Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 17
CRIXIA spune:
La multi ani pentru cine "imbatraneste"!!!
de ce nu esti pe lista cu data nasterii???
Cris mami de Alexia & Ana
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymumy Azi dau eu cafeaua de dimineata si cite o felie "mareee" de tort, caci imbatrinesc |

La multi ani Ghiulten

Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Multa' de tratatie ...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
happymumy spune:
| citat din mesajul lui CRIXIA La multi ani pentru cine "imbatraneste"!!! de ce nu esti pe lista cu data nasterii???Cris mami de Alexia & Ana |
Ca nu m-a intrebat nimeni si nici eu nu am anuntat, pina azi!
Merci mult de urari Crix si gabi!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
13diana79 spune:
| citat din mesajul lui 13diana79 Uka , si multa multa sanatate !!!![]() ![]() |
Ghiulten , urarile sunt pentru tine
Bine, sa traim cu toatele ,doar ca astazi de la tine am primit tortul si florile erau tot ptr tine.
Iertata fie stangacia celor noi pe forum !
pupici
cryss_cryss spune:
LA MULTI ANI,GHIULTEN!
Lali_mete spune:
Cryss mai eu te bat sa stii ,la poponetul gol!! I-a mai las-o naibi de smiorcaiala ca ma apuca toate alea! Ce pana mea,chiar trebuie sa astepti cu nerabdare data? Mai lasa stresul ca asa nu ajungi nicaieri,ti-au mai spus si fetele,relax si totul va fi bine.
Mai bine fa ceva pentru tine ( si eu am primit sfatul asta in perioada mea de smiorcaiala,mai intensa decat a ta
),rezerva-ti o ora doar pentru tine din cand in cand,de rasfat cum iti place tie. Iti place sa te plimbi? Ok! Plimba-te! Vrei companie? Ok! Anunta aici ca vrei sa stai la o barfa mica cu cineva,si stam,ori fata in fata,ori pe mess,dar nu te mai plange!! Iti faci doar rau. Uite! Dana isi impune de ceva timp sa fie "happy",la fel si e,si sa fiu a naibi daca nu merge! DAr vreau! Ca asa ,sa ma mangaie lumea pe crestet si sa imi spuna: lasa ca si tu esti...,si tu faci...,si tu meriti... " m-am smiorcait destul!
Si sa stii ca nu am scris-o cu ton ce certat,da? Am scris-o cu ton bland,de om care s-a tot plans si a tot cerut umeri si servetele destul timp.Hai,capul sus si incearca sa vezi partea buna a vietii, si ai rabdare,poate inca nu a venit timpul pentru copilas.
Lali mami de
Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
cryss_cryss spune:
Lali nu m-am suparat!Si nici nu am exprimat eu prea bine starea mea de spirit.De fapt sunt dezamagita,nu pot spune suparata foc.Nu mai astept cu nerabdare de mult,adica de vreo juma de an,dar nu pot sa nu mai sper.Stii tu ca speranta moare ultima.
happymumy spune:
Merci mult de tot diana si cris!
Cris, sa stii ca Lali are dreptate, cu toate ca si eu am inceput sa fac aceeasi greseala, sa astept in fiecare luna...Dar nu e ok, nu faci decit sa te stresezi.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)