Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 2
loryd spune:
Neatza si de la noi!
Dana, multam de cafea! . O savurez in fata calculatorului apoi prestez calcat rufe .
Sa ne fie de bine intalneala si sa ducem la indeplinire cele scrise de Dana in procesul verbal.
O zi minunata va doresc!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
emaaimee spune:
morning,
si io savurez cafeaua cu voi.
trebuie sa fug la munca. mersic, atmosfera f relax. toate conditiile& tanti care aduce sanwich/cafea/ceai/snacks in birou.
ma bucur ca v-ati simtit bine la intalneala, pls pozici.
pupi, fug
CRIXIA spune:
Ema, sa fie bine si ulterior, sa mergi cu placere la birou! Mult succes!!
Draga gashka de misse, am citit PV...fu grozav se pare!
Cris mami de Alexia & Ana
Lali_mete spune:
Buna dimineatza miss-minunatele mele . Am dormit neintoarsa pana dimineatza la 9 ,cu trezire la 6 de biberonit si shhh-shait baiatul . Am pus cateva pozici de la intalneala dar sunt putine,restul au iesit neclare ,deh,imi tremurau mainile . Va pup,ma intorc dupa ce imi fac din treburi.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
Lali, data viitoare cand prestezi la aparat (de fotografiat) anuntza-ne, sa bagam figura de foto potzi sa strigi "pasarica"
hai ca editez, cu completari!
Crixia, a fost ffff bine, data viitoare poate reusheshti sa-tzi faci timp de intalneala
Loryd- shi eu am de calcat ...mai bine le lasam balta shi ieshim in cartier la o cafea
Ema - minunat!!! inseamna ca acomodarea e ushoara la noul job...succes in activitate!
cryss_cryss spune:
Neata ,fetele!
Vaacesc pe toate!Eu am niste greturi teribile de doua zileE posibil sa am greturi inca din z19 sau este doar 'pisicul' meu?(sau fierea mea puturoasa)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss_cryss ]Eu am niste greturi teribile de doua zileE posibil sa am greturi inca din z19 sau este doar 'pisicul' meu?(sau fierea mea puturoasa) cristina |
tzin pumnii sa fie gretzuri cu ochi ....Doamne ajuta!
lulu77 spune:
sa fie cu ochi...tinem pumni crys
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"