Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

remaliss ce poze frumoase! Rebeca e o combinatie intre tine si sotul tau, dulce tare, iar tu arati suuuper, radiezi!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui remaliss

Pentru cine vrea s-o revada pe Rebeca si sa-l "vada" pe Tudor!

pe toate!
superba REBe cum ii mai este la gradi?abia astept sa-l vad si pe Tudor..tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty la multi ani !!!

catagarda usoara

ma duc si eu la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc fetele pentru raspuns. maine trec pe la banca sa ma sfatuiesc cu tanti de acolo sa vad care sunt avantajele si riscurile.

alina, superbe poze!!! tare dragalasa e rebe, iar numele tudor il ador! era varianta pe care as fi ales-o daca nu accepta marcel numele teodor (tot aia e, insa mai romanesc :)

zozelici, wow, frumos cadou va primi Dan!

oana, LA MULTI ANI, BUBULINULUI!

ramo, daca de acum esti "oficiala", atunci iti urez un "oficial" SUCCES!

naty, La multi ani si sanatate! din pacate, mai sunt si d-astea...si apar cand nu e cazul :(. dupa ce am tras cu raceala si abia m-am reparat, dupa oboseala cu expo, dupa CM-ul care m-a lesinat si de data asta, azi m-a pocnit o criza biliara iar de am zis ca mor. acum ma repar..."oficial" maine si poimaine zac si nu fac nimic! uite asa! m-am suparat!...zic eu asta acum, dar maine, parca vad ca ma apuca iar agitatia.
cum ii vin hainutele iuliei? am uitat sa te intreb pana acum.

anca, luna trecuta am intrerupt AC si am avut luna asta niste dureri cumplite la ovulatie si hemoragie in perioada aia. Am luat iar Mastodynon (la recomandarea medicului) si in 2 zile nu am mai avut nimic, iar inainte de CM, a fost super! fara dureri, fara senzatii. Am de gand sa iau zilnic luna, sper sa ma repar de tot. Ar merita sa incerci si tu, pe mine m-a ajutat foarte mult.

Simo, bine ca a scapat Sam de aschie si de stresul cauzat de extragerea ei.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Alina e superba Rebe!
ce zice de Tudor?
Naty,sot de Bubu LA MULTI ANI!
Tuchi ma bucur ca de data asta ai gasit o bona ok!

LA MULTI ANI KITZY!

la noi baietii amandoi cu muci garla si tusesc

va

Mergi la inceput

aaa, teo a tras-o vreo 5 zile cu tusea, timp in care i-am dat tot felul de siropuri recomandate de medic si incepuse sa ma sperie, ca avea iar o "tonalitate" laringiana, adica tusea magareste. i-am dat Caughend si dupa 1 zi, nu mai are NIMIC.
acum a inceput Alex sa vorbeasca gutural si sa tuseasca putin. Nu am mai asteptat sa ia amploare, am bagat-o pe Caughend si pe Bioparox. sper ca maine sa fie ok.
vedeti ca de la unele siropuri mai mult fac secretii si tusesc mai rau si se ineaca cu ele, cum povestea Olga. Am patit-o cu Teo de cateva ori. Sinupretul e unul din ele. Caughend-ul merge pe ambele tipuri de tuse si cand am avut bronsita, l-am testat eu. Este nemaipomenit! De cum il iei, simti asa o....eliberare pe traseul respirator.
Acum, gata pledoaria, ma duc sa-mi iau banii pe reclama

LA MULTI ANI, KITZY!!! SA FII FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

o fi mai bun Caughendul decat prospanul?
NB!

Mergi la inceput

blanka, la ai mei, clar DA! si muuuult mai eficient decat Stodal, care, de fiecare data, pt noi a fost apa de ploaie. culmea, pe mine, de la Stodal ma apuca tusea si mai rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!

fiebinte si aromata!

Am avut o grada tare usoara, de-abia astept sa ma duc acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata ,poftiti na de luati

Stiti voi de ce nu v-am mai dat cafea de dimineata??? Pentru ca beau seara ceai verde chinezesc antiadipos
Acum sunt intr-o scurta pauza
As raspunde eu nominal, dar uite ca nu mai stiu ce si cui As fi jurat ca dupa atat de mult timp si la varsta asta altfel voi aborda problemele la serviciu, voi fi detasata si putin o sa-mi pese ....ca doar de foame nu mor, rate nu mai am ...ei bine, nu pot Vin tot cu creierii plini de problemele de acolo si ma agit in continuare prea mult, soiul rau
In schimb noaptea va visez pe voi Azi noapte il plimbam cu carutul pe Matei al Valentinei , asa mare cum e ...si la un moment dat s-a dezechilibrat carutul si a cazut copilul cu capul intr-o muchie de pietroi. Asa m-am speriat Dar nu patise nimic , nici nu plangea ...Nu mai stiu ce faceam acolo, eram pe la o telecabina, la un moment dat coboram cu Dudu agatata de peretele telecabinei (exterior) si cand mi-am dat seama ca intra in "statie" am sarit...si nu m-am lovit Filme nene visez eu , nu alta!
Dudu ieri s-a lovit cu usa si mi-a zis asa: Dudu buba usa, Dudu nu ANTENT
Mi-e dor de voi si de toti copiii Ma uit pe geam si vad cum intra in parc dimineata tot felul de bone/bunici cu copii si mi-e atat de drag de ei Si cand vad cate-o poza pe cate un monitor ma simt atat de .."acasa"
La multi ani Catalin, La multi ani Naty&P, La multi ani Kytzi
Va pupa mama si va las o "pesa" , sa fiti cuminti !

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput