***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana sunteti o familie frumoasa! Se vede ca va intelegeti bine! Patrick e un scump! Dar parca mai trebuie un bebe acolo sa se "echilibreze" treaba!(de obicei "nu ma bag" cu sfaturi de astea, dar voi sunteti tare draguti si cred ca v-ar sta bine in 4!)

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alynta, multumesc pentru laude
Noi tot incercam sa fim 4... mergem si in concedii pentru asta si se nimereste tot in perioade potrivite, dar nu si nu

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Mica, An@, treaba asta cu bucataritul este de fapt un altfel de activitate in doi; de multe ori n-as face atata placinta, briose si altele dar in felul asta mai diversificam treaba.
Ieri " a gatit" cartofi cu oregano, usturoi si unt la cuptor, adica a turnat peste ei ce trebuie (de fapt mai mult decat trebuie), la friptura a pus el tot ce trebuie peste carne; dupa, am facut chiftele si a pus oule cu tot cu coaja (Ana:)), a pus verdeata; desert a facut prajitura cu nuca, timp in care a mancat la nuci de am crezut ca i se apleaca.
Am observat ca daca il las sa fac el singur treburile astea , il face sa se simta tare bine, ii creste stima de sine, ce sa mai:)

Betty, nu stiu daca are legatura cu faptul ca tati e programator, dar l-a vazut vazut cum mesterea la un PC si curios din fire, trebuia sa afle el ce invarte tati acolo.

Madaiulia, il duc pe inca la bunici fiindca trebuie sa muncesc si fiindca mai asteptam putin cu gradinita; este varsta la care se poate vorbi de educatie, iar bunicii rasfata prea mult copilul, astfel incat din prea multa dragoste copilul devine de fapt prost crescut; noi suntem fermi cu el acasa si il corectam, la bunici insa principiul suprem este "orice dar sa nu planga copilul" ceea ce din punctul meu de vedere este absolut gresit.Ne-am trezit ca jucam Goe.
Cred ca gradinita este locul unde invata niste reguli si unde i se spune musai daca greseste.

Ioana13, frumoasa vacanta; Patrick seamna cu tati :)

Alynta, ai incercat sa-i pui o protectie impermeabila sub cearsaf?
ti le recomand pe astea: http://www.hopababy.com/product/11e372d1-6de4-4e60-9962-111b0b98741a
Poate ii este frig noaptea? din vara trecuta de cand a scapat de pampers a facut o singura data noaptea dar nu fiindca a baut prea mult ci fiindca i-a fost frig; el dormea de mic dezvelit , nu suporta pilota pe el si acum nu-i mai gasesc nici sac de dormit atat de mare.

Didi, nu spui nimic de job:)

ceva poze si filmulete cu :
http://picasaweb.google.ro/cinca.clementina/David4#5523758763015946978

Mergi la inceput

Ella, ma intrebam cu cine credeti voi ca seamana, unii spun ce tot e tata unii ca mama, unii ca un amestec total dintre noi.
Frumos Bob si mare recitator. N-are stare, ca un baiat de 3 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Al_Ma la o explicatie cat mai aproape de realitate ma gandesc si eu, fara berze si alte artificii. Sa vedem cand repeta intrebarea.
Ioana tinem pumnii sa vina bb2 cat mai repede.
Ella foarte simpatic Bob. Ce frumos recita el! Si nu are stare deloc.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau.
Noi am intrerupt gradi din nou, a reusit sa mearga in total 3 zile. Si in fiecare dimineata imi spune ca vrea la gradi ca o asteapta colegii ei. Mi-e atat de mila de ea. Dar nu stiu ce sa fac cu ea ca imediat ii curge nasul. Cum da de aer rece e gata, incepe sa se infunde si o luam de la capat.
madaiulia, Eliza nu m-a intrebat cum a ajuns bebe acolo, dar stie ca o sa merg la medic sa il scoata doamna doctor. In rest stie ea cate ceva pentru ca atunci cand am avut probleme cu hematoml si am inceput sa sangerez nu m-am prea controlat si a inteles ea ca are o legatura cu zona de jos; Acum sunt pregatita pentru intrebari dar o sa-i spun cat mai simplu si cat mai adevarat pentru a intelege. Nu cred ca vor mai fi ei generatia cu Barza sigur.
Ella, ce m-am distrat de Bob cum spune el poezia si totusi el vroia la baie.
Ioana, eu nu reusesc sa vad pozele, nu stiu de ce.
Ana, ma linistesc cand o vad pe minunea ta tunsa scurt. Macar nu e numai Eliza asa..

Azi imi e tare rau, nu stiu de ce dar m-am trezit cu o durere de cap.....si cred ca si bebe e agitat ca-l tot simt de dimineata. In rest crestem mari. Mai am vreo trei saptamani pana la urmatorul eco, de abia astept.
Va pup!

19+

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Vas, incearca acum, am incercat sa restrictionez citeva albume de pe public si l-am restrictionat si pe asta. http://picasaweb.google.ro/ioana1303/5Terre#

Mergi la inceput

Vas, sunt normali mucisorii, dar daca sunt de aia care nu mai trec, sa nu aiba polipi si amigdale mari, ca astea imprenuna favorizeaza mucii interminabili in git(cred ca MAdaiulia, ride de exprimarea mea ). Inainte de operatia de polipi si micsorare amigdale durau mucii lui Patrick (si de aici tuse si stare proasta, nu cu febra neaparat) si cite 3-4 saptamini. Acum a avut o tentativa de muci, dar in 2 zile au trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Aseara am trimis repede ca avea copchilul nevoie de mine.
Ioana nu rad de explicatia ta , cred ca explicatii din astea pe intelesul tuturor trebuie sa dam, nu sa ne spargem in figuri sa auda pacientul/parintele ce doxa suntem noi de termeni medicali si in final sa plece de acolo fara sa priceapa ceva.
Cu pipi inca mai avem si noi probleme uneori. Scapari ziua nu am mai avut de cateva luni (doamne ajuta sa nu mai revina), dar noaptea se mai intampla. Si cred ca sunt uneori si de la frig, cum zicea Ella.
Ella voiam sa zic ca si Andrei e super agitat. Cat il spal pe dinti (in putinele ocazii cand ma lasa pe mine) se batie pe picioare de ma scoate din minti.
Azi dimineata am ajuns la gradi cam tarziu si erau majoritatea copiiilor in clasa. Cand a intrat Andrei s-a indreptat un alt baietel spre el si alergau unul la altul strigand "prieteneeee" de parca nu se mai vazusera de cateva luni. M-a distrat un pic faza si asa ma bucur ca ii place la gradi, imi mai trece mie stresul ca l-am dus asa mic.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella ce bucatar aveti voi acolo! Multumesc de pont! Am obc ca uneori face pipi de la frig! Mi-a zis mama! De cate ori vine la noi si doarme cu el nu face pipi peste noapte!
Ioana rabdare, ca vin bb!
Vas si la noi a fost ca a stat mai mult acasa decat a mers la gradi.. Sanatate si tie un sa treaca raul!
Madaiulia faina faza cu "prieteneee"!

Botezam fata pe 17 oct, la ora 13. Abia astept!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput