MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larisa, tigaia mea arata la fel cu cea din poza, doar ca e cu teflon pe fund. Dar cred ca e foarte buna si cea pe care o ai tu. Ciupercile eu le aleg pe cele mari de tot, la care se scoate imediat pielita aia. La alea mici nici nu ma uit!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Si sa nu le pui una peste alta ca nu se fac, le asezi frumos una langa alta!

POZE

POZE NOI

Si in principiu tre' sa amesteci des, asa merg si fara ulei, doar in tigaie.
Eu am facut asa o combinatie de dovlecei si vinete si cand s-au patruns am trantit niste sos de soia (atentie ca greu gasesti unul fara zahar) si a iesit demential. Mai poti pune si ardei si tot o nebunie iese.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Larissa,coditele ciupercilor se taie marunt,se amesteca cu usturoi tot taiat marunt,ulei,sare,piper si se umplu palariile.Le pui in tava,pui un pic de apa,pana la maxim jumatatea palariei si le dai la cuptor pana scade apa si sunt usor rumenite!Mie imi plac.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

dar inainte trebuie curatate bine asa-i?..mi se pare ca ia mult prea mult timp curatatul palariilor la ciuperci nu? sau fac eu ceva gresit. iertati-ma dar eu sunt novice in ale gatitului. adica ce stiu gatesc super ce nu....nici idee n-am. cam asa ceva.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Eu le smulg pielitele, dar chiar imi face placere le poti curata mult mai usor cu un burete (de vase) de sarma sau de plastic.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Ohoho asa mai da, 3 pagini in lipsa mea

Deci fusei la doctor, m-am dus bou si am venit vaca... nici biata femeie nu stie iegzact ce-o fi aia, mi-a recoltat pt analiza, sper sa aflu in doua zile ce-i de facut...nu cred ca e grava nici una din variantele presupuse, insa imi va mai da inca de furca, poate ma ajuta sa ajung la 65 kg si dup-aia ma lasa . Nu dau mai multe detalii ca-s bleah

Asa acuma sa raspundem frumushel din urma:
Larisa miere NU bun...deloc deloc, si nici seminte de in nu cred ca merg cu fulgii de ovaz, da asta nush sigur.

Andanii hai ca deja ai un tonus mai bun, felicitari pentru somn! Io inca nu am legat mai mult de 5 ore de somn de cand ma nascut,nush cand se va hotari si musiu Razvan sa doarma toata noaptea.

Cristina bun venit si tie, si tot asa rapid rapid la target si dup-aia stil de viata cat se poate de mult! Eu tocmai am luat sirop de agave tot asa ca auzisem ca fructoza nu-i tocmai cea mai sanatoasa. Dar nici nu consum multe dulciuri, ca acuma trag tare sa ajung la target desi mai am 10 kileeeee; oricum o data la doo saptamani simt nevoia sa imi satisfac pofta de dulce...

Ca tot ziceti de curcani, io iarna asta m-am scos, ca au crescut ai mei si deja week endu asta il vom primi pe primul...ca mergem la mama. S-au chinuit ei ceva cu grija lor, dar pana la urma merita ca i-au crescut si bio...

Am facut o supa de linte rosie, ma duc sa vad poate pot manca .

Sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Larissa,coditele ciupercilor se taie marunt,se amesteca cu usturoi tot taiat marunt,ulei,sare,piper si se umplu palariile.Le pui in tava,pui un pic de apa,pana la maxim jumatatea palariei si le dai la cuptor pana scade apa si sunt usor rumenite!Mie imi plac.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

dar inainte trebuie curatate bine asa-i?..mi se pare ca ia mult prea mult timp curatatul palariilor la ciuperci nu? sau fac eu ceva gresit. iertati-ma dar eu sunt novice in ale gatitului. adica ce stiu gatesc super ce nu....nici idee n-am. cam asa ceva.

Mai fetelor, ce tot vorbiti voi acolo de curatat ciuperci? n-am pomenit asa ceva pana acum. eu stiam ca se spala foarte bine in mai mult ape, se scurg si gata. Cine va chinuie sa le curatati pielita?

Ce-am mai mancat? Azi rosie cu branza la MD si conopida cu branza si smantana la pranz.
Din pacate m-am prostit cand am iesit cu bebe la plimbare si am mancat 1 si 1/2 covrigi cu miere si nuca

Saptamana trecuta slabisem kilu ala ce l-am pus inapoi, ptr ca am tinut post 3 zile. Ce bine m-am simtit! Acuma nu mai stiu cum stau. Nici nu ma mai cantaresc pana nu ma stabilizez cu regimul.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

deci branza cu rosii ...sunt fun.....maine asta mananc la MD

asta cu fulgii am zarit si eu in dieta scrisa de Carmen Bruma si am zis ca deh merge. la fel ea bea cafea cu miere si la fel am zis io ca daca ea bea hai si io
la cafea nu pot renunta si amara nu pot sa o beau. am zis!
asa ca raman pe miere....cred nu stiu. alte idei?

iacata de unde am luat combinatia
http://forum.slabute.ro/diete-vedete/dieta-carmen-bruma-4048.html

doar atata ca eu nu arat ca ea...ca in rest...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larisa, poti sa-ti pui fructoza in cafea. O iei de la plafar, seamana cu zaharul.
Catalina, sa-mi zici si mie te rog daca poti folosi siropul ala de agave la prajituri.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mersic Cristina asa o sa fac ca inca nu arat ca si Carmen Bruma
ptr cine intreba de boabele de quinoa
http://sideris.ro/blog/bucataria-organica/dieta-cu-quinoa-sau-cu-ce-putem-inlocui-carnea/

in seara asta e ok daca mananc o salata de varza cu ulei, sare si otet? intreb inainte sa o comit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Catalina, sa-mi zici si mie te rog daca poti folosi siropul ala de agave la prajituri.

da da sigur ca da, scuze ca m-am iegzprimat ca o cizma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Mai fetelor, ce tot vorbiti voi acolo de curatat ciuperci? n-am pomenit asa ceva pana acum. eu stiam ca se spala foarte bine in mai mult ape, se scurg si gata. Cine va chinuie sa le curatati pielita?

io curat numa champignoanele, maica-mea nu, da pe mine ma punea soacra si mi-a placut si asa m-am invatat si eu...

Mergi la inceput