Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Dupa ce ieri MF m-a certat ca mai am putin si nasc, iar eu umblu haihui prin oras, am promis ca de azi ma fac copil cuminte si sa stau mai mult in pat (cu toate ca am mai gasit cate ceva de facut si prin casa...)

Scoatem si noi motatele pentru simonaelena si Alina_feier
Nastere usoara si refacere rapida!

Valentina38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eveline
Sper sa fie totul ok, mea deja a inceput dansul de dimineata. sper sa nu ma mai apese pe burta ca data trecuta, ca o sa ma apuce nasterea

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 38+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

mamicile si viitoarele mamici. nu am mai intrat de ceva vreme si nu am reusit sa citesc din urma, dar am citit acest capitol .
felicitari mamicilor pt care nu am scos motatele!
noi suntem mari acum, avem 3 saptamani si in seara asta aveam 3.300 kg. off, tare emotionati am fost, caci timp de 10 zile a stagnat la 2.650 kg. in rest suntem foarte cumintei, dormim ziua si noaptea mancam, nu apuc sa dorm nici 3 ore pe noapte, iar ziua stam de la 13-19.30 in parc.am invatat sa alaptez in boscheti, caci banci dosite nu exista in parcurile noastre. la inceput ma duceam in masina sa-l alaptez, dar era destul de greu ca strangeam caruciorul il bagam in masina, apoi iar il scoteam, iar montam landoul si iar ma intorceam in parc.
sunt tare obosita si nedormita. dar sper ca in curand bebe sa-si faca un program de masa.
am si eu zile in care sunt isterica si ma cert cu sotul fara a avea vreun motiv, dar am noroc ca ma lasa in pace si nu imi raspunde caci am ajunge la divort.

sunt mamici care se plimba prin parcul moghioros, cismigiu sau herastrau? tare rau e sa batzai la carucior de una singura. am luat toate parcurile la rand, caci ma plictisisem de moghioros.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Pity in curand am sa populez eu Moghioros! Sper sa tina vremea cu noi sa apucam si noi plimbaricile lungi!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Summertime, am citit ca productia de lapte e maxima dimineata si minima seara. Si la mine e cam la fel (noi avem 4 saptamani), seara dupa alaptat e mai nelinistita, plange si parca nu se satura si sta asa 2-3 ore, dar nu pot spune ca e din cauza laptelui. De ce spun asta?
Pai aseara i-am facut baita si am alaptat-o pe la 21-21:30 si dupa aceea a inceput agitatia (plange, da din picioruse), dar daca o iau in brate si o pun intre noi si vorbim cu ea nu mai zice nimic.
Deci nu cred sa fie o problema reala, ci doar nevoia de activitate. Probez daca e nesatula punand-o iar la san si daca nu trage inseamna ca are doar nevoie de contact cu mamica si suge doar de placere. Am observat ca uneori doar asa se linisteste, stand la san (desi nu ii este foame).

Si ca dovada ca i-a ajuns laptele a fost ca aseara a dormit 7 ore (de la 12 noaptea). A fost prima data cand ne-am trezit noi inaintea ei!! La 7 dimineata imi curgeau sanii si ma dureau si am trezit-o, am schimbat-o, am alaptat-o si iar s-a culcat.
Am citit deasemenea ca dupa masa de dimineata (care e mai consistenta) doarme mai mult.

Ca recomandare, ziua fa-i diverse activitati cand e treaz (eu fac gimnastica cu mainile si piciorusele, ii mai cant, o scot pe-afara) si asa mai oboseste si doarme mai bine seara.

Succes!

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

De data aceasta sigur am pierdut dopul de mucus. Maine mergem la control, daca nu apare ceva neprevazut intre timp.

Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

De data aceasta sigur am pierdut dopul de mucus. Maine mergem la control, daca nu apare ceva neprevazut intre timp.

KAT hai curaj! Nu poti fi forever insarcinata ... intre saptamanile 38 si 40 au loc cele mai multe nasteri OK. Si la cate ai citit pe aici stii ca daca ai pierdut dopul poate debuta travaliul de la 1-2 ore la 1 saptamana. Stiu ca iti doresti sa o tii pe Tessa pana la 40, toate ne dorim, vreau doar sa-ti ridic moralul, sa intelegi ca daca va vrea sa vine acum va fi totul in regula!

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Hai Alina

Hai Simona

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi! Hai sa papam ceva de mic dejun, cereale, biscuiti digestivi cu fructe si ciocolata, iaurtel, omletica cu ciuperci si ardei, si o cafeluta mica! Sunteti invitatele mele ca maine nu stiu daca mai am timp sa zic salut inainte de plecare!

Trecuram cu bine si de noaptea asta, m-au coplesit ceva emotii aseara, acum la trezire din nou, sper sa trec cu bine si de ziua de azi si sa aiba maine DD grija de noi!

Zoze daaa fabricai un grasulin, sa vedem si eroarea ecografului! Sa te gandesti la prioritati, chiar daca e greu...

Klari, Ionela tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la control!

Si ca sa ma latesc mai bine, ma lumineaza si pe mine in ce concentratie se face ceaiul ala de chimen si anason? Am luat pliculetele de la fares, cele separate... A si nici laptele praf nu stiu sa-l prepar, dar banuiesc ca exista ceva scheme...

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Scoatem si noi motatele pt fete:
Hai Alina!!!
Hai Simona!!!

Cristina Toma Andrei 39+
AMR 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Summer, inca o chestie, am citit ca daca au trecut mai mult de 2 ore de la ultima alaptare si copilul plange, poate fi semn ca ii e foame. Dar daca e mai devreme de 2 ore ar putea fi alte motive.
Asadar, in locul tau, as evita alaptatul din din ora in ora; as astepta acele 2 ore si as incerca sa vad daca sunt alte motive (eventual trebuie schimbat sau stimulat, luat in brate, vorbit etc.) si daca nu se linisteste nici asa inseamna ca ii este foame si nu s-a saturat sau nu e lapte suficient.

Semne ca e lapte suficient:
- scaune frecvente sau macar 4 pe zi
- doarme bine dupa mese (3-4 ore, maxim 5 ore)
- nu mai are gestul de a cauta sanul sau de a-si suge degetele (care sunt semne ca vrea papa)

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput