Ghiocei de Martie-Aprilie***254***
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
Pisigri, eu te inteleg PERFECT de fiecare data sau, cel putin, asa imi place mie sa cred
Iti inteleg frustrarile/supararile si-ti impartasesc si o mare parte din opinii. Cred ca asta e si unul din motivele pentru care nu prea comentez postarile tale: sint intotdeauna extrem de clare -cel putin pentru mine!- si bine argumentate.
Si mi se pare aiurea sa scriu ceva de genu' "si eu cred la fel" sau "da, da, foarte bine!"
Dar am retinut "necazul" tau si pe viitor o sa incerc sa nu te mai fac sa te simti ca Moise-n pustiu.
Te pup, iar daca ne pui si MACAR o poza cu Pisilinca, e minunat!
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
uali spune:
sanatate Petrean....
fata mea a fost cu tac-su la plimbare ieri si s-a smucit o data din mana lui de s-a auzit poc!...asa mi-a descris tac-su...
rezultat: o durea mana, nu o folosea, doar o mai ridica din cand in cand cand uita de durere dar o lasa jos repede.
am dat cu lioton si pus o fasa compresiva, dat nurofen si azi e mult mai bine, foloseste mana dar mai cu teama, nu mai plange, cred ca a fost doar o mica luxatie, entorsa...ceva de genul asta.
ce vroiam sa va zic: tac-su care mai e si medic pe deasupra m-a sunat plangand sa vin repede acasa...dupa care ma suna din ora-n ora cu lacrimi in voce sa vada ce face printesa lui...si azi-noapte se tot trezea de grija ei, ca din cauza lui si-a sucit fata mana etc, etc..
...asa de terminat nu l-am vazut niciodata....!!
elena.elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Si chiar daca Anaan mi-a luat-o inainte, am si eu o Dedicatie pentru tine PISIK Este una din melodiile mele preferate, ridicatoare de moral si se potriveste perfect cu regasirea ta. www.youtube.com/watch?v=7L0R9cOysKA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7L0R9cOysKA Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
La multi ani Pisik!!!

Eva
silvi8 spune:
uali, frumoasa nasa. in unele din poze sunteti asa de dragalasi si indragostiti...
bogdana, sanatate multa
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui uali ca tot a inceput Floric...ia uitati si la mine nasha: http://picasaweb.google.com/olivia.casandra/NuntaIlincaRadu24Iulie2010?authkey=Gv1sRgCOX08eCYk5frxgE# Medeea |
frumos, ce imi place aparatul ala de facut baloane....sa suflke in locul meu lui drg si maria
dragastoasa de Dragos
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui petrean Oho..voi sunteti tari cu dormitul pana la 7:30, ai mei la 6 dau desteptarea la tot blocul ![]() ![]() vecinul de sub mine deja a ajuns la capatul rabdarilorDaca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
Exact asa eram si noi, doar ca de 2 saptamani s-a razgandit.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
uali spune:
he-he...ma bucur ca va plac pozele...noroc ca sunt facute de un profesionist:)))
rochia a fost cumparata cu o zi inainte de nunta...eram disperata si am gasit-o din intamplare, cam scumpa dar mi-am rupt de la gura s-o iau:)))
Floric spune:
Ei, no...crede/ma Gia ca pantofii si eu i/am avut pe creier...atat mi/am dorit pantofi kaki...incat am purtat ce vezi. Stiu ca nu sunt din filmul asta dar i-am ales in ultima instanta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
frumos, ce imi place aparatul ala de facut baloane....sa suflke in locul meu lui drg si maria dragastoasa de Dragos ![]() |
sunt nenumarate jucarii care sufla balonase..inclusvi locomotive thomas, pistoale, tot felul..asa k..spor la achizitii
Comorile noastre

Primul Anisor