cam mult, asa ca mai citesc si revin!

Pup pe toate, si nu va uitati la vremea de afara, ganditi-va la ceva frumos ce ati dori sa se intample!

Madalina30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

va las si mai vb maine...sa aveti o zi deosebit de frumoasa(ignorati vremea) si fara probleme... pupici

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Azi e ziua sotzului, il astept sa se trezeasca, i am pregatit cafea si urmeaza omleta si minicheculetze (la care m am chinuit ieri toata ziua )

la multi ani pt sotul tau ...iar micul dejun suna tare bine

Doamne ai grija si de noi 32+

Mergi la inceput