Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Bebelusi, la fel am si eu senzatia ca daca nu ma imbrac cum as vreau sunt naspa. Mi-am luat si eu 3 bluze de la magazinele alea "orice 15 lei", de purtat sunt bune.
Adryy, la ultimul eco era baietel.
Codruta84, si eu am apetit dar chestia e ca seara mi-e somn.la mine ar fi ok daca s-ar intampla dimineata.
Angie, multumesc la fel.

18+

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna burtici! Am aparut si eu dupa un inceput de zi de cosmar. M-am trezit la ora 4 din cauza unor contractii, dupa care nu am mai putut sa adorm, m-a luat durerea de cap, Bobitza era activ nevoie mare si nu am reusit sa adorm decat pe la 8. Si de cand m-am trezit burta mea este beton desi am stat numai in pat. Mi-am luat tratamentul: No-Spa, Gynipral, Duphaston, dar degeaba. Am observat ca odata la 3 zile patesc asa. 2 zile sunt bine (max 4 contractii / zi) dupa care urmeaza una ca cea de astazi. Cred ca ma balonez de la atatea lactate, pentru ca imi simt tare si zona stomacului, deasupra uterului. Oare avem voie sa luam ceva pentru balonare???

22+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

fetelor, dar ce-i cu noi azi...toate cu burtica tare?

si as vrea sa gasesc cumva o solutie sa nu tebuiasca sa-mi iau si haina de iarna..sa vedem.In rest nu ma plang de haine...mi-am luat in vara cand am prins reduceri niste camsute si bluzite care merg foarte bine si mai aveam si vreo 3 rochitze de toamna dinainte care se preteaza la burtica. eu tb in schimb de incalatat sa-mi iau ceva: niste cizmulite inalte fara toc, mi-ar placea de piele intoarsa dar ce ma fac dupa ca imi tb si din cele normale

bluze/pulovere se gasesc o gramada prin magazine(si nu din astea specializate). Intr-adevar si eu am vazut unele asaaaa frumoase dar bateau in 1 mil. Ce mi-as mai lua ca e foarte practic un pulovaras negru din ala lung gen jacheta, il tragi peste orice

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

aa..si eu am mai avut noroc cu sora mea..hihi: ea era mai predispusa sa faca burtica si isi lua hainute care sa ascunda burtica asa ca acum am mai facut schimb de haine

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Eu m-am inscris la un curs prenatal contra cost pana la urma, pentru ca la cel de la filantropia nu aveam cum sa ajungem,(eu ca eu..dar nici sotul) asta incepe de la ora 18, e mai rezonabil
Incepem saptamana viitoare.

ce liniste pe-aici

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Zumzu, unde o sa faci cursul? In ce consta? Cat a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Tierry parca tu spuneai ca ai un drum lung de facut cu masina.

Si eu tocami am facut zilele astea drum de 7 ore (500km - doar dus). Nu e nici o problema. Doar cu opririle pentru pisu a fost incomod (noi nu prea faceam pauze de obicei) ca la fiecare 100km aveam nevoie...

Da, eu eram Si nu ai avut probleme cu contractii, etc? Stiu ca si tu te plangeai intr-o vreme de problema asta, esti mai bine acum? Pe mine m-au lasat aproape de tot, nu stiu cum de... Nu fie de deochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Sa va spun ce idee am.: Vreau sa le tin la puii mei un fel de jurnal. Parca simt nevoia ca ceea ce traiesc eu alaturi de ei sa stie cand vor fi mari. Nu cred ca am sa pot la 18 ani sa-i povestesc unui baiat de sarcina mea.....si ma gandeam ca daca ar citi ceea ce gandeam la vremea respectiva ar putea intelege altfel.
In liceu am avut o colega care la 14 ani a primit cadou jurnalul scris de mama ei si ea il continua. Imi povestea cat de impresionata a ramas de ceea ce citise acolo si cum si-a schimbat multe pareri.
Asa ca acum caut doua caiete frumoase (initial vroiam sa scriu la calculator dar m-am razgandit) si am sa incep sa scriu.
Am ajuns la concluzia ca oricat de mult incerc unele lucruri despre Eliza de exemplu le uit si e tare pacat.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Zumzu, unde o sa faci cursul? In ce consta? Cat a costat?

400 de ron de cuplu, 6 sedinteX 2 ore, la euroclinic

Lectia 1 - dezvoltarea embrionului si a fatului in uter; semne care anunta demararea travaliului
Lectia 2 - travaliu (nasterea spontana) si op. cezariana; masuri de analgezie si comfort la nastere
Lectia 3 - alimentatia nou nascutului (alaptarea, alimentatia artificiala si mixta)
Lectia 4 - ingrijiri postpartum si postoperatorii (ale lehuzei)
Lectia 5 - ingrijirea si baia noului nascut - demonstratie practica.
Lectia 6 - Evaluarea cursului si diplome de participare/certificate de puericultura.

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

gata..v-am pus si eu 2-3 poze in sfarsit
mai tb sa fac cu burtica si sa pun

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput