Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Pai mai fa-le o vizita daca ti-a placut asa de mult.
Da si mie mi-a lasat o super impresie dr. Tutuianu..mai ales ca seamana cu George Cloony.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 zile pana la marea intalnire

Ma, da frumos e la voi la Iasi: nasteri cu zmabetul pe buze, doctori care seamana cu George Clooney ... si de-abia acum spuneti? La cum e situatia cu Polizu, mai ca as fi facut si eu o vizita Iasului, poate ma gasea nascarea pe-acolo, si-asa sunt ca la alba-neagra cu nasterea asta.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Apropo de numere de telefon, Mai3 cred ca am sa te rog pe tine sa mi-l dai pe al tau pentru niste update-uri de sambata incolo..daca e ok.

Mergi la inceput

Hehe..pai va invitam la noi in Targ pentru o nastere a la Hollywood. Adevarul e ca ce poti sa-ti doresti mai mult decat un George Cloony care sa te mangaie prin par in timpul operatiei?
Pfoai de capu meu..daca ar citi barbata-miu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Klarisse, mi te si inchipui cu Dr. "George Clooney", mangaindu-te pe crestet si tu ametita de anestezic, savurand fiecare clipa.
Tare! Lasa, ca te intelege sotul daca citeste, ai si tu voie.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Mai3
Clabuc o sa iau si nr tau multum

Alina 39+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata fetelor!
Ma scuzati de intarziere dar eu sunt impuscata rau dimineata. dorm in reprize, merg la toilet de 5 ori pe noapte, cand ma intorc de la toilet am senzatia ca sunt uscata si mi se termina lichidul amniotic si atunci beau un pahar mare cu apa, dupa aia adorm si dupa 1 ora o iau de la capat. Plus ca ma trezesc cu dureri de degete de parca mi-a dat cu ciocanul peste maini In fine...o sa treaca!!!!!

Si acuma....marea veste
Mesaj de la Ayda: "La ora 1.25 am nascut un baietel sanatos de 4080 grame, 54 cm si am avut parte de travaliu dureros inainte de cazariana. pup"

URAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari Aida! Sa creasaca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!
Am reusit sa vb la tel si se pare ca a patit cam ca Anutza: a trait si travaliul nasterii naturale, a trait si cezariana. Dar mai multe va va povesti chiar ea cand se va intoarce!!!!!

Pupiiii

Ghiocela 38+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Felicitari Ayda, bun venit pe lume bebelusului.
Recuperare rapida si mult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

ANUTZO felicitari mamico! Bine ai venit scumpa maia, sa fii sanatoasa! Nu te ingrijora cu icterul, o sa treaca dupa cateva zile de lampa si multa hidratare. Si lapticul o sa apara si el incet, incet, nu trebuie sa-ti pierzi rabdarea, chiar daca ea o sa adoarma repede la san.
VANY, AIDA, MULT SUCCES, SA AVETI O NASTERE USOARA, EXPERIENTE FRUMOASE SI BEBELUSI SANATOSI!
EVELINE, CLABUC multumim pentru admiratie, intradevar e un smecherut de mic, m-a pacalit si acum doarme cu noi in pat, ca doar asa nu plange de colici, norocul lui ca e inca prematur, ca de cand o sa implineasca o luna, adica aproape de termenul la care trebuia sa nasc, o sa trecem in patutz noaptea.
Noi suntem bine, Tudor mananca bine la san, eu am laptic suficient, si a ajuns la greutatea de la nastere 2650. a luat 300g in 10 zile, e binisor, zic eu.Azi o sa facem si noi prima plimbare afara. Pe joi vineri o sa mai mergem la medic sa vedem cum mai sta cu bilirubina si ce mai zic analizele de sange. Daca e nevoie pe langa Vigantol si Calciu sa mai bagam si un fier.
Mamicile care mai au bebelusi, exista si o varianta mai buna decat traditionalul calciul gluconic la fiola pt hipocalcemie?
Proaspete mamici, voua v-a recomandat doctorul sa luati vitamine, ca mie nu mi-a zis nimic, si ma gandesc ca poate nu mananc in fiecare zi cele necesare...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Buna dimineata fetelor!
Ma scuzati de intarziere dar eu sunt impuscata rau dimineata. dorm in reprize, merg la toilet de 5 ori pe noapte, cand ma intorc de la toilet am senzatia ca sunt uscata si mi se termina lichidul amniotic si atunci beau un pahar mare cu apa, dupa aia adorm si dupa 1 ora o iau de la capat. Plus ca ma trezesc cu dureri de degete de parca mi-a dat cu ciocanul peste maini In fine...o sa treaca!!!!!

Si acuma....marea veste
Mesaj de la Ayda: "La ora 1.25 am nascut un baietel sanatos de 4080 grame, 54 cm si am avut parte de travaliu dureros inainte de cazariana. pup"

URAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!

Felicitari Aida! Sa creasaca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!
Am reusit sa vb la tel si se pare ca a patit cam ca Anutza: a trait si travaliul nasterii naturale, a trait si cezariana. Dar mai multe va va povesti chiar ea cand se va intoarce!!!!!

Pupiiii

Ghiocela 38+ cu Irina Maria

FELICITARI AYDA!. Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, fericit si iubit!

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Aida!!

La multi ani,bebelas dragalas!!

Wow,se pare ca-i cel mai barosanel bebelus al odiseei!! Bravo Aida!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput