Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Codruta84 Ftetelor voi cum stati cu . Eu in perioada asta parca am un libidou cat casa.Codruta cu de 26+ |
De cate ori ti-ai violat si molestat barbatu?????Mai lasa-l in pace..saracutu sa si respire
Te invidiez
Tunde
burtica de 20 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
zumzu spune:
Neata si de la noi
Am citit ce ati scris...nici nu ma stiu, m-am zapacit![]()
Eu m-am hotarat cu concediul, prenatulul etc: de la 18 oct..deci mai am 3 sapt. yuppyy...
O saptamana concediu de odihna si dupa prenatal, initial vroiam de la 1 noiemb prenatal, dar iau mai devreme cu o sapt. ca vad ca mi-e din ce in ce mai greu. Si-n plus eu daca merg la munca nu mai apuc sa fac nimic altceva: as fi vrut si eu sa merg la gimnastica, cursul de puericulura etc..sa incep sa cumpar si eu cate ceva pt bebe.
Nu mai stresati fetelor asa din nimic...cu cumparaturile e f.simplu in ziua de azi (bani sa fie), daca stati o zi "calare" pe net va puteti luat totul cap coada sunt convinsa.
cand gasiti ceva care va place, salvati-va linkul
bebe meu a fost ff. agitat aseara si m-a lovit incontinuu si deja ma doare, nu stiu in ce da el in partea dreapta ca..auuu. si mie mi s-a parut ca aveam burtica destul de tare dimineata. Asteptam vineri sa mergem la eco ca nu am mai mers de o gramada de timp (niciodata nu a trecut asa mult timp fara sa facem o eco)
la buburuze
26+
Darius Alexandru
adryiii spune:
codruta eu am zile si zile, dar mi-e frica sa ma pun pe treaba, desi doctorul nu a zis nu.
Acum vreo doua saptamani imi era si mie ridicat, ca visam si noaptea![]()
adriana
23+ cu
elena alexandra
florintunde spune:
| citat din mesajul lui fluturas2010 yasmi sa stii ca aceeasi parere o aveam si eu despre rodina, dar mi-am comandat pantalon ofice3, pe satin, si e mulat sus, sexi, chiar misto, uitate la pozele mele ca am pus acolo, poate mai au si unele chestii misto, oricum preturile sunt super ok...fata din alte magazine unde gasesti aceleasi lucruri trecute de 1 milion...sincer...eu am gasit colanti cu 68 si 70 lei din bumbac ca pt sala si acici am dat 70 pe pantaloni cu care am mers la nunta... fluturas 21 + |
Pantalonii da...dar restu nici mie nu imi sunt pe plac..bluzele -s ca pijamalele
Tunde
burtica de 20 sapt
zumzu spune:
eu am o pereche de blugi care erau tare buni si practici doar ca vad ca au inceput sa ma stranga cand stau jos...la burta nu-i problema ca e banda elastica si ar mai fi loc o gramada, doar ca banda aia de blugi care e legatura intre elastic si blug ma strange peste zona pubiana cand stau jos. si eu bani pe alta pereche din asta nu vreau sa dau
cred ca o sa trec pe colanti..dar imi tb ceva de incaltat mai adecvat
26+
Darius Alexandru
adryiii spune:
fluturas, sunt subtiri sau grosi pantalonii? merg si de iarna?
si ce marime ti-ai luat?
adriana
23+ cu
elena alexandra
florintunde spune:
Eu imi doresc o haina de iarna frumoasa,de stofa eleganta..sa-mi incapa burtoiu...nu gasesc nicaieri
de 2 zile caut pe net.Am vazut la Gap ..in Ungaria..dar atunci nu aveam bb in burta
si nu vreau negru..ceva nush...crem sau chiar o culoare aprinsa
Tunde
burtica de 20 sapt
Codruta84 spune:
| citat din mesajul lui florintunde E voie si dupa cerclaj? Cred ca nu face nici un rau...ma documentez si ma apuc de exercitat la tv..ca vase nu spal..spala masina ![]() ..sau la volanTunde burtica de 20 sapt ? +Mami de Mario 04.03.2004 ![]() |
Da, este voie, exercitiile Kegel nu au nici o contraindicatie.
Codruta
cu
de 26+
ziki spune:
tunde, am rumegat toata ziua discutia cu laptele, de-aia s-a facut telemea, de atata cugetat ![]()
alinushali, si eu sunt cu morcovul plantat bine, nu simt nici eu nimic, si ma tot uit la burticile care scriu ca face buburuza balet sau fotbal in burtica, si ma tot perpelesc pana la ecografie...
dar stiu sigur ca ne facem griji degeaba 
codruta la mine abia a revenit!
pana acum eram pe zero, din cauza mea, nu aveam nici cel mai mic chef ![]()
sanziana mami de flavia - 4 si
cu felix
de 19+
trib