Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
fluturas2010 spune:
Shubu, sa stii ca daca unele fete nu au pus foto si cu fata nu inseamna neaparat ca sunt urate, ci pur si simplu nu vor sa fie recunoscute de eventuale cunostinte care mai citesc si ele intamplator pe net (lumea e mica sa stii, am intalnit cunostinte la manastirile din moldova, sau pe hol la spitel cand ma pregateam de al 4-lea fiv)si sunt unele chestii intime, sincere pe care le impartasim, dar pe care nu le stiu toti colegii si prietenii sau vecinii despre noi...merci pt intelegere...
sper ca sunt totusi macar prezentabila...
ai o burtica super..si de sani..ce sa mai zic.....![]()
![]()
fluturas
21
+
bb_yasmi spune:
heeiii ce inseamna asta??!!! daca acum va plangeti ce faceti dupa 8 luni??? 
cum sa fiti urate/grase?? sunteti minunate, sunteti gravidute, aveti o minune la voi in pantece. si pt kg acumulte acum aveti o scuza, bebicu. profitati de ea...sa vedeti depresie dupa nastere cand stii ca nu mai e "chiriasul" in burtica si burtica e tot acolo (cel putin la inceput).....![]()
![]()
mamica fericita de printesa
si
18+ baietel 
dangabriela spune:
Fetelor eu ma pun in pat, ma doare spatele.
Va doresc o noapte linistita si un somnic usor!!

FVL heterozigot, 22 de saptamani 
shubulina spune:
Fluturas,da n-am zis ca-s urate fetele care nu pun poze cu fatucile
Eu eram numa curioasa.Da daca avem pozele blocate mai le vede cineva in afara de noi?
22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
Foxy-le spune:
Maaai, deci nu am eu vreun ,,defect'' din fabricatie! tot hormonii???
Lasa ,,scorpie''
ca are cine sa-ti tina companie - eu sunt ,,contra''! Adica si frate-meu s-a luat de mine aseara, dupa ce deja avusesem o ,,poveste'' cu sotu'
. ,,Ca ce?Tu nu poti sa te abtii de la comentarii?''
. Si mi-a dat depresie azi.Dar ne-o trece noua,nu? (poate...
)
Stiti ce mi-a zis sotu pe cand ma zgaiam in dulap? ,,ai mai pus ochii pe ceva?''-aratand spre hainele lui 
Eh, asta e!om slabi noi.dupa aia.
Fetele, voi nu luati in considerare ca se pot cumpara si lucruri second-hand?Mai ales cele mari - se curata, dezinfecteaza, o vopsea,etc.
somn usor tuturor.
26 
djlaura01 spune:
fetelor eu de vreo 3 zile mananc intr-una ,dar daca nu manac ma arde stomacul simnt ca lesin ce o fi????a inceput bebe sa devina mancacios, ca mancam putin inainte 

shubulina spune:
Foxy,am vazut niste patuturi second pe ebay,la vreo 50-60 de lire de am murit.
22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
Gabriela, SImo noapte buna si somn usor 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
26+ cu
Natalia Maria
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fluturas2010 Shubu, sa stii ca daca unele fete nu au pus foto si cu fata nu inseamna neaparat ca sunt urate, ci pur si simplu nu vor sa fie recunoscute de eventuale cunostinte care mai citesc si ele intamplator pe net (lumea e mica sa stii, am intalnit cunostinte la manastirile din moldova, sau pe hol la spitel cand ma pregateam de al 4-lea fiv)si sunt unele chestii intime, sincere pe care le impartasim, dar pe care nu le stiu toti colegii si prietenii sau vecinii despre noi...merci pt intelegere... sper ca sunt totusi macar prezentabila... ai o burtica super..si de sani..ce sa mai zic..... fluturas 21 + |
eu am zis ca suntem muma padurii dar glumeam

26+
Darius Alexandru