Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi!

Am trecut cu bine peste inca o saptamana.

Felicitari tuturor care au schimbat azi semnatura.

Chichi, sa vii cu vesti bune de la eco.

Caut leagan pentru bebe cu doua functii: leganare si vibratii. Am tot cautat dar ce am gasit avea ori doar leganare, ori vibratii. Unde as putea gasi? A cumparat cineva de pe net asa ceva?

uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mai3, pai cu o asa exeprienta sa tot nasti, nu?

Eveline, tare faza ... cam asta astept si eu (bineinteles ca nu are cum sa se intample asa): sa ma trezesc si sa aflu ca am nascut fetita ... sa fie tot travaliul si balamucul ala ca o pastila pe care s-o inghit repede cu putina apa si ... gata ... a trecut.

Stiti cum va daca este posibil sa se rupa apa si tu sa nu stii (sa zicem ca esti sub dus si nu iti dai seama, mai ales ca am inteles ca nu doare) si sa nu ai nici contractii? Asta ar fi cam nasol, ca bebe ar sta fara lichid, nu?

Chichi, asteptam vestile bune de la echo.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Clabuc, nu curge toata apa din uter. Mai ramane un pic de lichid care se elimina treptat. Imposibil sa nu-ti dai seama.

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Eveline, tare faza ... cam asta astept si eu (bineinteles ca nu are cum sa se intample asa): sa ma trezesc si sa aflu ca am nascut fetita ... sa fie tot travaliul si balamucul ala ca o pastila pe care s-o inghit repede cu putina apa si ... gata ... a trecut.

Stiti cum va daca este posibil sa se rupa apa si tu sa nu stii (sa zicem ca esti sub dus si nu iti dai seama, mai ales ca am inteles ca nu doare) si sa nu ai nici contractii? Asta ar fi cam nasol, ca bebe ar sta fara lichid, nu?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

uta28 este 38+ cu Mara Elena AMR 2 s
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Hai Aida!
Hai Vanyy!

Clabuc ce scenarii iti faci! Simti cand se rupe apa! Si apoi nu curge deodata! Cu siguranta mai ramane ceva si dupa dus!
Merg sa citesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:

Poza preferata Clarinda

din proprie experienta iti spun ca nu ai cum sa nu stii. Mie mi s-au rupt membranele pe la 1 noaptea si a curs pana pe la 4 dimineata.. si nu pic pic ci asa, ca si cum ai da drumul la robinet, incetisor... este ceva apa de curs. Nu cred ca poate termina de curs doar in timpul unui dus sau a unei bai. Intr-adevar, in afara de senzatia de "curs" altceva nu simti, nu doare deloc.
Daca ti se rup sub dus ai sa ai surpriza ca termini dusul, te stergi si tot uda esti..si iar te stergi si iar esti uda...nu prea cred ca nu ai observa...
Mie mi s-au rupt membranele in pat, m-am dus la baie si m-am asezat pe wc macar sa stiu ca nu fac balta prin casa...am stat vreo 10 min si am vazut ca nu se schimba situatia, mi-am pus niste vata si m-am imbracat...supa aia mi-am schimbat vata si am coborat la masina. Pana am ajuns la spital scaunul din dreapta al masinii era fleoasca...asa m-am prezentat la camera de garda, uda toata pe pantaloni...n-a mai fost nevoie de nicio explicatie

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

TUTZ - am o intrebare intrebatoare pentru tine, da sa nu razi daca vezi ce ma framanta pe mine la ora asta...te-am admirat in poze si am vazut florile alea mov-albastre din ultima poza - ai idee cum se numesc?? Am si eu doua tufe dintr-alea si imi sunt tare dragi, si mai povestesc unora despre ele si nu stiu cum sa le zic, si nu inteleg oamenii despre ce vorbesc

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

eveline, habar nu am, dar si mie imi sunt atat de dragi, de i-as mangaia toata ziua o s-o intreb pe mama, poate stie ea. Dar cand voi avea casa (cand voi fi mare) o sa am tufe din alea in jurul gardului

Tutz 38w1d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Neata fetelor

Ieri se pare ca a fost ziua greturilor, aseara am zis ca de cateva ori , toata noaptea si-a bagat picioarele in ficatul meu.

Zoze , bafta la analize!

Simona bine ati revenit acasa , am admirat voinicul , sa va traiasca!

Ayda gata motatele

Neranrula muuulta sanatate

Vany tinem pumnii !!

Anna ivan felicitari pentru bebe grasun

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 38s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fulguta, Alynta, Eveline va multumesc frumos pentru raspunsuri. M-am mai linistit, mai ales ca mie dr-ii mi-au spus ca am mult lichid. Deci nu e asa, cate un pic cat sa se ude doar chilotii un pic, nu? Trebuie sa faci baltoaca ca sa stii ca s-a rupt apa. Multumesc! Eu, la Clarinda am eliminat dopul si apa cred ca s-a rupt cand a umblat doctorul acolo, de mi-a rupt si membranele, de-aia nu prea stiu cum e cu apa asta. Si dopul l-am eliminat in vreo 3 transe mici, iar peste vreo 8 ore de la prima "transa" aveam beeble in brate.

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata si de la noi.
Mai intai vreau sa-i transmit felicitari Anei si o viata lunga si frumoasa Maiei.
Acum sa scot niste motate pentru AIDA si VANYY , sa aiba parte de nasteri usoare, mult laptic si bebei mancaciosi.
Felicitari fetelor care schimba azi semnatura, sunt multe . Asa putin mai avem toate.
Chichi, te asteptam cu vesti bune, bune. Acusi e 30 sept
Zoze, Nerantula, multa sanatate
Eu ma misc cu greu, noaptea as cam avea nevoie de o macara , dar rezistam atat cat trebuie. Cel mai greu imi este cu arsurile, nu se mai domolesc. Sambata cred ca am avut o usoara sangerare, am crezut ca pierd din dop, asta probabil pt ca am luat pitica in brate de vreo doua ori, dar vad ca altceva nu se mai vede.
Am pus la foc o gaina sa fac un bors, asa ca va pe toate.
Apropo, de KAT ce se mai stie. vreau sa-i zic ca am vazut si pozele de la nunta, superbe

mamica de Maria Lavinia si 38+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:

Chiar duminica imi povestea mama ca era in oras cu tati sa cumpere carucior de bebe, cand a simtit ca ii curge ceva pe picoare. Si ea era rusinata ca face pipi pe ea in fata tuturor si nu se poate abtine. Nici nu s-a gandit ca a fost LA. Contractiile au venit abia noaptea urmatoare, si ea aflat in spital ca a ramas fara lichid
Pai na, era la primul copil, nu avea forum unde sa se documenteze inainte si a fost totul in regula, a nascut foarte repede un copil sanatos (fratelo)

Tutz 38w1d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput