Sept-Oct '10-Hai vanyy, Alina, simonaelena!(175)
Raspunsuri - Pagina 11
Mari-Mariuk spune:
Legat ce partile bune, bebe e mancacios, zambaret de multe ori, si un lipicios
, daca il pun pe pieptul meu isi pune mainile sub capusor, zambeste dulce si apoi ofteaza ca si cum ar fi tras la sapa
si a obosit, inchide ochisorii si misca buzitele atat de frumoooooos. Si cand spun si eu: gata a adormit si il pun in patut, se uita in sus la mine si face o mutrita suparata. Bine ca ii trece repede si ca adoarme destul de usor de cele mai multe ori (cel mai repede de e infasat macar la picioruse, nu tare, atat cat sa nu se fataie prea mult).
Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
K.A.T. spune:
nushulica
super dulce brunetelul tau ochios si frumos!
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 KAT imi place cum iti sta parul aici Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Multumesc Alina!

Desi acum arat ca un balon, umflata proportional peste tot, in comparatie cu cea care am fost, acum simt ca maternitatea imi da o stralucire aparte.

Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
georgescu oana spune:
Zoze ce ai hotarat ?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie
mihaelka77 spune:
fetele. Nu am mai scris de ceva vreme si nici sa citesc din urma nu prea reusesc; citesc mai mult pe sarite.
Suntem bine; Petra e cumintica insa e rea de foame (seamna cu mine) Doarme bine noaptea (ieri a dormit de la 19 la 2)iar cand se trezeste de regula mananca si adoarme la loc. Ziua e mai fresh... Timpul trece repede; iesim cam 2 ore la plimbare, facem baita, mancam, o privesc mult cum doarme sau ce mutrite face si ziua trece repede. Mai merg si eu la manicihiura, pedichiura, cumparaturi si alte chestii si zboara timpul. Imediat avem o luna 
Va pup pe toaste; sper sa reusesc sa recuperez la un moment dat ce ati scris.
PS Am pus cateva poze in albumul comun; o sa pun si in cel de bebici cand mai intru.
Mihaelka si PETRA
K.A.T. spune:
- O tanara femeie nascu in liftul unui spital si se simtea foarte jenata din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori ii spuse :
- N-ai de ce sa te jenezi. Cu doi ani în urma, o femeie a nascut chiar in curtea maternitatii.
Auzind asta, tanara mama izbucni in lacrimi:
- Stiu, tot eu eram ...
Kristina
38+ cu
Tessa May .
K+A=T
tanamera spune:
| citat din mesajul lui K.A.T. - O tanara femeie nascu in liftul unui spital si se simtea foarte jenata din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori ii spuse : - N-ai de ce sa te jenezi. Cu doi ani în urma, o femeie a nascut chiar in curtea maternitatii. Auzind asta, tanara mama izbucni in lacrimi: - Stiu, tot eu eram ... Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T |

36+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
georgescu oana spune:
| citat din mesajul lui K.A.T. - O tanara femeie nascu in liftul unui spital si se simtea foarte jenata din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori ii spuse : - N-ai de ce sa te jenezi. Cu doi ani în urma, o femeie a nascut chiar in curtea maternitatii. Auzind asta, tanara mama izbucni in lacrimi: - Stiu, tot eu eram ... Kristina 38+ cu Tessa May . K+A=T |
nice one!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie

Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
Doamne ajuta sa fie totul bine!