Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
simplicity spune:
LA MULTI ANI LUCIA
SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
simplicity spune:
Cris d. poti sa imi spui daca la IELTS diploma e valabila numai 2 ani sau e permanenta....si la Cambridge?sorry ca te stresez cu asta dar nu as vrea sa le pun f multe intrebari lor in mailul care-l trimit,m-am gandit ca e o intrebare la care ma poti ajuta....
ms mult de tot
sorry fetelor ca umplu forumul si cu intrebari offtopic.....
fuuuuuuuuuuuuuuug ca vine cu facaletul dupa mine sotul ca sa il las pe el
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta plecam."
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
De pe site de la ei sau ai alta sursa? Eu trimiteam comanda unei prietene in US si mi le aducea ea, asta dupa ce prima data mi-am luat teapa cu taxele vamale la UPS. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
De pe site de la ei. Probabil ai optat pt vreo livrare rapida, ceva..eu nu am platit niciodata nimic in afara de ce mi-au luat ei de pe card.
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Tudor incepe sa-si cante in masina si apoi adoarme (cu suzi sau eventual putin ceai). Sa vedem cat il tine asta. Zim si mie, ce inseamna VS? Eu cu shopping mai greu, ca nu-mi place. Mi se face rau, ametesc prim magazine. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Victoria Secrets , sunt mare fan. Atentie la marimile lor, eu am luat teapa o data cu un sutien, desi imi vine acum perfect, ca le am pe dansele mai mari
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower De pe site de la ei. Probabil ai optat pt vreo livrare rapida, ceva..eu nu am platit niciodata nimic in afara de ce mi-au luat ei de pe card. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Invata-ne si pe noi!
Unde iti vin..acasa sau trebuie sa le ridici de la sediul UPS?
Eu cand am facut comanda direct in RO (acum 6 ani) a trebuit sa le ridic de la sediul UPS unde inevitabil a trebuit sa platesc taxe vamale. Pe vremea aia trimiteau doar cu UPS-ul.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
tomaca spune:
citat din mesajul lui Lillo Ne-a iesit si al 4-lea dintisor. Dam de baut ca nu a mai facut scandal... |
Bravo, felictitari! Deci zambiti asa de-acum
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui Nik0le Fetele mele au stat de mici in scoica/scaun, pt ca n-au avut incotro, mie mi se pare foarte periculos sa le scot de acolo, chiar daca plang. Nu va imaginati ca le-am lasat sa urle, vad ca la Irina inca merge s-o pacalesc cu tzitzi (ma scot eu din centura si ma aplec peste scoica s-o alaptez, suntem de tot circul in trafic ). Pentru Isa tineam o sacosa cu jucarii din care ii dadeam s-o tin ocupata, cand n-a mai mers cu tzitzi. Pe de alta parte, am avantajul (sau dezavantajul, depinde cum o iei) sa nu fiu sofer niciodata. Acum Isa stie ca nu sta nimeni la discutii cu ea in privinta scaunului/centurii si-mi cere ea singura sa-i prind centura, ba chiar ma verifica si pe mine sa mi-o prind, desi stau in spate cu ele (si ma execut, regula e regula pentru toata lumea, functioneaza bine treaba cu exemplul personal). Lillo, ma bucur mult ca e spre rezolvare cu gradi! Felicitari pentru dintisor, sa-i iasa si restul la fel de usor! cris.d, sa foloseasca Ema sanatoasa scaunul! Si sa-i placa in el! alexutzzza, vai ce m-as baga si eu la o sesiune de shopping... Online sau nu. Din pacate, sunt in cea mai proasta pasa financiara in care am fost vreodata... Si fara bani si datornica, deci nici viitorul nu suna prea bine... MP, cum e shoppingul pe meleaguri mai bune? Imi rasucesc singura cutitul in rana... tomaca, super masinuta, sa foloseasca Tudor cadourile sanatos! lorex, sa porti sanatoasa pantofii si sa ne faci o poza cu ei, ca-s curioasa! Nu mai stiu daca v-am spus ca avem si noi un dintisor (de vreo doua saptamani, iar de al doilea nici urma inca). Ne pregatim de etapa a doua de diversificare, de dupa 8 luni, am o gramada de alimente de introdus, ca pana acum mai mult am ametit-o. I-am dat o felie de mar in manuta si cu dintisorul ala s-a priceput s-o racaie si sa pape nitel. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Ei bravo! Da, acum ca are dinitzisor, fata papa altfel marul.
varsta lui Tudor
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Invata-ne si pe noi! Unde iti vin..acasa sau trebuie sa le ridici de la sediul UPS? Eu cand am facut comanda direct in RO (acum 6 ani) a trebuit sa le ridic de la sediul UPS unde inevitabil a trebuit sa platesc taxe vamale. Pe vremea aia trimiteau doar cu UPS-ul. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Mai, mie mi le-au livrat o data la servici si alta data la o posta, unde nu am platit nimic, doar le-am arata buletinul si le-am luat.
Sunt niste taxe de transport, dar mie nu mi se par neaparat f mari...adica la 200-300 dolari sa platesc o taxa de 40 dolari mi se pare ok. Oricum, vin de peste mari si tari.
Nu stiu ce secret infailibil sa iti zic, doar comand pe site, la fel cum comanzi pe orice alt site.
Mai nou am cumparat si de pe fashiondays . ro si de pe gilt . com
De pe fashiondays au livrarea destul de intarziata. Dar poti returna produsele in 10 zile.
Eu trebuie sa plec la stomatolog, mai scriu cand revin.
Va pup.
tomaca spune:
citat din mesajul lui haircut Seara buna! N-apuc sa zic multe ca-s cu Maia agatata de mine Nici Maia nu sta altfel decat in scoica la drum, mai protescteaza ea, dar nu atat de tare cat sa nu poata fi pacalita, nu prea am fost deschisi la "dialog" cu ea pe tema asta. Am luat si eu covorase de la tipa de pe okazii ieri. Si azi am gasit langa piata moghioros cu 22 ron si fructe si legume, pe langa cifre si litere, daca doreste cineva. Pe langa performanta de a ma cunoaste cu xela dupa 1 an de forumit, desi suntem vecine, am reusit performanta s-o si inund, diferenta de 6 etaje intre noi....sper ca s-a rezolvat in seara asta...scuze, Xela! fug la baita maiei, o npapte linistita! mami de fetita mica |
Nu, pe bune? Glumesti? Stati in acelasi bloc? Si v-ati cunoscut cu ocazia inundatiei?
varsta lui Tudor
miremia spune:
Si neatza fete dragi!
LMA Lucia!
LML Izabela! Sa cresti mare si sanatoasa!
Mami elefantica ce mai faceti?
Dastefa Miruna este super avansata!
Cris_m sa poarte Alexandra sanatoasa garderoba noua!
Tomaca eu folosesc uleiul de la Weleda baby si sunt multumita de el, imi pare rau de cazatura.
Lillo eu ma fac ca nu le vad pe astea cu dintii. Glumesc...la cat mai multi si sanatosi!
Pana la urma vad partea buna a faptului ca Mara este inca stirba...nu ma poate musca cand o alaptez.
Oani mamica harnica. M-am tot gandit la tine, cum faci fata la toate.
Bubu pe Raul cel cuminte in scoica.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg