Copilasi de iulie august 2004 *56

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari, Ilinca Asa da

Io va scriu din zgomotul de bormasina, printre galeti ashe e viata la noi in firma, vesnic santier .. .d`aia ca n-au bani, da ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dupaamiaza !
La noi e o vreme nashpa rau, ploo si e friiig !
Cristalina, ma bucur ca esti mai bine ! Pupiici fetelor si sanatate maxima va doresc ! Nici eu nu l-am dus pe Andrei inca pe nicaieri, l-am lasat sa zburde liber pafara cu copiii, ne gindeam insa la ceva karate sau arte martiale, avem si o sala de sport nou construita aici in cartier, dar am zis sa mai creasca nitelus, sa mai "prinda puteri" ! Si inot am avut pe lista, dar mi-a cam fost frica decind cu otita !
Carmen, sa stapinesti sanatoasa smartu' !! Si mie imi place masinuta asta, ca e mica si te strecori usor cu ea in orash !
Liliana, mamaaa, felicitari pentru Adeluta !! Ca ma intrebai, am aminat nunta pentru ca Florin nu si-a terminat dantura si m-am gindit sa nu am sotz care sa nu poata zimbi la fotografii ! Pkus alte citeva motive personale ...
Dana, oau, credeam ca numa io am copil acrobat in casa ... pe mine ma termina cind il vad suit pe mobile ! Mai deunazi a cazut incercind sa execute o saritura peste masuta din sufragerie (pe care o am de la ikea si care e destul de lata), asa ca s-a ales cu o busitura zdravana si cu o cearta de la masa, ca sa aiba de ce plinge pe bune !! Sanatate multa si tie si lui Vic !
Nora, sister draga, te asteptam paicea, nu de alta, dar daca tot e frig si urit, era loc de o sezatoare cu ceva de beut si ingurgitat, hai La multi ani sanatosi si fericiti !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, waw, e super Ilinca! felicitari pentru inotat.
Cristale pai nu ati fost la inot in vara? se pune si asta ca sport

Mergi la inceput

Ashaaaa, daa, felicitari multiple pentru noua campioana la inot !
Carmen, pupici Ilincai !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

pai inteleg ca al meu este cel mai sportiv pe aici?
sau eu cea mai nebuna mama, de la 4 ani singur in tabara, singur in cantonament, pana acum l-am dus la karate, la ski, la tenis si la inot, are si ceva diplome obtinute cos de baschet are in curte insurubat pe gard, prima saptamana am zis ca-l dau de pomana, non stop se auzea "poc-poc, poc-poc" dupa o saptamana s-a cam plictisit, mai mult de 15 minute nu joaca. anul asta a bifat 3 tabere, urmeaza inscrierile pentru anul viitor.

Intrebare: Hotel Astoria din Iasi e o locatie scumpa?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

pai inteleg ca al meu este cel mai sportiv pe aici?
sau eu cea mai nebuna mama, de la 4 ani singur in tabara, singur in cantonament, pana acum l-am dus la karate, la ski, la tenis si la inot, are si ceva diplome obtinute cos de baschet are in curte insurubat pe gard, prima saptamana am zis ca-l dau de pomana, non stop se auzea "poc-poc, poc-poc" dupa o saptamana s-a cam plictisit, mai mult de 15 minute nu joaca. anul asta a bifat 3 tabere, urmeaza inscrierile pentru anul viitor.

Intrebare: Hotel Astoria din Iasi e o locatie scumpa?

Andries

Mergi la inceput

Andriesule, cam da ! Asa ca felicitari pentru sportiv !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Andries,da hotel Astoria este o locatie scumpa,pentru iesheni
Carmencita felicitari pentru Ilinca!
Cuscrelo bine ai revenit,mi-a fost dor de tine...vezi daca esti asa de pretentioasa la rochii de mireasa
Daria ma repet Giulik este o fata cu mult bun simt si cu un grad de maturitate si intelegere mare pentru varsta ei....io ma uit la cupii atomici din grupa mandrei...iar cu vorbitul se mai schimba ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

editez ca am trimis mesajul de doua ori.....mei da nu v-au placut pozele mele de la taierea motzului...fina este o scumpete in miniatura(are doar 8 kg da' este energica),de pe tava a ales rujul,banii si telefonul mobil...mandra mi-a facut febra toata ziulica de sambatanoroc ca petrecerea a fost duminica...meii da-mi cam tremura foarfeca in mana la taierea motzului...

Mergi la inceput

Hihiii, cuscrelo dearest, macar de ar fi fost pretentiozitatea mea singurul motiv de aminare ! Mey, da chiar uitasem sa zic de pozicile voastre, finuta e o dulceata, e ca o papusa ! Nah, ca ma apuca si pe mine ca pe Cristala, parca mi-as dori si io un fititz !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput