Campioane mondiale

Campioane mondiale | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Incredibil si totusi adevarat. O veste buna pentru inceput de saptamana. Felicitari romancelor care au devenit campioane mondiale la handbal.stirea aici: http://www.mediafax.ro/sport/nationala-de-handbal-feminin-a-romaniei-a-castigat-cupa-mondiala-7423471

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

ai dreptateACUM SPUNETI-MI CARE CANAL DE STIRI A DAT STIREA CA fiind nr 1 -la noi sport inseamna doar fotbal si culisele fotbalului

bravo fetele!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multe felicitari handbalistelor!

E vorba totusi de o cupa mondiala, nu de campionatul mondial. E o diferenta intre cele 2 competitii, dar desigur, asta nu scade cu nimic meritul fetelor.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Bravo fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Felicitari fetelor! Si eu am auzit intamplator la stirile sportive, nu ca ar fi fost vreo stire care sa faca deschiderea principalelor stiri.

Intr-adevar, la noi daca nu joci fotbal, nu existi! Si asa fotbalul a ajuns de cacao...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Felicitari fetelor!

acum am vazut stirea, aici pe forum
pe toate canalele vezi doar stiri sportive din fotbal, si ce stiri "importante".... "ce masina si-a luat x-lescu, ce duduie si-a gasit nu stiu mai cine.......rusine!

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Nu au devenit campioane mondiale ci au castigat Cupa Mondiala, nu Campionatul mondial. Cupa mondiala este cel mai mare turneu amical de handbal.

Oricum ar fi, felicitari fetelor! Este o mare performanta, mai ales ca este al doilea an consecutiv cand castiga acest trofeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multe felicitari si un brat de !!!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Bravo lor! Se vede ca au muncit! Le doresc sa devina si campioane mondiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Pai daca au avut ghinion si au castigat Cupa exact cand se schimbau antrenorii la Steaua?
Felicitari fetelor!

PS - in ultima vreme au mai fost ceva medalii, s-a castigat si la haltere ceva...si la canotaj/caiac...au fost si niste emciuri in Cupa Davis...

Eu nu l-am uitat inca pe baiatul care a castigat locul 8 la o competitie importanta (JO sau CM) la sarituri in apa...iarna sarea numai pe saltele, doar vara se antrena in ... apa
Of, Doamne!

Mergi la inceput