***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
Liviana am vrea pe 17 octombrie! ramane sa vb cu preotul! Daca nu pe 30 oct, daca pe 17 nu se "aproba"!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Azi David a reluat gradinita! Tremura de emotii! Mai sunt capsunei emotivi?! Cum ii "tratati"?!
Fata a fost inbaiata si doarme bine! Matei si el face amiaza! In casa e neasteptat de liniste! Am reusit si eu sa i-au pranzul in tihna!
POZE
Cum a aparut Printul!
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!!
Woaw cite noutati!!!
Merge omul, ca tot omul, in concediu si pe cind se intoarce are de citit, nu gluma!
Bine ai veni pe lume DARIo!!! Felicitari PEPSI, foarte bine iti sta inconjurata de baieti!!
Bine ai revenit ELLA!!!
AN@, felicitari pentru bb din burtica!!! Si pentru poznasa de Ana! Cei din generatia lor poate le vor pune la punct pe asitente!
ALYNTA, seamana Maria cu fratii ei, numai ca se vede ca e fetita! Se vede ca e tot de-a voastra!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
alynta27 spune:
Ioana multumim!
POZE
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
Ioana de la Cluj bine ai revenit! Ma gandeam la tine ieri. Doar spui ca ai revenit din concediu...baga repede povesti, poze, crezi ca scapi?! Patrick cum e cu gradinita?
Alina cum a fost reluarea gradinitei pentru David? Imi place tonusul tau. Cu 3 copii si ai timp si de treburile casei, esti cea mai activa si pe forum. Te admir tare. Eu cu unul si sunt total depasita.
Sa va zic intrebare incuietoare a lui fi-miu si va rog sugestii de raspunsuri. Imi spunea ca de obicei ca vrea si el fratior si imi studia burta sa vada este/nu este si eu ii spun ca inca nu. Si sta el si se gandeste si ma intreaba "mami, dar cum ajunge bebe in burtica?". Am ramas blocata, apoi am mutat discutia in alta directie si a uitat, dar ma astept cat de curand sa revina cu intrebarea, asa ca sunt in cautare de raspunsuri. Eram obisnuita cu de ce?-uri pana in panzele albe, cu ce inseamna? la fiecare cuvant nou pe care il auzea, dar acum m-a lasat masca cu intrebarea.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
Madaiulia, Patrick a stat doar o saptamina la gradi, ca am plecat in concediu, fara el, dar nu putea sa mearga singur si sa vina singur acasa asa ca l-am dus la bunici, 5 zile cit am fost plecati, in Italia, in zona Cinque Terre, via Pisa, ca am gasit niste nilete atre ieftine de avion. (90 lei dus intors pt amindoi, ci wizz air).
F tare i-a placut la gradinita, era muult mai incintat decit de cresa, desi si acolo i-a placut, numai ca a regeresat putin cu pipi... marea noastra problema, a facut pipi pe el si in stare treza si la somn... in 3 zile din 5. V atrece si asta, sper ca acum, de luni va fi alta treaba
Trimit sa nu pierd mesajul si pun poz imediat
Ioana13 spune:
http://picasaweb.google.ro/ioana1303/5Terre#
LA final sint si cu Patrick, de ieri, deci proaspete proaspete. Ca cred ca nu ne-am mai aratat demult, va era dor
Va puuup
Al_Ma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Sa va zic intrebare incuietoare a lui fi-miu si va rog sugestii de raspunsuri. Imi spunea ca de obicei ca vrea si el fratior si imi studia burta sa vada este/nu este si eu ii spun ca inca nu. Si sta el si se gandeste si ma intreaba "mami, dar cum ajunge bebe in burtica?". |
Si ce te-ai gandit sa-i spui? Mara inca nu a intrebat, dar preconizez ca o sa se intample cat de curand. Ma gandesc sa-i explic pe intelesul ei cum ajunge acolo. Fara berze, floricele, fluturasi etc.
alynta27 spune:
Madaiulia a fost bine la gradi-nu a plans si a facut nani! De mancat nu manaca decat paine si cred ca desertul! Nici acasa nu se omoara decat cu ce-i place si-i face mami special ca sa manance si el ceva! Multumesc! Daca as fi "moale" cu 3 pitici nu stiu ce ar fi de ei...
Ioana faina vacanta! Dar ce ieftine biletele de avion! Lasa ca trece ea problema cu pipi! David se scapa in somn! M-am saturat de spalat la lenjerii, pleduri, paturi, pijama etc! Dar scapam si de asta!
POZE
Cum a aparut Printul!