Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Neata! Noi tot 2 in 1 ....
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 2 saptamani !! 
chichiutza spune:
Si acu sa zicem si noi buna dimineata! Papam cereale goale ca laptele nu-l mai suport, o cafeluta mica si mai vedem noi dupa aia!
Scoatem si noi motatele pentru Aida si Vanyy! Haideti fetelor!!

Clabuc
Cristina
Toma Andrei 39+
AMR 2z
eveline spune:
Bafta CHICHIUTZA te asteptam cu vestile bune!
38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
maitreyi spune:
cand va vad asa emotionate ma apuca chelea de gaina
parca ieri eram in aceeasi oala cu emotii si totusi a trecut asa de mult timp
nici acum nu imi vine sa cred ca am nascut...ma mai gandesc seara la cum au fost evenimentele ca atunci s-a cam precipitat treaba si le-am cam trait la maximum si acum savurez amintirea lor
ma si mir acum aducandu-mi aminte ce senina ca o floare am intrat in sala de operatii de parca urmau sa opereze pe altcineva si eu sa asist
nici cand au renuntat la rahie si m-au intins pe masa nu m-a apucat bazdacu'...si totusi am stat asa vreo 10 minute pana m-au iodat, pus campuri, gadilit, etc. si eu nic, nic. stiu doar ca ma gandeam si speram sa nu se apuce dr sa taie fara sa ma adoarma anestezistu'
atunci cand mi-a pus masca pe fata si mi-a zis ca am sa ametesc am reusit sa gandesc un "Slava Domnului!" si dua am fost 
asa ca fetele - numai emotii constructive va rugam, fara frica si cu Doamne ajuta! 
-----
Mami de doua minuni -
roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Buna fetele mele dragi!ma simt bine,incepe sa-mi vina lapticu.Maia e frumoasa si sanatoasa,momentan are icter si face fototerapie.poate ne da drumu acasa miercuri.pupici la toate. (sotul)! Ana 38+ Maia Elena lu' mama |
Anuto, va asteptam acasa cu bine!

Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
HAI AIDA!
HAI VANYY!
Multumim pt. felicitarile cu ocazia botezului!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi cand va vad asa emotionate ma apuca chelea de gaina parca ieri eram in aceeasi oala cu emotii si totusi a trecut asa de mult timp nici acum nu imi vine sa cred ca am nascut...ma mai gandesc seara la cum au fost evenimentele ca atunci s-a cam precipitat treaba si le-am cam trait la maximum si acum savurez amintirea lor ma si mir acum aducandu-mi aminte ce senina ca o floare am intrat in sala de operatii de parca urmau sa opereze pe altcineva si eu sa asist nici cand au renuntat la rahie si m-au intins pe masa nu m-a apucat bazdacu'...si totusi am stat asa vreo 10 minute pana m-au iodat, pus campuri, gadilit, etc. si eu nic, nic. stiu doar ca ma gandeam si speram sa nu se apuce dr sa taie fara sa ma adoarma anestezistu' atunci cand mi-a pus masca pe fata si mi-a zis ca am sa ametesc am reusit sa gandesc un "Slava Domnului!" si dua am fost ![]() asa ca fetele - numai emotii constructive va rugam, fara frica si cu Doamne ajuta! ![]() ----- Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
din punctul asta de vedere a fost super data trecuta la mine. M-am dus sa nasc normal, ca se rupsesera membranele, nu s-a declansat travaliul si mi s-a spus ceva de genul "o operez pe doamna si apoi vezi ca urmezi tu". Nu ma asteptam sa se intample asa ceva astfel incat n-am apucat sa am emotii..de fapt intrasem intr-un fel de transa de soc, cred... Ciudat a fost ca am coborat pe picioarele mele in sala de operatii (pana atunci statusem - degeaba - intr-o sala de travaliu ce era cu un etaj mai sus), m-a condus pana acolo un infirmier si mi-a zis ca aici e, sa astept. Ce-oi fi inteles eu in momentele alea nici acum nu-mi explic...cert e ca am intrat intr-un holisor ce preceda sala de operatii...si care era despartit de aceasta printr-o maaaare usa de sticla...si cum eram eu in starea aia de nu stiam cum ma cheama ma uitam cu ochii beliti cum tocmai o terminau de cusut pe doamna dinaintea mea. Nimeni nu observase ca am intrat, cand m-au vazut deja era prea tarziu... Am urmat eu, a fost interesant stiti ce? Daca aveti rabdare sa cititi va mai spun pe scurt: cu vreo 3 zile inainte de aceasta operatie vazusem pe ddiscovery nu-s ce film documentar cu operatii ale unor copilasi - si un doctor se distra terbil spunand ca inainte de anestezie, ca sa-i distraga pe copii, ii pune sa numere de la 10 la 1...si niciunul nu trece de 6, adorm toti. Buuuuun... pe masa de operatie, cand mi-a pus masca aia de oxigen pe fata, imi aduc eu aminte de filmul cu pricina si ma gandesc, hai sa vad, chiar asa o fi? Si ma pun sa numar:10,9,8,7,...bla bla, 1...si chiar imi spun, ce vraja, uite ca eu am ajuns la 1 si tot n-am adormit.... si in secunda urmatoare aud: "Doamna, treziti-va...aveti o fetita"
.Acum - deja e alta poveste, stiu cu amanuntul tot ce urmeaza, sau ma rog, in mare parte - si simt cum creste un morcov
Andreea Bianca
eveline spune:
TUTZ - am o intrebare intrebatoare pentru tine, da sa nu razi daca vezi ce ma framanta pe mine la ora asta...te-am admirat in poze si am vazut florile alea mov-albastre din ultima poza - ai idee cum se numesc?? Am si eu doua tufe dintr-alea si imi sunt tare dragi, si mai povestesc unora despre ele si nu stiu cum sa le zic, si nu inteleg oamenii despre ce vorbesc ![]()
Andreea Bianca

38+ cu
Julia
lu' mama