Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad Pediatrii acestea nu au facut aceeasi scoala, ca eu nu mai inteleg nika! Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT [/b] "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b] DOAMNE AJUTA! |
si eu ma tot intrebam la un moment dat...ca doar cati medici intrebi...tot atatea pareri diferite primesti
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
andrei a inceput sa zica: "ma", "meee", "ma ma", "uaauu", "yuhhuuu", "mbbbrrr"
pe "ngheee" l-a uitat
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ilinca79 spune:
mamicilor, am nevoie de un sfat:
vreau sa cumpar un patut pliabil pentru calatorii (noi avem acasa patut din lemn), si nu vreau sa dau prea mult pe el. Imi recomandati vreo marca anume, am nevoie de nivel suplimentar, saltea etc.?
Multumesc
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 mamicilor, am nevoie de un sfat: vreau sa cumpar un patut pliabil pentru calatorii (noi avem acasa patut din lemn), si nu vreau sa dau prea mult pe el. Imi recomandati vreo marca anume, am nevoie de nivel suplimentar, saltea etc.? Multumesc Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
eu am luat brevi, la 400 ron cu tot cu etaj suplimentar. l-am luat la oferta de la happy baby, au preturi bune acolo
am gasit si mai ieftine, dar erau foarte fosnitoare si etajul superior naspa.
ai nevoie de etaj superior, parerea mea. e foarte jos nivelul de jos, cat e mic copilul nu ajungi nici tu sa il pui acolo, se simte si cam singur, plus ca acum fiind iarna e cam frig pentru el. oricum nu te astepta sa doarma la fel de bine ca in patutul de acasa, unde ai salteluta...si sa iti iei un cearsaf fara elastic sau unul mai mare cu elastic, pentru ca strange etajul asta superior.
Andrei a dormit la bunici 2 saptamani in asemenea patut, dar cand era prea frig nu mai voia acolo si il mutam in landou
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
saltea nu poti sa iei, daca il vrei pentru calatorii
noi ne gandeam mai incolo sa ii luam o salteluta mai ieftina sa o lasam la bunici, pentru cand mai mergem acolo....
9 iunie 2010
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui ilinca79 mamicilor, am nevoie de un sfat: vreau sa cumpar un patut pliabil pentru calatorii (noi avem acasa patut din lemn), si nu vreau sa dau prea mult pe el. Imi recomandati vreo marca anume, am nevoie de nivel suplimentar, saltea etc.? Multumesc Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
eu am luat de la dhs si a fost 200 lei cu nivel suplimentar!
de pe mykids!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
ooana spune:
Eladea am uitat...si Matei da cu mana in timp ce papa...cateodata isi trage cate una in cap dupa care deschide larg ochii ca nu intelege ce se intampla
si din cand in cand imi mai "lipeste" si mie cate un pumnut
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ilinca79 spune:
racusoru, anca, multumesc
racusoru, eu ma refeream la salteluta pliabila cum e asta http://www. bestkids. ro/p-4506-salteluta-pliabila.aspx, care sa o ai in plus fata de cea standard a patutului. Patutul vostru e asa http://www. bestkids. ro/p-3390-pat-dolce-nanna-plus.aspx?
anca, tu esti multumita de cel pe care l-ati luat?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
katalina spune:
citat din mesajul lui eladea2005 si acum o intrebare de 1000 de puncte: de o vreme isi tot infunda pumnii sau degetelele, depinde cum nimereste, in gurita...dar asta nu de foame, am verificat...nici dureri nu are, ca nu se caraie...ce-o fi oare? ai vostri fac asa? dar sa-l vedeti cum se arunca la pumnulet, si cu cata patima il baga in gurita...mama mamaaaaa... si inca ceva: cand mananca, tot timpul da din manuta libera...asa de mult o tot misca, incolo-incoace, ca uneori isi mai trage in cap cate una de suna... ai vostri fac asta? ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Asa face si puiul meu,isi baga pumnuletul in gura, si trage de el cu pofta si cu zgomote,plescaie acolo de zor.,si nu de foame.Dna noastra zice ca copiii care fac asta sunt copiii buni,maninca si dorm ca la carte.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
crispro spune:
Katalina, sper sa fie asa cum zici cu copiii cu manain gurita...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze