Gashca de Constantza *126*LMA Ghiulten si Andreas
Raspunsuri - Pagina 15
13diana79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
pentru azi, ii potzi da in judecata, pentru greva la fel...nu ca n-ash shtii ce salarii mizere sunt in invatzamant shi nu le dau dreptate, dar educatzia este gratuita, ocrotita prin lege shi trebuie sa asigure macar supravegherea copiilor, o asemenea turnura poate duce la desfacerea contractelor de munca a multor mame, care poate n-au angajatori intzelegatori care sa priceapa ca nu au unde lasa copilul, fiindca e greva azi la gradi. ma interesez shi eu dupa-amiaza la a noastra, am cautat pe net shi n-am gasit nimic anuntzat, greva legala se anuntza...deci la voi la gradi e ceva ciudat |
E adevarat ca au salarii de mizerie, motiv ptr care toti parintii suntem alaturi de ele prin fondurile (clasei+gradinite+rechizite) pe care deja le-am platit (fara vreo chitanta).
Problema e ca nu asa se rezolva situatia generala, prin greva unei singure gradinite. Si in plus, directoarea face parte din partidul portocaliu , iar cand a fost greva generala gradinita noastra a fost printre putinele care nu erau in greva ...
Dar nimic nu ma mai mira intr-o tara in care platesti SPAGA ca sa-ti nasti copilul , platesti SPAGA sa-l dai la cresa si ajungi in 2010 sa te interesezi sa-l inscrii la scoala si sa ti se ceara SPAGA 500 de euro
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 13diana79 Cum la sala suntem mai multe misse , ni se va alatura pe forum si Mada - mamica de Maria(6ani) Acum isi ascute simturile si face pe "spionul", citind comentariile noastre Mada, las o pentru tine pup |
Mada- , ma bucur ca ai raspuns invitatziei de a ni te alatura shi in Gashca...pe majoritatea Doamnelor minunate le-ai cunoscut la Atelierul de ciocolata...deci, welcome to the club!!!
Lali_mete spune:
Bueei Constanta,unde sunteti? Unde v-ati ascuns? Eu sunt varza,Paul a racit zdravan pentru prima data,cu muci pana-n barba,ochi rosii,maraiala maxima,iar eu sunt total pe din-afara ,nu8 credeam ca va raci vre-o data . Asta este,trecem peste asta,se face bine repede .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
salut!!!
Diana - la noi, la gradi nu e greva, program obishnuit de munca shi invatzatura...am cercetat, intrebat shi aflat urmatoarele: maine, 5 oct. este Ziua Internatzionala a Educatziei shi fiecare o sarbatoreshte asha cum crede de cuviintza...eu una le-ash solicita educatoarelor sa-mi explice inainte de a ma anuntza sec ca "maine e greva"
Lali- multa sanatate micului Paul!
p.s. maine la gradi noastra e teatru de papushi!!!
13diana79 spune:
citat din mesajul lui DanaAlex salut!!! Diana - la noi, la gradi nu e greva, program obishnuit de munca shi invatzatura...am cercetat, intrebat shi aflat urmatoarele: maine, 5 oct. este Ziua Internatzionala a Educatziei shi fiecare o sarbatoreshte asha cum crede de cuviintza...eu una le-ash solicita educatoarelor sa-mi explice inainte de a ma anuntza sec ca "maine e greva" Lali- multa sanatate micului Paul! p.s. maine la gradi noastra e teatru de papushi!!! |
Multumesc Dana pentru "investigatii", vedem maine de ce primire vom avea parte.
Astazi nu aveam cum sa intrebam educatoarele, pentru ca pur si simplu nu am avut voie in interiorul gradinitei, asistenta statea in usa si ne anunta ca nu putem lasa copii.
DanaAlex spune:
Oricand, cu placere!...ce-mi sta in putere, aflu! de multe ori sunt in cunoshtiintza de cauza, dar nu zic nimic, chestie de confidentzialitate sau nu suntem pe subiect...sau ma abtzin
beyyy, ce-i cu linishtea asta pe aici...v-atzi culcat, facetzi treaba ori....altceva????
nu mai zice nimeni nimic, o decralaratzie, un autodenuntz, ceva-ceva ...sa mergem mai departe, ca de cand cu supararile, parca s-a poticnit topicul...Gashca merge mai departe!!!cu membrii vechi, noi, suparatzi, bucuroshi...incetul cu incetul, capitolele se succed, oamenii revin la sentimente mai bune/rele, revin aici sau citesc in taina, apar, dispar...important e sa fim sanatoshi, ca pe restul le facem noi
eu va shi propun ca daca mai are ceva de spus sa spuna acum sau sa taca pe vecie (ca la nuntzile americane), sa ne putem continua discutziile fara ura acumulata, fara stangacie, fara ipocrizie, exact asha cum e normal...o Gashca virtuala (shi reala) formata din Doamne minunate!!!!
vad cateva membre de seama on-line pe DC...oare de ce nu scrietzi shi aici mamicilor???
happy_uka spune:
Buna seara!
Asa frumos le zice Dana ca nu pot sta ca curca fara sa raspund .. Nu ca as sti cum sta curca, dar ma rog ... (am fost recent la munte si-s marcata de comparatii de-astea, la cate vaci si cai si gaste i-am aratat si imitat picei mele...)
Ce sa va zic..as avea un autodenunt de facut.. Mi-s tare, dar tare fericita de 2 zile, de cand fetitza mea a inceput sa mearga singurica .. Cele mai multe dintre voi stiti ce zic, ati trecut prin emotia asta faina Azi am mers cam 45 de minute prin oras cu ea..ca fetele, la shopping . A venit toamna asta asa rapid si fata nu avea ghetutze..asa ca am luat-o per pedes pana la Junior; o mandrie de fata am, cum merge ea cu mainile pe burtica si sare pe toate frunzele ..Va plictisesc cu detalii, stiu, dar am creierul excitat si nu prea pot sintetiza, ma intelegeti si pe mine
In concluzie, suntem bine, bine..ceea ce va dorim si dumneavoastra .. Maine sau miercuri facem vaccin & analize.. Apoi iar putin shopping de toamna ..de-astea.. Nu tu muraturi, compoturi..nu ma bag aici
Va pup, madamelor! Promit ca o sa scriu mai des! Va rog nu mai fiti suparate, aveti o chestie super faina aici, cladita cu mult suflet, e pacat!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui DanaAlex vad cateva membre de seama on-line pe DC...oare de ce nu scrietzi shi aici mamicilor??? |
...aicia zicea de mine
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
loryd spune:
In sfarsit m-am linistit si eu pe ziua de azi. O zi agitata si incarcata.
E tare bine acasa si in mijlocul gashtii.
Are dreptate Dana - faptul ca ne putem "aduna" aici si impartasi din momentele existentei noaste face totul mult mai usor. E o incantare sa citesc si iau parte la discutiile gashtii. Interesant topicul indicat de Dana si cata dreptate are cea care a intiat discutia. Ma regasesc total in expunere dar pana la urma asta e tot farmecul gashtii virtuale.
Scuzati filozofeala la ceas tarziu in noapte .
O noapte cu vise frumoase va doresc
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
DanaAlex spune:
Doar ce-am terminat shi eu cu trebile, sa ma pun in fatza Gashtii shi sa zic...
Uka- inca putzin shi strigam catalogul, din text am intzeles c-ai fost la munte, poate n-ai avut semnal...facem consiliu shi-tzi motivam cateva zile de absentza de aici, de restul...mmmmmm, ne mai gandim
Carina...primii pashii, primul shopping - na, ca acum te pomeni ca dam nas in nas prin magazinele de fitze din urbea noastra, apoi ne bem fresh-ul la vreun Bourbon impreuna...ai zarit poantofiorii aia belea de la zara...shi cizmulitzele alea de lac???nishte ciorapi plasa ai vazut ca-mi caut de mult!!!!
Loryd - shi mie mi s-a parut super interesant acel topic, mai ales ca e de actualitate de DC shi chiar se potriveshte la noi in ograda, zilele astea...filozofeaza, draga mea, diurn sau nocturn - important este ca existam, cu bune shi cu rele shi impreuna formam Gashca ...
ce-ai facut cu opera de arta a micutzei tale???...noi le-am papat sambata seara
hahaha, parafrazand-o pe initziatoarea acelui topic, eu m-ash regasi in "o entuziasta", iubitoare de viatza, care inchide seara, scrie multe mesaje...hmmm nu-i departe de adevar, imi dau seama ca sunt vorbareatza shi-n realitate....adevarul e ca sunt ani de zile de cand imi impun sa fiu "vesela" shi reushesc ...consider ca e starea de spirit care ma avantajeaza shi ma tzine in forma
acum ma bag la
...pentru cine da cafelutza dimineatza
maine apar pe la pranz sau mai tarziu chiar, am programul incarcat shi in deplasare...asha ca spun de pe acum "o zi minunata, sa avem!!!"
P.S. 1- e la moda veselia
P.S. 2- pe 15 oct incepe "dansez pentru tine" Vedetele sezonului sunt Adela Popescu, Paula Seling, Nicola si Domnita Oancea la fete si Jorge, Razvan Fodor, Bogdan Vladau si Octavian Strunila la baieti.
(o cunosc bine pe sora lui Jorge- asha ca tzin mai mult cu el (de la baietzi), e shi constantzean de fel, stabilit in bucureshti acum....la fete, imi place de Doinitza Oancea, apoi de Nicola-ma hotarasc pe parcurs)
P.S. 3- gata!!!!ma