Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui andri31

buna dimi si de la mine
am dormit bustean pe.... spate.
motiv (probabil) pt care de azi dimi de la 6:30 am burta pietroi. am luat no-spa , nimik.
ieri am facut si un dus cam fierbintel .. o fi de la asta ? astazi stau cumintica ... nici de condus pana la munca n-am avut chef... tot imi era teama.

pup toate "balerinele" si"boxeorii" din burticile voastre.

mami 21 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Nu cred
Dusul fierbinte inca merge..numai in apa fierbinte sa nu stai..
Eu am p;atit la prima sarcina ca inainte sa merg la dr m-am bagat in vana si am f o baie relxanta..m-am gandit Euin apa fierbinte..ma gandeam ca ai place si la bb.Sotul meu m-a dus juma lesinata la dr..eram bleaga..nu mai simteam picioarele..
Stai frumos cuminte un pic..cu picioarele in sus..si se inmoaie burta..Eu-s in aceasi barcuta cu tine.....asta-i semnalul ca trebuie sa ma opresc..

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

flori as sta dar sunt la mucna , si-i inchidere si ca la nebuni la noi inchiderea tr sa fie gata in prima zi a lunii ... la ditai compania cu productie cu prostii .. astia sunt tare nebuni ....
as vb cu dr sa-mi dea 1-2 sapt de medical .. ca ma omoara astia aici ...

mami 21 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Djlaura, cate saptamani ai acum? Imi pare tare rau ca nu te-ai linistit.
Stiu ce inseamna. Acum am probleme cu hemoroizii DEJA, si intr-o seara era un firicel de sange pe hartie....nu vreau sa-ti spun ce transpiratie instantanee m-a trecut pana sa vad de la ce e.
Multa sanatate si numai bine.
Lorich, si eu cred ca sunt doar chimicale....dar totusi in disperare nu prea stii ce sa faci sa-i fie bine.O sa vedem acum ce va fi.
Bebelu, nici eu pana la Eliza nici nu am tinut in brate vreun bebe. Dar sa vezi ce te obisnuiesti si ce frumos va fi.

Si eu m-am trezit pe spate cu burtica mai tare, de fapt de asta m-am si trezit. Nu-i convenea la bebe pozitia.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea sunteti o familie ff frumoasa, minunata!!

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Yasmi, loutzy, irinuka, bebelu , mulmumim de laude.

A venit ieri la noi cineva cu un bebe de o luna sa ne invite la botez.Vai ce scumpa era bebelica, si Eliza a fost tare incantata.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu am avut o noapte de cosmar, Vlad a plans incontinuu incepand de aseara de la 8, cu pauze de somn de cate juma de ora....nu stiu ce are...poate ii dau caninii....imi era o mila de el....mititelul, nu mai stiam ce sa ii fac. I-am dat si nurofen ca sa nu il mai doara, acum mi se pare ca are febra

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea cu cine seamana eliza blonda si cu ochii albastrii?

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia acum vad ce micut e Vlad! E mai mic decat Robert! Eu ma gandeam la masele..tu zici ca nu are inca canini...si la noi a fost jale cu caninii... si s atreaca buba, orice ar fi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Vassimpatica familie...frumi
Djlaura poti conta pe noi..pe sprijinul nostru moral oricand...darf sa dea Domnu sa n fie nevoie..sa fie totul ok...doar suntem o de prietene
andriMie mila de voi burticute cu loc de munca stresant si colegi neintelegatori.Noi burticile care stam acasa suntem foarte norocoase cu totul ca ma plictisesc cateodata si ma simt fara folos...dar mai bine asa....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Eu am avut o noapte de cosmar, Vlad a plans incontinuu incepand de aseara de la 8, cu pauze de somn de cate juma de ora....nu stiu ce are...poate ii dau caninii....imi era o mila de el....mititelul, nu mai stiam ce sa ii fac. I-am dat si nurofen ca sa nu il mai doara, acum mi se pare ca are febra

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

saracutzul de El

Mergi la inceput

Fetelor am o problema mai delicata..cand stranut ma pis pe mine..adik numai scap un pik..
imi iau niste pampers

Mergi la inceput