Gravidute&Mamici de IASI(120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ca s aincepem bine ziua !

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
La multi ani fericiti impreuna Lacramioara si Anilansa!
Ella si eu eram speriata de ce ma va astepta la spital cand voi naste si totul a fost bine mai putin stresul meu cu vaccinul anti-rH care nu mi l-a acordat spitalul si a trebuit sa-l gasesc intr-un anumit timp si cu o gramada de bani! Ce zice Bia de noul membru?! Cum e la gradi? Prieteni, poezioare?!
Lacra ce fete harnicute acolo! Vreau sa-ti zic ca fiicamea are deja sortuletul pregatit(il am de cand era David mic)!
Copii dorm, David e la gradi! Eu pe net! Ma bucur ca cel mare merge la camin! S-a schimbat mult! Incetul incepe sa manance, s-a disciplinat, si-a dat drumul la vorbit, s-a atasat de doamnele educatoare! Acum sa fie si sanatos ca totul merge bine! Matei e o zgataie! I se poate zice si "catarici"! Acum e sus, acum jos! Daca nu-s pe faza in secunda 2 e pe Maria!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

kmy ... dar cafeluta de la mine nu e buna ... oricum o servesc acuma si pe a ta

Aly, multumesc ...

toata sapt Darius ... ma intrebat de popii... ieri ma sunat Directoarea si ma intrebat de Darius... iam zis ca revenim la popii luni .... daca totul e bine...
Toata ziua vb... intreaba de ducatoare, de ingrijitoare, de copii ...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

ba da, e f buna, dar macar aici pe site mai pot bea si eu cafea in cantitatile pe acre le consumam inainte de sarcina!

kmy

Mergi la inceput

a facut cineva morfologica fetala la dr iliev de curand? cam cat ajunge , k nu gasesc pe nicaieri!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

a facut cineva morfologica fetala la dr iliev de curand? cam cat ajunge , k nu gasesc pe nicaieri!

kmy

Kmy, buna! Am facut eu prin ... martie aprilie, si era 250.
A platit sotul - sper sa nu vb prostii:)!

SI ACUM VA LANSEZ EU O INTREBARE:
la ce medici homeopati mergeti, si pe cine recomandati?
Stiu ca de departe, cel mai bun este Receanu insa are programari pina la Craciun, la telefonul pe care il aveam nu raspunde nimeni.
Mi-a fost recomandata dr. Magda Chiosac, de pe undeva pe la Supercopou, unde are un cabinet.
Ce ma sfatuiti?
NU avem o problema insa am vrea ceva pt imunitate...si nu as vrea sa o dau in bara!

Pup fetele si astept raspunsuri cu interes!
Pe prima pagina nu am vz... parca... recomandari in domeniul asta.

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria2002

Citat:
V-as fi intrebat si eu ceva: ce chirurg pediatru imi recomandati sa imi vada puiul si sa decida daca e sau nu de intervenit chirurgical in cazul fimozei puiului meu.
Merg miine ori la Arcadia - dr. Straticiuc Iulia, ori la Pedilife - dr. Catalin Botez... sa vad ce-i de facut....
Aveti idee pe mina cui e mai bine de mers?
Diferenta o face ca daca e cazul de intervenit chirurgical, la Arcadia tre' sa platesc numai vreo 550 lei (consultatie 100 lei si cazare - daca se impune, 450 lei pt o zi), costul interventiei, 1500 lei fiind suportat de casa de asigurari, spre deosebire de Pedilife, unde cei 1500 lei imi sar" din buzunar, acolo neavind contract cu casa de asigurari.
V-ati intimpinat cu problema noastra?
Miine e o zi mare, sper sa fi exagerat eu - si sa fi vz si medicul de familie eronat-si sa nu fie fimoza...

IESENCELOR.

Buna...
Sunt mamica unei fetite de 2 ani si 5 luni. In martie, am ajuns la domnul doctor Botez, pentru ca fetita avea o problema la piciorus. Este un medic chirurg ortoped extraordinar. Fetita fusese diagnosticata cu luxatie congenitala sold-drept. Am fost la 3 medici, dumnealui ne-a explicat si ne-a sustinut cel mai mult. A fost alaturi de noi si ne-a dat lamuriri in orice clipa. Fetita a suferit doua interventii chirurgicale pe sold si a stat aproape 6 luni imobilizata in pat. In acest moment merge perfect, dupa ce a reinvatat sa mearga... Operatiile au fost facute la spitalul de copii Sf. Maria. La Pedlife am facut prima vizita, dar tot tratamentul a fost facut la Spital.. Operatiile simple se fac la Pedilife, in rest tot la spital, unde conditiile lasa tara mult de dorit.
O zi buna

Ana-Maria Ciobanu

Dah, scuze ca abia acum am vz mesajul tau AnaMaria!
SA mai intri aici, la fete, sa fim si fete noi mai multe!!

Eu nu am mai ajuns la dr. Botez ci la Aprodu - bine ca nu avem probleme cu putzica - cica e fiziologica si se rezolva cu timpul...
In rest: ca si restul medicilor: apatic... ca sa nu ma exprim altfel.

Si mie mi-a placut la Botez, abordeaza altfel si parca manifesta un fel de respect...mai rar intilnit in rindul pediatrilor, fata de micul pacient.

si multumesc!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Ieri, in drum spre casa, am trecut pe la Inutsa si am vazut o printesa frumusica foc si cu niste ochi.... M-am topit cand am vazut-o. E o adevarata domnisoara Bia.

Ani, multi ani, fericiti impreuna. Multa sanatate lui Darius. Multumim.

Ela, Alina, multumim.

Madamar, eu am luat legatura cu d-na dr. Chihaia, car mi s-a parut foarte draguta. Urmeaza sa merg la dansa, dar nu stiu in ce zi. Sper saptamana viitoare.
Daca lasati date despre medicii la care mergeti voi, putem edita prima pagina si sa punem si medici homeopati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

iulia, multumesc de cafea si de urari.

mada, si eu stiam de doctorita din copou... ca acolo lucrez, dar nu am fost la ea ca sa imbolnavit Darius... am inteles ca e de treaba ....are cabinet daca nu ma insel in cladirea fostului cinematograf in spate...

Trebuie sa merg si eu la un medic homeopat ... sa imi dea ceva pt Darius.

Darius e ceva mai bine... dar mai tuseste si mai are secretii nazalecare acuma sunt GALBUI, ceva mai putine dar tot exista.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

ms mult!!!

kmy

Mergi la inceput