Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele ma bag si eu in pat
noapte buna si somn usor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Am mai pus si eu niste poze cu lucrusoare pt junioru'.
ANA Si eu am cumparat de la altcineva lucrurile. sunt tot romani, curati si lucrurile sunt super ingrijite. Carut(din ala cu landou,cu tot felul de traznai pe el, pat, pat de calatorie (adica din ala cu plasa - cica e bun si ca tarc mai incolo), scaun de masina, cadita cu suport detasabil. Nu e nimic ce sa fie periculos pt bb. si le pot spala,etc. Si n-am masa de schimbat - aici se gasesc niste chestii putin gonflate, din plastic, pe care se trag diverse huse. si aia o pui pe pat, pe jos, unde ai chef si bb nu cade.
Poze cu burtoiu' meu am pe pc-ul mare. o sa le pun mai tarziu.
pup, n buna

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu chiar asta ziceam..ca ceva tot o sa fie pana nastem noi si nu de bine..zici ca se taie din perioada CIC un an..de cede tembeli ce sunt
Dj laurasa te ajute Cel de Sus sa fie totul bine!curaj si optimism
despre depresieMa confrunt de zile bune.Sunt o scorpienu ma suport..mi-am luat haine dar n-am chef sa le imbrac..nu ma poate scoate sotul nicaieri ca zic ca-s grasa si urata..dupa aia imi trece..si recunosc ca-s dilita.
Iar despre depresia de dupa nastere pot sa va spun ca n-o suportam nici pe Mama mea!..in afara de sotul meu si bb..toata lumea imi era dusman...dar am trecut si peste asta si am noroc ca ai mei ma inteleg...nush cum as reactiona Eu in locul lor..fiind si din zodia leu...sotul berbec...avem niste lupte..din fericire scurte..pt ca ne iubim si nu tinem supararea 2 zile.
crosetato singura data m-am apucat sa-mi fac jambiere..caci era la moda pe atunci.Zicea Mama ca crosetatul te linisteste,te relaxezi..nna Eu dupa ce m-am incurcat cu acele,cu ata..am tras un plans...de n-am mai crosetat nik niciodata...n-am rabdare

pup
noapte buna

Hai ca maine o sa fie mai bine...
poate se schimba vremea si am f mai pe dos azi..nu?

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici am reaparut pe aici. Am ajuns acasa,la munca mi-a picat netul. Nu ar fi prima data.
AM uitat sa va zic o faza tare. Aseara vazusem reclama la kinder felie de lapte si ce imi trece mie prin cap, maine cand ma duc la munca imi iau si eu una. In schimb am ramas neplacut surprinsa:unde e laptele?ce e cu kg de zahar din prajiturica aia? Sa manance bunica de acu, mi s-a intors tot stomacul.
Djlaura ai grija de tine si de bebe mic. Nu ne lasa pe noi DD.

Mirela sa vad cand ma apuc de facut niste botosei am sa fac poze si pun alaturi explicatii. dar cred ca in 2 sapt ca ma omoara astia cu munca. Sunt calul lor de bataie.

Patricia legat de uitatul in oglinda, eu ma uit de 2 ori dimineata cand ma trezesc si seara inainte de culcare. NU mai fi suparici lasa ca o sa treaca toate astea. Gandestete ca stesezi pe bebe daca esti nervoasa.
Uite cine vb. Eu care mai devreme ma certam cu probele in laborator ca ieseau aiurea niste rezultate.

Somn usor burtici si nu va mai ganditi ca sunteti urate sau mai stiu eu cum. Suntem toate niste dulcele.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

pup fetele, ma bag la somnic

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata buburuze!
Prezenta la datorie... cu festinul: cafeluta cu lapte, ciocolata calda, capuccino, ceai cu covrigi, dar sa nu uitam de clatitute si gogosi. Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Ieri am tot incercat sa recuperez cat ati scris zilele trecute... poate totusi termin azi.
Noi ne-am apucat de treburi mai "serioase": am bagat lucruletele lui bb la spalat, asa incat am toata casa plinaaa de lucrusoare dulci, dar si 2 uscatoare de rufe... gata-gata sa cedeze de atata greutate . Asteptam sa se usuce, sa le calcam si sa le aranjam frumos la el in dulapior.

Am cumparat zilele trecute si cadita cu forma ergonomica si termomemtru incorporat in ea, un bibe de la Chicco, 2 suzete care cica stralucesc in intuneric de la Avent, lingurita....
Incet - incet facem toate "proviziile".

Pupacei dulci.

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Neata si de la mine, o zi minunata sa aveti!
Eu sunt pe baricade la birou, ok dpdv fizic dar am o stare ciudata: incep sa intru in panica ca nu am cumparat inca nimic pt bebe.
Sper sa-mi treaca si sa ma apuc de cumparaturi!!!

Pup toate burticile, inclusiv somnoroasele!

FVL heterozigot, 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza fetelor,

Am lipsit 3 zile, raportez ca am fost la ai mei la Piatra Neamt
Recuperez in frontul cetirii pe forum.

sa aveti o zi si o sapt mermecatoare !!!

rox 19 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
multumim Irinukaaa de cafea si gosgoselepup
m-am apucat sa fac o ciorbita de vacuta si o mazare,asa ca fiug la treaba si revin
aaa...Dangabrielamisto burtica
Fluturasesti una din gravidele frumoase ,nu grasane ca mine

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neatza si de la Mine
Sarumana pt cafeluta
Mi-am dus copilul la gradi..cred ca azi ma bag la leneveala..cel putin pana la 12.30 pana trebuie sa-l iau pe Mario

Sa aveti o zi minunata
E frig la noi da soarre

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput