Ghiocei de Martie-Aprilie***254***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, eu te inteleg PERFECT de fiecare data sau, cel putin, asa imi place mie sa cred Iti inteleg frustrarile/supararile si-ti impartasesc si o mare parte din opinii. Cred ca asta e si unul din motivele pentru care nu prea comentez postarile tale: sint intotdeauna extrem de clare -cel putin pentru mine!- si bine argumentate. Si mi se pare aiurea sa scriu ceva de genu' "si eu cred la fel" sau "da, da, foarte bine!"

Dar am retinut "necazul" tau si pe viitor o sa incerc sa nu te mai fac sa te simti ca Moise-n pustiu.
Te pup, iar daca ne pui si MACAR o poza cu Pisilinca, e minunat!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

sanatate Petrean....

fata mea a fost cu tac-su la plimbare ieri si s-a smucit o data din mana lui de s-a auzit poc!...asa mi-a descris tac-su...
rezultat: o durea mana, nu o folosea, doar o mai ridica din cand in cand cand uita de durere dar o lasa jos repede.
am dat cu lioton si pus o fasa compresiva, dat nurofen si azi e mult mai bine, foloseste mana dar mai cu teama, nu mai plange, cred ca a fost doar o mica luxatie, entorsa...ceva de genul asta.
ce vroiam sa va zic: tac-su care mai e si medic pe deasupra m-a sunat plangand sa vin repede acasa...dupa care ma suna din ora-n ora cu lacrimi in voce sa vada ce face printesa lui...si azi-noapte se tot trezea de grija ei, ca din cauza lui si-a sucit fata mana etc, etc..
...asa de terminat nu l-am vazut niciodata....!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Si chiar daca Anaan mi-a luat-o inainte, am si eu o
Dedicatie pentru tine PISIK

Este una din melodiile mele preferate, ridicatoare de moral si se potriveste perfect cu regasirea ta.
www.youtube.com/watch?v=7L0R9cOysKA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7L0R9cOysKA

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Si am mea, melodia e grozava!!!
La multi ani Pisik!!!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

uali, frumoasa nasa. in unele din poze sunteti asa de dragalasi si indragostiti...

bogdana, sanatate multa

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

ca tot a inceput Floric...ia uitati si la mine nasha:

http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/NuntaIlincaRadu24Iulie2010?authkey=Gv1sRgCOX08eCYk5frxgE#

Medeea

frumos, ce imi place aparatul ala de facut baloane....sa suflke in locul meu lui drg si maria

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Oho..voi sunteti tari cu dormitul pana la 7:30, ai mei la 6 dau desteptarea la tot bloculvecinul de sub mine deja a ajuns la capatul rabdarilordar noi nu ne lasam deloc:)))

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

Exact asa eram si noi, doar ca de 2 saptamani s-a razgandit.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

he-he...ma bucur ca va plac pozele...noroc ca sunt facute de un profesionist:)))
rochia a fost cumparata cu o zi inainte de nunta...eram disperata si am gasit-o din intamplare, cam scumpa dar mi-am rupt de la gura s-o iau:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ei, no...crede/ma Gia ca pantofii si eu i/am avut pe creier...atat mi/am dorit pantofi kaki...incat am purtat ce vezi. Stiu ca nu sunt din filmul asta dar i-am ales in ultima instanta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

....multumesc fetelor pt mesajele voastre si pentru sustinere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui uali

ca tot a inceput Floric...ia uitati si la mine nasha:

http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/NuntaIlincaRadu24Iulie2010?authkey=Gv1sRgCOX08eCYk5frxgE#

Medeea

frumos, ce imi place aparatul ala de facut baloane....sa suflke in locul meu lui drg si maria

dragastoasa de Dragos

sunt nenumarate jucarii care sufla balonase..inclusvi locomotive thomas, pistoale, tot felul..asa k..spor la achizitii

Comorile noastre

Mergi la inceput