Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

pup fetele, multumesc din suflet pt sfaturi / incurajari / recomandari pentru alaptat. raportez ca am papat un mare mix - ceai chimion + fenicul + anason, galactogil, galafor, bere fara alcool, multa apa plata... am "ratat" sucul de morcovi, parca n-am avut curaj sa-l beau, cineva spunea ca e bun. dupa toate astea (in exces ) ieri ne-am chinuit la pompa cu mililitri, azi in schimb am produs 3 bibe - deci bebe a mancat azi exclusiv san

andreea, mami de andrei (15.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Zozela multumim pentru capitol.Eu sunt bine,doar obosita dupa 3 nopti in care am dormit destul de rau.

Olivia nu cred ca esti balena pana nu vad o poza.

Buburuza frumoasa experienta ai avut.

Eveline tu nu prestezi prea des la calut?

Nadiuta atat de repede au inceput sa vina musafirii?

Azi la 16:45 am programare la oftalmolog.Sunt curioasa daca isi da ok-ul sa pot naste normal.

Va invit la o salata de vinete.

36+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Asa zic si eu, da pot sa ma pun cu ea...acu, pe ultima suta de metri? Doar n-o sa ma cert inainte sa nasc. Chestia ca a facut totul ca la carte: toate analizele cand au trebuit, control lunar, in luna a8-a de 2 ori, acu in a 9-a in fiecare sapt. Astea sunt controalele care sunt recomandate oriunde ai citi, insa daca eu n-am avut nicio problema, ma gandesc ca putea s-o lase mai moale...da nu indraznesc sa-i spun. Bine ca e ultimul... chiar is curioasa de cate ori m-o chema dupa ce o sa nasc, dar s-ajungem noi cu bine acolo...

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Tanamera, Kiti, Klarisse merci pt gindurile bune!

Chichi, cam asa ma simt si eu. Sau mai degraba nu constientizez cit de putin a mai ramas si ca o sa se cam skimbe lucrurile.
Eh, desi pare o intreaga stiinta, incerc sa ma imbarbatez si sa ma bazez pe vorba aia: vrei, nu vrei, copiii cresc ei singuri!
Chiar ma uitam la poze si se observa diferente notabile la acelasi bebelus, la numai 1 luna diferenta.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

tutz - eu am renuntat la cafea, dar nu reusesc sa renunt la cioco nu cred ca e cazul sa iti faci mari probleme... vezi ce zice bebe, daca el nu e de acord, o sa-ti fie mai usor sa renunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

pup fetele, multumesc din suflet pt sfaturi / incurajari / recomandari pentru alaptat. raportez ca am papat un mare mix - ceai chimion + fenicul + anason, galactogil, galafor, bere fara alcool, multa apa plata... am "ratat" sucul de morcovi, parca n-am avut curaj sa-l beau, cineva spunea ca e bun. dupa toate astea (in exces ) ieri ne-am chinuit la pompa cu mililitri, azi in schimb am produs 3 bibe - deci bebe a mancat azi exclusiv san

Felicitari!!! Ce bine ca a dat rezultate cocktailul, e o veste buna si pt noi care urmam

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 39+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

maitreyi,sa va fie de bine plimbarea prin Targ! Sigur or sa doarma duse comorile!

Olivia,asa induci mai tu nasterea?!Baga si-un belly dance,poate mere mai bine

Bubante,esti pe tapet!

Buburuzelu',ma bucur ca avusesi o experienta placuta!!

Nadiuta,felicitari pentru nasterea 100% naturala!! Frumoos!!

kitti,ai mai aflat ceva-opereaza astia la Giulesti,au ba?

Asa Klari,asa!! Doar invitat,doar programat!!

Eve,pumnii straansi!!

tutz,nu cred ca o cafeluta mititica,face rau..Daca tu te simti bine,fara tensiune arteriala modificata,atunci e ok

chichi,ma gandesc la voi in jur de 4! Hai maa ca s-au mai eliberat treburile pe-acolo..Eu am stat singura in pat..Nu ca ar mai fi avut cineva loc de mine,dar..

tanamera,sper sa primesti ok-ul!Pumnii stransi!

Felicitari Andreea!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Acum vad ca Nadiuta a nascut dupa ce am plecat eu Deci e la noroc

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fistiq asa ma gandesc si eu! De ce sa-mi umplu capul cu toate chestiile astea! Cresc ei! M-oi orienta la fata locului, am si pompa, am si aparatori de san, si bibe, si lapte praf , de toate. Ce merge e f bine si cu asta basta!

Tutz eu beau cafea, una pe zi, am renuntat la ea in primele luni cand o varsam, apoi am reluat-o evident! Sper sa pot sa mai beau cate una mai slaba si dupa nastere!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Zoze e full, am sunat eu! Normal ca toate gravi de la maternitatile astea care sunt mari se imprastie si ele pe unde pot! Si nenorocitii tot amana deschiderile...nu inteles ce beneficii au din asta in afara de faptul ca freaca menta cu totii!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Zoze, dupa prima noapte se mai eliberase din paturi dar noi am stat o noapte cu bebe tot in sala de travaliu, bine bebe era la salonul de nou-nascuti ii aducea la alaptat, insa tu ca lauza sa mai vezi si alte gravidute in chinurile facerii ori invers e tare nasol, eu am prins ambele faze

Chichi, bafta multa pe 30, sa se mai degajeze maternitatea si sa fie asa cum vrei tu.

Tutz, eu am baut ieri o cafea micuta cu mult lapte, si bebe a dormit linisita noaptea si eu la fel, sa nu fie de la 5 cani in sus

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
39+ Laura Elena

Mergi la inceput