Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

floritunde si eu am mai patit, in special cand am fost racita.

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si eu patesc, cand ma las pe vine, sau ma asez, dar cu protej-slip la mine se rezolva.
la prima sarcina n-am avut, dar cred ca se mai "uzeaza" unele mecanisme pe acolo

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 19+
trib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Yasmi, seamana cu tatal meu si cu bunica mea. Zici ca numai din partea lor e facuta. Chiar ii spuneam sotului ca daca bebe va fi brunet cu ochi caprui nimeni nu-i va crede ca sunt frati. Chiar sunt curioasa cum e bebe.
Bebelusi, imi pare rau de noaptea alba. S-ar putea sa fie de la dinti......
Tunde, sa stii ca e bine totusi sa stai acasa, mai ales daca ai inca un copil nu e chiar mare plictiseala.
Imi iau si eu o saptamana CM pentru ca sotul pleaca o saptamana si nu am cu cine sa o las pe Eliza, asa ca mi-am gasit motiv sa ma relaxez.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

si eu patesc, cand ma las pe vine, sau ma asez, dar cu protej-slip la mine se rezolva.
la prima sarcina n-am avut, dar cred ca se mai "uzeaza" unele mecanisme pe acolo

trib

Drept m-am uzat..cred ca s-pa pus rugina pe ici pe colo...
Nici Eu n-am avut la prima sarcina ..numai in ultima luna

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

neata fetele!

Sunt tot racita. Iau deocamdata oscilococcinum, sper sa fie cu efect ca altfel termin servetelele de acasa. Sper in doua zile sa imi treaca.

Vas, ce draguti sunteti!
DJ Laura, o sa fie bine nu-ti face griji

Patricia, sper sa-i treaca puiului tau - cred ca sufletul te doare cand il veizi bolnavior

Imi place cadita cu suport inclus care ii place si la Ralu. Oare gasesc toate culorile? mie nu-mi prea place roz, albastru mi se pare prea baietesc cand vine vorba de bebelusi....ma gansesc la un alb...sau...habar nu am

adriana 23+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adryii , eu acum am fost a 4-a oara racita de cand sunt gravi...de fiecare data m-am tratat cu oscillum si a fost ff bun. acum am luat doar 2 zile si incepe sa imi treaca. si am mai luat propolets de supt.

mamica fericita de printesa si 18+ baietel

Mergi la inceput

vas, tu astepti fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich dar si mie imi place de mine cu burtica, nu despre asta e vorba la mine, eu nu ma simt grasa, dar ma vad urata si pentru ca nu am in ce ma imbraca frumos. Eu cred ca gravidutele sunt cele mai frumoase femei din lume

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ati citit fetelor povestea mea cu telemeaua? sau v-am speriat prea tare?

asta ca sa vedeti ca numai la asta ma gandesc, zi SI noapte

trib

Mergi la inceput

ce bine yasmi!
de 4 ori deja? si asa cu gat ustutator, dureri de oase si de cap si putina febra si nas care curge si ochi care lacrimeaza? sau ai reusit sa te tratezi de la inceput?

eu sunt a doua oara intr-o luna si inteleg ca sunt mai sensibila dar chiar nu am facut nimic deosebit.

Ma bucur ca si-au facut efectul medicamentele astea la tine. Inseamna ca sunt pe calea cea buna

Mergi la inceput