Burtici nov - dec 2010. Felicitari MOSHULIK(117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna seara.
Vreau si eu cariciorul albastru la listuta...plssss

Maine vin cu vesti de la prima mea intalnire cu Cioflan la Polizu, sper sa ne placem.Dar va scriu pe sera de el ca abia la 5 ma primeste.

Apoi as mai avea sa-l cunosc si pe Doru Campean de la Universitar, am primit recomnadari bune dar intai sa-l cunosc pe Cioflan.

O sa-l aleg pe cel care o sa-mi explice cel mai clar ce solutii are fiecare pentru salvarea uterului meu. M-am gandit serios zilele astea, nu-mi dau acordul de histerectomie oricum. Pe banii mei vreau sa pun conditii. Sa vedem. Tineti-mi pumnii.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Buna seara.

Maine vin cu vesti de la prima mea intalnire cu Cioflan la Polizu, sper sa ne placem.Dar va scriu pe sera de el ca abia la 5 ma primeste.

Apoi as mai avea sa-l cunosc si pe Doru Campean de la Universitar, am primit recomnadari bune dar intai sa-l cunosc pe Cioflan.

O sa-l aleg pe cel care o sa-mi explice cel mai clar ce solutii are fiecare pentru salvarea uterului meu. M-am gandit serios zilele astea, nu-mi dau acordul de histerectomie oricum. Pe banii mei vreau sa pun conditii. Sa vedem. Tineti-mi pumnii.

26+ Thomas Bogdan

Syl succes sa alegi ce este mai bine pentru tine si bineinteles ca vei ramane intreaga si dupa ce in bebe. Fi optimista!

vmadelain am o oglinda cu doue fetze de la Ikea si intr-adevar este un partener de nadejde intr-o astfel de operatiune.

Somnic usor tuturor!

Cris mami de Teodora si 33+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

joann felicitari pt grasunele :)
vmadelain autoclante le poti comanda si pe net, dai u n search dupa stickere
sugubina esti mama eroina, ce sa mai ,toate felete cu gemenasi sunt, iti admiram burtica maareee.
symo de ce ne scrii asa rar?
eu azi am facut smotru toata ziua, dar am zis ca azi e ultima data. de acum fac pe bucatele, numai fac heirupisme deastea.

se duce cineva maine la cursuri la filantropia? stiti la ce ora incep?

31+

Mergi la inceput

aneud nu-ti mai gasesc postarea cu datele tale :(. poti sa le mai scrii odata ca sa te trec in listuta
si parca mai vroia cineva un carucior albastru dar numai stiu cine....

ma uitam pe lista si sunt multe fete care nu au mai scris de cand s-au inscris, macar sa ne scrie cand fac o eco .... pt date tehnice

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Oh cu placere! -Apropos, cateva dintre mesajele mele de azi au disparut cu totul, cred :)- daca apar mai tarziu dupa moderare imi cer scuze de spam!-

DPN este 31 Decembrie, am 26 + 5 si avem o fetita facuta cu FIV care arata asa :

http://yfrog.com/ms1viewofhernosej

Multumesc in avans!

26+ cu un bebe FIV roz

Mergi la inceput

kamik,aneud sunteti in listuta

aneud dar cat e ceasul la tine , de esti asa tarziu pe net?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Buna seara.

26+ Thomas Bogdan

Sunt tare curioasa ce-ti vor spune. De garantat, nu cred ca poate garanta niciun dr pana nu te deschide si nu vede ce-i acolo. Si da, in spital, te pune sa-ti dai acordul pt orice si pt o perfuzie, dar ce sa faci!daca nu semnezi tu ceva, il pune apoi pe sotz intr-o situatie delicata. Cum a fost la mine in cazul transfuziei de sange. Poate suna fatalist, dar ce era sa faca, sa ma lase sa mor?Este un risc pe care ni-l asumam, mai ales in spitalele noastre. ca de, privatul la noi e mai mult asa, fancy, daca n-ai probleme.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Buna de dimineatza!!!!!!!

Fetelor, citind incep sa ma ia emotiile... Cat de putin a ramas!!!

Beatrice, felicitari pt bebelu grasun!!!

Jo Ann, multa sanatate ca ursuletele sunt super bine, grasute si o sa faca in continuare falcute

Ioana_mami, ce dragut si atent sotiorul tau!!

Sugubina, felicitari pt noua canapea, sa ne spui cand soseste cum se simte popoul de gravidurza pe ea

Ref. la kg: raportez 12,8 kg in plus si in urcare

Ref la epilat "acolo" maine o sa am marea incercare ca mergem la dr sa ne ia culturi din col.. Sper sa mearga cu oglinda ca altfel ..

Azi e ziua sotzului, il astept sa se trezeasca, i am pregatit cafea si urmeaza omleta si minicheculetze (la care m am chinuit ieri toata ziua )

Pupici!!

Ana, 34+ mami de Matei
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

buna dimineata burtici...stau de ceva vreme si citesc din urma ca ieri v-am pierdut dupa ce s-a schimbat capitolul(asa sunt eu mai ratacita)si acum ma minunez de voi cu burti si epilat singure..si kg in plus...si e asa devreme sa procesez totul...felicitari pentru cine poate!!!toata admiratia mea..la mine unde se termina burta se termina si mainele deci mai departe de ea nu ajung nimic...nici sa ma incalt......
Multumesc pentru ca m-ati adaugat in listutza...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

fete vreau si eu sa va vad...cum pot vedea si eu pozele?

28+

Mergi la inceput