Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Geniusamb sa iti traiasca sotul sa fie sanatos!!! La multi ani!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!!!!

am facut si noi ochisori
syl asteptam vesti bune de la tine....
Azi am facut prima fiola de dexametazona...mai avem una si gata...

va pup pe toateeeeee

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

neatza si de la mine!
va mai citesc pe bucatele. ma simt destul de obosita si de satula de sarcina, iar toamna asta urata de azi nu ma ajuta deloc. am fost si pe drumuri sa aranjez diverse si nu am mai tinut pasul cu voi. sper ca e totul bine si ca toata lumea cu probleme sta cuminte acasa, in pat.
beatrice si syl imi pare rau ca va simtiti asa stresate pe final de sarcina cu placentele buclucase. sper din suflet sa fie totul bine ca dupa niste luni de la nasterea primului copil in general incepe sa apara ideea nastrusnica de a mai face unul, de drag.
kamik si Aneud bine ati venit! sa fiti sanatoase si sa nasteti usor!

despre epilat acolo jos nici eu nu am a ma lauda cu ceva. nu mai reusesc sa fac vreo treaba cat de cat acceptabila. la final de sarcina in functie de cum se va preconiza ca nasc am sa ma chinui sa fac ori o mica fereastra pentru cezariana (care trebuie sa fie ca-n palma ca sa nu te ia ei iar la lama la spital) ori o mica fereastra pentru o eventuala epiziotomie... desi stau sa ma gandesc cu ar putea ei sa mai ma taie daca ar descoperi la momentul ala ca nu m-am epilat deloc . ca de rupturi mari chiar nu ma tem deloc, imi stiu corpul.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 34

Mergi la inceput

alinushca multumim pentru urari...si voi sa fiti sanatosi!!!si sa ai o nastere usoara si fara stres!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl
Apoi as mai avea sa-l cunosc si pe Doru Campean de la Universitar, am primit recomnadari bune dar intai sa-l cunosc pe Cioflan.

Si eu am fost indrumata catre dr Doru Campean de la Universitar. Are referinte bune, chiar din partea medicilor. Nu am ajuns insa la dansul, pt ca nu am mai vrut sa ma mut de la un medic la altul, asa ca sper sa raman la Haiduc. Singurul motiv de "migrare" catre alt medic ar fi ca la intalnirea de sapt viit sa nu vrea sa accepte sa-mi faca cezariana. Eu nu vreau sa nasc natural, mi-e teama (din cauza cezarienei anterioare, posibilitatea utilizarii forcepsului sau vacuum etc). Fiecare cu piticii ei

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Felicitari tuturor burticilor care ne-au adus vesti bune de la eco!!! Bebei grasuti si nascuti la termen tuturor!
Beatrice si Syl, va urez multa sanatate!!! Sunt alaturi de gravidutele patucinizate sau in spital
Intreba cineva de cursul de astazi de la Filantropia...vin si eu!As da un telefon sa vad daca sigur incepe azi si sa-mi confirme ca e de la ora 17:00. Ma duc sa sun si revin.

Mergi la inceput

cam liniste in zona..nimeni nu intra azi?sau e din cauza vremii?!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Kamika uite aici instructiunile pentru poze, o sa iti trimit acum Pm cu parola:

[b]Cum sa accesezi contul pentru poze - Picassa

1. Mergi la adresa http://picasa.google.com/.
2. Faci click pe scrisul "go to Picasa Web Albums" din partea dreapta a ecranului.
3. Introduci adresa de e-mail deschisa pentru contul Picassa (ursuleti.novdec2010@gmail.com) si parola (la cerere pe PM).
4. Daca doresti sa pui pozele personale faci click pe butonul "upload" aflat in partea de sus a ecranului si apoi pe scrisul "create new album".
5. Denumesti albumul creat si faci click pe butonul "continue".
6. Incarci pozele dorite din calculator si salvezi.

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Girls, am sunat la Filantropia si mi-a spus dna care mi-a raspuns la tel ca nu incepe astazi cursul, sa revin cu un tel in jurul datei de 15 oct. Nu stiu ce sa mai cred, pt ca Beatrice (parca!) spunea ca la curs s-a anuntat inceperea unui nou modul de astazi. Are cineva posibilitatea de a afla din alta sursa cand incepe cursul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Neatza dragele mele,

Raportez o noapte super, cu somn de la 21.30 pana dimineata la 7. Nu imi vine sa cred ca bun e somnul. Ma simt mai bine si cu raceala, nu mai curge nasul iargatul e mai bine. Acum tusesc dar e din cauza gatului ca a inceput sa se desprinda de pe acolo . Dar Doamne ajuta, bine ca pot dprmi si respira.
Am recuperat si eu din urma caci ieri am dat bir cu fugitii destul de devreme asa ca am cateva comentarii :
Madelain imi pare tare rau de probleme tale. Sper din suflet ca esti ok si Doamne ajuta sa stea bebe cumintel in burtica. Sa mai dai cate un semn sa stim de tine.
Amelia gravidele au prioritate la medicul de familie!!!! ce fel de doctor te tine la usa ???? Cauta alt doctor sincer. Nu meriti sa treci prin asa ceva.
Beatrice ce bebe grasunica ai!!!! sa iti traiasca!!!
Alexa si eu ma epilez cu ceara la cosmetica. E super ok pana acu caci nu au aparut contractii si nici nu ma mai doare asa tare.

30+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput