Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna dimineata si de la noi, cam tarzior, dar tocmai ce am tras o repriza de alintatura si acum incercam sa dormim, ca poate iesim un pic la plimbare mai tarziu.

Hai Aida! Hai Vanyy! Nastere usoara si copilasi sanatosi si frumosi!

Felicitari fetelor care schimba azi semnatura! Sa o tineti tot asa pana la momentul potrivit!

Mult succes celor care merg astazi la control! Va asteptam cu vesti bune.

Alynta, multumim de aprecieri. De voi ce sa mai zic, sunteti o familie tare frumoasa.

Adriana, mami de Alexandru (17.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

chichi,sa aduci vesti buuunee!!

maitreyi,ce misto fu starea ta inainte de ceza!! Pe mine tin minte ca m-au dus pe brate pana la blocul operator.Nici in scaun nu au mai stat sa ma punaStiu doar ca gemeam de durere,eram in pragul colapsului,nu stiu cand m-au suit pe masa..tin minte doar baltoaca ce se facuse langa masa de operatie,in timp ce mi se facea anestezia si senzatia aia de eliberare,atunci cand si-a facut efectul.Parca eram alt om-am renascut atunci!
De data asta,nu stiu cum va fi..dar deocamdata nu am niciun stres.Stiu doar ca vreau tot rahi

eve,stai linistita ca se aranjeaza ele toate.Si daca vezi ca nu-i niciun semn,treci la inducere Un belly dance,o tura de scari,o partida de seps

uta,stiu sigur ca leagane cu vibratii si balansare,are sigur-Graco! Or avea si altele,dar de ei stiu eu sigur ca au!

Multumesc Oana! Iaca ce departe ai ajuns si tu

Ramona,multumesc! Sa fie,pentru toate! Daca gasesti macara,sa mi-o imprumuti si mie-platesc bine

Multumesc,pati! Pumnii stransi sa iasa bine!

Kris,unde-s mai pozele de la nunta,ca eu nu le-am vazut decat pe cele cu camera si burtica?!

Anna,esti grozava!! Nici la ceza nu scapi de dureri,sa stii..Nu ai vrut nici sa incerci?
Auzi,imi amintesti de o prietena de-a mea,care,la fel ca tine,nu mai stia de frica nasterii naturale si a cerut raspicat cezariana.M-a vazut pe mine dupa ceza,i s-a parut ca nu-s asa stresata,m-a intrebat dc doare..eu,ce naiba sa-i spun,ca doar nu era sa-i spun ca doare de te rupe(primele 2 zile),iar cand a iesit si ea din operatie si a inceput sa se dezmorteasca,ii venea sa urle de durere si sa dea cu toate cele dupa mine,ca nu i-am spus adevarul,ca ea moare de durere,ca ea credea ca-i scoate copilul fara sa stie si..gata..Acum ne cracanam de ras cand ne amintim,dar atunci era tare afectata. Acum sfatuieste pe toata lumea sa incerce si natural,inainte de ceza

Haideti mah..ca eu nu-mi mai vad buricul demuuult-de pe la 5 luni,cred..

Laly,stai calma,cand s-or rupe membranele,nu ai cum sa nu-ti dai seama-curge zdravan! Si in plus..suntem aici-daca e ceva,striga si te lamurim noi cumva

maricicutz-imediat operez si-n listuta!
Si cine mai era?!-Anna pe 4 si..cine e pe 5,ca..am uitat?!

camy,stai mai calma-uite cand nascu Alina! Ce treaba ai tu cu gura lumii?! Spune-le sa-si vada de-ale lor,ca de nascut de ocupi tu si-i anunti si pe ei

EDIT: SEmnat,
ZOZE

Fac si capitol,imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pentru ca se vorbea de burtici versus mamici! Mi se pare o vesnicie de cand eram cu burtica! Am trecut in alta etapa care imi ocupa tot timpul si atentia!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
[b]Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

175

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput