Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Eu am mai spus pe acest forum despre gradi 6 si mi-a fost pusa sub nas listarea cu discutiile de pe forum si amenintata! Deci, SRI-ul ne priveste!
Atat am de spus: am intrat asa cum prevede legea la aceasta gradinita si am terminat in shuturi! Cu Ana nu ma intorc aici decat daca daca e ultima alegere dintre toate posibilitatile!
...nu ma mira sa vina controale!

acum, sa n-ai senzatzia, draga doamna minunata, ca ma leg de mesajele tale...

Nuuuu, no pb! Doar citeste toate, care este ele!!
Nu glumesc, n-am spus niciodata intamplarea, adik dupa momentul respectiv n-am povestit pe forum. Daca ai timp s arasfoiesti totpicul n-ai sa gasesti mare lucru, doar referirile mele la noua directoare...si cum doamna s-a simtit lezata, m-a chemat, si m-a jignit spunandu-mi ca eu am intrat pe pile, spaga,....si am ascultat-o, dupa care am reactionat...in fine, a fost!
Cat despre gradi, da, si Alexia a fost intai la cresa, unde a fost totul ok, apoi la gradi, la fel - pana la pensionarea doamnei director vechi...deci pe noua conducere sunt prb, de aceea am zis ca nu voi reveni cu Ana acolo!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:

Crixia- da ce faci Doamna minunata la ora asta pe net???
raspuns corect: ma citeshti pe mine

hai shi eu sa va zic "noapte buna!"...maine dimi dau cafea reala la mine acasa! cine vine, e bine venit!

p.s. vecina Loryd, ai ceva uitat la mine, asha ca te ashtept la o - nu plec nicaieri pana in ora 12, duce sotz copiii la gradi

...

Hai ca m-am intins si pe pagina 21...
Ce fac!!??? Da, iti scriu, ca pe mess nu te vad! Glumesc!
Intre 2 biberoane...ca asa e la noi!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Buna dimineatza, miss minunate- ce ne simtem bine shi suntem!!!
toata lumea shi pipa pacii s-o scoata asta mic din gura ...pentru astazi, avem:
1. o zi min-minunata...atentzie ca e frigutz afara! deshi cald in inimile noastre!

2. capitol nou shi vesel, asha cum sta bine unor Doamne ca noi nu ne cadreaza atmosferele incordate shi persoanele posomorate

3. m-ai bagatzi cate un "prezent" miss-ele care hmmm, hmmmm...absentatzi, asta ca sa nu ne ia dorul ala mare shi sa va trezitzi cu delegatzie din partea Gashtii la voi acasa...macar sa shtim ca suntetzi ocupate, dar bine sanatoase !

va las aici o www.alfamp3.com/watch/vZDo7vv_DAA/Fuego-Ce-seara-minunata...html" target="_blank">o melodie minunata cantata de "copilul batranicios"... glumesc, cantaretzul Fuego, asha il numeau banditzii aia de "Carcotashi" de la tv...oricum are o voce de exceptzie shi majoritatea melodiilor sale itzi merg direct la inimioara!

P.S. scotetzi-l pe Andreas din titlul nostru!!!
hai sa incetam sa-i mai felicitam,pe cei care oricum absenteaza de x ani...inseamna ca dintr-un motiv sau altul nu mai doresc sa intre aici, sa scrie, inseamna ca nu-shi mai doresc apartenentza la gashca noastra, ca atare nu vad rostul shi motivul pentru care sa nu apara decat "La multzi ani Paul shi Ghiulten!!!pentru ca ei sunt sarbatoritzii acestui capitol...pe Andreas, eu nu-l cunosc, n-am vazut scris de mamica lui/ el nici un rand....deci jos cu el din titlu!!!Daca mama lui are ceva sa ne spuna, sa ne multzumeasca sau orice...o ashteptam cu bratzele deschise...Marlene_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:

Buna dimineatza, miss minunate- ce ne simtem bine shi suntem!!!

va las aici o www.alfamp3.com/watch/vZDo7vv_DAA/Fuego-Ce-seara-minunata...html" target="_blank">o melodie minunata cantata de "copilul batranicios"... glumesc, cantaretzul Fuego, asha il numeau banditzii aia de "Carcotashi" de la tv...oricum are o voce de exceptzie shi majoritatea melodiilor sale itzi merg direct la inimioara!

Netza, neatza tuturor!

DanaAlex pentru melodie...mi-a inseninat dimineata(desi nici io nu ma omor dupa Fuego...sunt cateva melodii pe care i le ador)

Nu cunosc parola Gashtii ca as fi deschis eu capitol nou...astept un PM de la cine il are!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

gata a deschis altcineva capitol nou aici:

Gashca de Constantza 127*!

Asteptam sa fie moderat...

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006