Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 15
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 intrebare: a incercat cineva ceva eficient impotriva caderii parului care sa fie compatibil cu alaptatul? |
ELEVIT ....la mine garantat a mers,am luat si in timpul sarcinii si am oprit pt vreo 2 luni,dar cand am vazut ca imi cade parul rau de tot am reinceput sa iau(mai ales ca era recomandat sa folosesc si in timpul alaptarii) iar acum vreau sa spun ca imi cade par putin,ma rog in cote normale(din cate am inteles e normal sa iti cada cateva,pana la 80 de fire pe zi) si imi si creste la loc,s-a regenerat....zici ca am perciuni si un mic breton....se vede efectiv cum imi creste.......mie una mi-a fost f util
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
miremia spune:
citat din mesajul lui xela_07 intrebare: a incercat cineva ceva eficient impotriva caderii parului care sa fie compatibil cu alaptatul? |
Eu am renuntat sa mai caut. Acum imi cade, acum se regenereaza singur....cum vrea el. sa gasesti ceea ce cauti.
Daca o sa fie cazul de comanda comuna la VS te anuntam.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
alexutzzza spune:
cris d cu gandul la VS ai uitat sa ne zici daca ai "probat-o" pe Ema cu scaunul si cum a reactionat. Poade daca e cu noroc si e cuminte ne vedem si noi , tare mult as vrea!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
danyelana spune:
Salutare
Intram si noi sa-i uram Luciei si sa-i fie viata mereu plina de bucurii.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
nu pot sa fac nimic de teroristul asta mic care se tine tot timpul agatat de mine.
mai vroiam sa zic ceva dar maduc sa-l schimb ca a facut kk
Charles Baudelaire
simplicity spune:
Dastefa am vazut poze noi cu voi...fetitele tale sunt superbe
Miruna sa aiba o dezvoltare armonioasa
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete."
danyelana spune:
citat din mesajul lui simplicity Dastefa am vazut poze noi cu voi...fetitele tale sunt superbe Miruna sa aiba o dezvoltare armonioasa Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Am invatat ca oricum ai taia Orice lucru are doua fete." |
Subscriu
Charles Baudelaire
gratiana77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Multumim de cafea. Ma bucur ca fetele sunt bine. Miruna nu se deosebeste de ceilalti bebei. Ba dincontra. Tudor inca nu se ridica de jos, nu merge in 4 labe. Bravo Mirunica varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Se vede ca ai nostri sunt nascuti in aceeasi zi. Nici buburuza mea nu se ridica si nici nu merge in 4 labe. Dar spre deosebire de Tudor, e stirba!
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Ieri am fost la controlul de 8 luni. Am distrat pe toata lumea in sala de asteptare, iar apoi pe doamna doctor (nu-l mai vazuse pana acum) care l-a declarat tare haios (iar el a rasplatit-o cu un mare pisu ). L-a un momendat a strigat la ea ca nu-i mai dadea odata un borcanas. Il amagea ca sa stea locului pe cantar si Tudor s-a uitat fix la ea si a incordat bratele zicand "Hai mai mi-l dai sau nu". Atunci s-a fixat si cantarul. Concluzie: 10,250 kg si 75 cm, frumosi, voinici, sanatosi. Am crescut in 3 saptamani 1 cm. Am intrebat-o daca i se pare grasutz. S-a uitat lung la mine si mi-a zis ca arata normal. Este f bine proportionat. Pe graficul de dezvoltare la inaltimea lui este pe curba maxima, iar la greutate este pe o curba mai jos. Deci suntem "slim" Doar sa nu exagerez cu fainoasele. I-am spus ca nu-i dau fainoase, tocmai in ideea sa nu se ingrase (ce-i drept am mai scapat 2 lingurite de cereale in iarut ). Intrebarea a fost : de loc? Nu-i bine, trebuie sa-i dau si cereale ca au si ele importanta lor. Are nevoie de vitamine B. Lapte la fel, ca are nevoie (oricum a revenit la normal, nu se mai oboara tare, probabil puseu de crestere). Nu ne mai dau alti dintzi desi eu ma mir ca la ce rauri de bale ii curg si la cat roade tot ce prinde, ma gandeam ca o sa faca explozie dintzii. Ori fi pe pe undeva pe dedesupt si nu se vad inca. Trebuie sa avem grija sa nu-l fortzam cu mersul. Cati pasi va face el singur, atat sa exerseze. Si nu premergator inca. Altfel exista riscul sa-si cracaneze picioarele ca are corp de 1 an. Sa am rabdare, ca oricum va pleca pe picioare si am sa ma satur. O sa mearga toata viata. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Felicitari pentru Tudor!
Si noi am fost azi la controlul de 8 luni: 9,250 kg si 71 de centi. Nu stam rau.
simplicity spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Se vede ca ai nostri sunt nascuti in aceeasi zi. Nici buburuza mea nu se ridica si nici nu merge in 4 labe. Dar spre deosebire de Tudor, e stirba! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Si pufulina mea e nascuta in 26 ianuarie........o sa vina dintisorii si ei....speram sa nu vina cu prb,adica sa o supere tare....ca la noi cam asa a fost si e
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete."