Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, Cris mie mi s-a spus sa nu iau Cezarette pana nu imi vine prima menstruatie. Pentru ca aproape sigur vor apare dereglari sangerari la 2-3 saptamani.
Eu asa ceva am experimentat dupa nasterea Elisei. Luam Galaforul asta care e hormonal si alte ceaiuri sa produc lapte. Si imi venea ba la 2 saptamani de cate 3 ori la rand ba la cate doua luni. Si am tot tinut-o in dereglari pana am ramas gravida si nu stiam deloc cam cand se naste bb pana am facut ecografie.
Asa ca stau cu pilule pentru 3 luni in casa degeaba desi tare le-as incepe si eu. Parca nu mai am rabdare dar totodata stiu ce nasol e sa sangerez cam tot timpul.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anca, sanatate fetei

Carmen, ce iti mai face surioara? Se apropie sorocul?

Crissy, in principiu e bine, dar mai am cate o galma si speram sa iasa firele singurele fara sa fac vreo infectie, oricum, unde iese capatul ala dau cu betadina de 2 ori pe zi.

Michelle, stiu ca ai mai afisat, dar te rog, din nou, vreau si eu linkul ala de unde ai luat pungile de stocare pt laptele matern.

Cat despre pumn, evident si piciul meu e mare amator, incepe sa il atraga mai tare ca suzeta . El nu se loveste, doar mie imi mai tufleste cate una , ma apuca cu mana si strange, asta cand e nervos, zici ca ma pedepseste
Maine mergem si noi la pediatru.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, eu iau Pharmatex, ovule, dupa 5 min de la introducere, tine efectul 4 ore, ok pt un singur contact, sunt misto ca si lubrifiaza.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara mamici

Oana, Racusor de pe ce luati voi serialele pe care spuneati ca le vedeti? eu luam pe vpaly dar l-au inchis :-((

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

eu am dc++ asta e un program pe care l-a instalat Marius de cand eram la facultate...e ca un "forum" in care toti dau "share" la o partitie a calculatorului pe care au salvate filme si tu poti intra sa le descarci...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Carmen, nu au inchis vplay, eu acum ma uit la seriale...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

nici eu nu reusesc sa intru...zice ca e suspendat temporar

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Carmen, nu au inchis vplay, eu acum ma uit la seriale...

poze

nici eu nu reusesc sa intru...zice ca e suspendat temporar

Noi 2

Inca la mine merge. Acum am verificat si ma uit la seria 7 de la dr House . Cine stie ce-o fi!!! Eu sunt si client VIP, pt ca nu aveam rabdare sa astept sa se incarce serialele si am trimis sms ( care m-a costat 10 dolari) si poate de aceea merge la mine inca...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Ceau fetele,
si eu ma uit la dr house (chiar acum vreau sa ma bag la ep2 din seria 7) si la grey anatomy sunt super!!!
ati urmarit azi stirile ziceau ca iar ne scad indemnizatia cu 15%???? sau nu am inteles eu bine?????
va Oana si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si eu sunt client vip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Si eu sunt client vip

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

mai mai numai V.I.P.-uri pe aici

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mai, cu degetelele vad ca am schimbat strategia! de o juma de ora stau langa ea sa-i tin suzeta in gurita de mi-a amortit mana, si acuma am lasat-o fara si ma uit la ea sa vad ce face... si-a nimerit un singur deget, cel mare, in gurita, si tocane zgomotos la el ca din suzeta... e asa dulce cum face, dar n-as vrea s-o invat asa, ca peste cateva luni suzeta o aruncam sau o papa catelul, dar degetelul... ce facem cu el?!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

lui Vlad i-am bqagat eu degetul in gura, a renuntat singur la el la un an jumatate!

Maria nu vrea nika nici deget iar suzeta o enerveaza la culme, desi tare mi-ar prinde bine sa suga si ea ceva!

dar cred ca si-a descoperit buza de jos si tocane la ea, azi am vazut-o e asa dulcica!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput