Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty la multi ani fericiti cu husbandul alaturi! desi nu te va consola, iti spun asa, din solidaritate de la varsator la varsator, ca te inteleg...sa stii ca anul asta si ptr noi aniversarea a cam trecut.. asa... cam pe langa noi, si tare m-am amarat.. dar am recuperat cu prima ocazie.. asta e, se mai intampla si ghinioane care sa ne incurce planurile, dar cel mai important e ca ne iubim tot mai mult si suntem tot mai apropiati, asa ca iesi din butoi, ca trec ele toate..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara, buna seara!
Doctorul de garda apare la pagina favorita!
In Ploiesti stau la nr. 13!

La multi ani Catalin Bubulin!

La multi ani, Naty! sa va iubiti toata viata!

Simo, sunt mereu cu gandul la voi, sper sa se termine cu bine toata povestea!

sanatate bolnaviorilor!

si rabdare gravidelor!

si....poate mai revin.

Am baut cam multa cafea, sunt hiperkinetica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, multumesc pt consolare. Chiar nu suntem niciunul genul care sa tina mortis la respectarea aniversarilor (ba, eu poate chiar mai putin ca el) doar ca, nah...cand te simti naspa dar naspa rrrau fizic, parca toate merg prost, incet sau incomplet.
De fapt n-as fi vrut acum dupa munca decat sa ma bag sub patura cu un ceai cald cu lamaie si sa zac pana maine. Dar, in schimb, a trebuit sa gatesc, sa vad de copil (care, pus la calculator, vrea mortis sa dansam pe muzica de acolo), sa astept singurica sa-mi vina jumatatea suflandu-mi nasul la 3 minute si daca imi amintesc cum eram eu mireasa radioasa acu 3 ani e...ciudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Pentru cine vrea s-o revada pe Rebeca si sa-l "vada" pe Tudor!

P.S. Sa nu va speriati de fatza mea, sunt cam palida si obosita rau, din cauza insomniilor. Deh, una din neplacerile sarcinii.

Sper ca sunteti toate bine, iar puii sanatosi!Gravidutelor le doresc sarcini usoare si la termen!! Eu mai am o luna; abia astept sa treaca sa-mi tin bebele in brate. Inca nu am finalizat lista cu cele trebuincioase nasterii, sper sa fie la termen si sa nu ma ia prin surpindere.
pe toate!

Mergi la inceput

Garda buna sa ai, Tuchi!
Zi-mi si mie mah cum e cu agava aia, ca ma bate la cap colega...Ca daca nu-i buna pt mine cica o foloseste ea in dieta de slabit.

Mergi la inceput

Alina, esti o gravida SUPERBA, Rebeca o dulceata dar nu m-am prins unde e Tudor!
(e numele pe care l-as fi ales si eu daca aveam baietel)

Mergi la inceput

Naty, habar n-am!
Alina, sunteti frumosi toti!
Rebecca e dulce rau si a crescut asa de mare!
cand ai zis sa-l vedem si pe Tudor m-am gandit ca ai nascut deja!

Mergi la inceput

Naty, multumesc de aprecieri!
Tudor unde e? In burtica!! Drept e ca era mai corect sa zic "pentru cine vrea sa-mi vada burtica!"
Ah, cred ca racesc si nu e momentul.Ma doare gatul si simt ca-mi creste temperetura.

Mergi la inceput

Cata,multumesc. Sper din suflet ca la tine toate sunt in grafic: viata de familie, copiii, cariera si casa!!

Mergi la inceput

Alina, da, sunt in grafic cu toate!
E bine, sunt fericita doar nitel cam obosita....

si sunt tare bucuroasa pentru ca se pare ca bona noua e foarte ok...tocmai am vorbit cu M care ajunsese acasa si a gasit copiii bine, fericiti, doamna le citea povesti, Seb era fara pampers...
Doaqmne-ajuta, mi-e si teama sa ma bucur prea mult!

Mergi la inceput