HSG la Medlife

HSG la Medlife | Autor: miky007

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, in urma vizitei la dr ginecolog, dupa o eco transvaginala mi s-a recomandat sa fac HSG, la Medlife, fiind spre sfarsitul programului , nu a apucat sa-mi dea detalii despre procedura. A facut cineva HSG la Medlife? imi puteti da si mie detalii despre cum se efectueaza procedura, se face cu anestezie? este curat acolo si mai ales doare rau interventia? Trebuie sa vii cu ceva de acasa? Orice informatie sau sfat, de la voi imi este de ajutor.
Va multumesc mult pt raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare hsg-ul se face si cu anestezie si fara, eu am avut recomandare, dar n-am apucat sa-l mai fac...m-am interesat si la medlife, dar este mai ieftin la euroclinic... acum depinde de ce doc ti-l face , cat de bun imagist este....plus ca trebuie sa faci niste analize inainte... asta te va informa medicul ...unele din fetele care au facut au zis ca nu doare, e doar un disconforstk, altele au zis ca doare groazanic si e neplacuta hemoragia de dupa cine a facut...nu stiu ce sa-ti zic, daca iti premiti fa interventia in sistem privat la un doc bun....bafta

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Multumesc xdidi pt raspuns, tocmai de aceea am intrebat de conditiile de acolo si de medici, poate exista cineva care a facut si ma poate ajuta si pe mine cu informatii. Pe ginecolog daca il intreb cat e de bun radiologul iti va spune sigur ca este f bun (doar sunt colegi).De aceea apelez la ajutorul vostru.
Dar chiar faci hemoragie dupa HSG? deja mi-e cam frica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky007

Multumesc xdidi pt raspuns, tocmai de aceea am intrebat de conditiile de acolo si de medici, poate exista cineva care a facut si ma poate ajuta si pe mine cu informatii. Pe ginecolog daca il intreb cat e de bun radiologul iti va spune sigur ca este f bun (doar sunt colegi).De aceea apelez la ajutorul vostru.
Dar chiar faci hemoragie dupa HSG? deja mi-e cam frica!!!

eu am facut HSG la Med life cu dr Gheroghe Gica si nu e chiar atat de rau pe cat suna. in primul eu am fost tratat foarte bine de la inceput. nu mi-a trebuit absolut nimic de acasa. iti face o foaie de internare, apoi te duce la radiologie unde ginecologul iti introduce substanta de contrast (pe mine m-a durut putin ca am facut o reactie alergica dar imediat mi-au facut un calciu si mi-am revenit intr-un minut) apoi iti fac 2 poze si te duc inapoi la salon. dupa o ora eram deja in drum spre casa.
mult succes

37+ poze
AMR 6 zile

Mergi la inceput