Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

chichi,ce faci mah?! Deja fac 13-14 pe-aci! Ma apuca mancarimile rau de tot-da un semn

tanamera,tocmai ma pregateam sa intreb de tine.De ce a sarit cu indicatia pt.ceza?Ce probleme au ochisorii?

ghio,aim sori pentru noptile greleLas' ca trec ele!

Luana,deocamdata,da-i Ca gluconic-e mai bine asa. Eu am luat Elevitul 3 luni dupa nastere.
Felicitari pt.bebe indragostit de tzitzi! Sa creasca mare si sanatos!

kitti,sezi bland si da comenzi!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3 saru.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

tanamera,tocmai ma pregateam sa intreb de tine.De ce a sarit cu indicatia pt.ceza?Ce probleme au ochisorii?

Miopie destul de maricica.

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

ghio,aim sori pentru noptile greleLas' ca trec ele!

[/quote]

Multu frumu ZOZE!!
O sa treaca! Mai e un pic si la mine. Vineri merg la doftor sa programam cezariana. Fetita era cu capul in sus acum 3 sapt. acuma cred ca e si mai rau, cred ca e transversala ca-i simt caputul la dreapta si piciorusele se misca in stanga pe sold. Sper sa nu patesc si eu ca Aida, sa ma apuce cu 2 zile inainte de programare, mai ales ca nastem cu acelasi medic!

Ghiocela 38+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Buna dimineata fetelor!
Ma scuzati de intarziere dar eu sunt impuscata rau dimineata. dorm in reprize, merg la toilet de 5 ori pe noapte, cand ma intorc de la toilet am senzatia ca sunt uscata si mi se termina lichidul amniotic si atunci beau un pahar mare cu apa, dupa aia adorm si dupa 1 ora o iau de la capat. Plus ca ma trezesc cu dureri de degete de parca mi-a dat cu ciocanul peste maini In fine...o sa treaca!!!!!

Si acuma....marea veste
Mesaj de la Ayda: "La ora 1.25 am nascut un baietel sanatos de 4080 grame, 54 cm si am avut parte de travaliu dureros inainte de cazariana. pup"

URAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari Aida! Sa creasaca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!
Am reusit sa vb la tel si se pare ca a patit cam ca Anutza: a trait si travaliul nasterii naturale, a trait si cezariana. Dar mai multe va va povesti chiar ea cand se va intoarce!!!!!

Pupiiii

Felicitari Aida , recuperare rapida , sa creasca bebe mare mancacios si sanatos

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13
Si acuma....marea veste
Mesaj de la Ayda: "La ora 1.25 am nascut un baietel sanatos de 4080 grame, 54 cm si am avut parte de travaliu dureros inainte de cazariana. pup"

Felicitari Ayda!
Refacere rapida! Bun venit bebelusului!

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Felicitari Ayda!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

felicitari ayda bun venit bebicule

zoze m-a amuzat mesajul tau. stiu ca doare si cezariana (eu mai am o taiatura pe burta de la o operatie in 2003 peritonita si ocluzie intestinala de la un apendic spart) dar cel mai frica nu mi-e de durere ci ca ma apuca travaliu la Pitesti si sotul e la servici, si traficul e aglomerat si eu sunt foarte panicoasa si daca nu ajung imediat la spital fac criza de isterie, iar ultimele vizite la bucuresti nu au fost tocmai placute dpdv al traficului (am facut si 4 ore pana la spital). asa ca vreau sa fie totul organizat ne ducem cuminti la spiatal luni, iar durerile le vom suporta eroic atat timp cat beblul va fi sanatos si bine si mai este si avantajul ca va fi si mama cu mine acasa care e asistenta si de o fi nevoie mai face ea un calmant

37+ poze
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Uf,tanamera,imi pare rau! Mai,lasa,sa iasa bine,asta e important..O sa fie bine,ai incredere!
Rezultatele mi le trimit dupa ora 16.00

ghio,sa vina cand doreste,numai sa vina usor,sanatoasa si voinica! Eu nu cred ca o sa va faca surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

felicitari ayda bun venit bebicule

zoze m-a amuzat mesajul tau. stiu ca doare si cezariana (eu mai am o taiatura pe burta de la o operatie in 2003 peritonita si ocluzie intestinala de la un apendic spart) dar cel mai frica nu mi-e de durere ci ca ma apuca travaliu la Pitesti si sotul e la servici, si traficul e aglomerat si eu sunt foarte panicoasa si daca nu ajung imediat la spital fac criza de isterie, iar ultimele vizite la bucuresti nu au fost tocmai placute dpdv al traficului (am facut si 4 ore pana la spital). asa ca vreau sa fie totul organizat ne ducem cuminti la spiatal luni, iar durerile le vom suporta eroic atat timp cat beblul va fi sanatos si bine si mai este si avantajul ca va fi si mama cu mine acasa care e asistenta si de o fi nevoie mai face ea un calmant

37+ poze
AMR 6 zile

Anna si eu vin in Pitesti dupa nastere , poate ne vedem intr-o zi prin centru , ce zici ?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput