Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai vanyy!!

Hai Aida!!

vanyy,cate sapt ai?

Nerantula,ce faci mami?! Vine Cezara? Daca e ceva,trimiti SMS-LA ORICE ORA,ai inteles?!

donna,nu ma stresez-sunt ZEEN!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

HAI AYDA!!!!
HAI VANNY!!!!

Tinem pumnii, fetelor!
Zoze, acum am decis, nu mai conteaza dc se deschide sau nu, ca ma cam saturasem de plimbari. Acum, tot ce vreau este sa mai stea domnisoara macar o saptamana, sa trecem pe 39+.
Miercuri ma duc sa vizitez iar calul balan si o sa vad cum stam.

Nerantula, la inceput nu sunt extrem de dureroase, dar cresc in intensitate. Cum si pe unde te doare? Daca te dor si salele si durerea se lasa in jos...astea cam sunt de alea de nastere. Ai incercat cu no spa, nu te lasa?

Kiti, 38+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Multumim sot de Ana pentru vesti! Felicitari, sa va traiasca Maia cea frumoasa, iar pt Ana -recuperare cat mai rapida!

Donna 38+ cu Tudor Gabriel

AMR 11 zile Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

buna seara.
Am aparut si eu pe aici...iar tarziu, iar cu o problema. am fost la neuropsihiatrie si toate par a fi bune, doar ca e bebe prea incordat, trebuie sa ii fac gimnastica mai multa (si ma intreb eu: cum sa nu fie bebe incordat cand l-a trezit din somn, lui ii era deja foame si nu avea chef de ,,joaca''?). Problema: am purtat azi sutien si datorita faptului ca a fost cald, am asteptat ceva pana sa pot sa ii dau lui bebe sa pape, a curs putin laptic si pare ca si cum ar fi o basica de oparitura pe sfarc. partea rea e ca ma cam doare partea de jos a sanului, am incercat sa ma mulg sa golesc, dar tot parca e tare si ma supara. oare m-am lipit de vreo mastita asa repede? daca maine pana la pranz nu vad ameliorare, fug iar a medici!

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Durerile sunt ca un val, dureaza cateva secunde, sunt vagi, jos-jos de tot in burta, nu e un interval foarte regulat, insa nu trec 10 minute fara un 'val ... fara alte simptome. Am luat 2 no-spa acum vreo 3 ore, as mai lua, dar nu e prea des? Mi-a bagat si in vena un no-spa cu scobutil ..
Nu m-as duce de acum la spital, nasc la Municipal, e full, doctorul nu vine daca nu e pe bune nasterea, am vazut ca-s cu pluta pe acolo, daca m-au trimis acasa poate nu e asa iminent ... pe de alta parte e prima oara cand experimentez acest tip de durere ...
Ah, si inca o tura de

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 2 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Hai vanyy!!

Hai Aida!!

vanyy,cate sapt ai?

Nerantula,ce faci mami?! Vine Cezara? Daca e ceva,trimiti SMS-LA ORICE ORA,ai inteles?!

donna,nu ma stresez-sunt ZEEN!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!
Siluan trebuie sa traiasca!!

poi pe 29 as avea DPNul

39+
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

buna seara.
Am aparut si eu pe aici...iar tarziu, iar cu o problema. am fost la neuropsihiatrie si toate par a fi bune, doar ca e bebe prea incordat, trebuie sa ii fac gimnastica mai multa (si ma intreb eu: cum sa nu fie bebe incordat cand l-a trezit din somn, lui ii era deja foame si nu avea chef de ,,joaca''?). Problema: am purtat azi sutien si datorita faptului ca a fost cald, am asteptat ceva pana sa pot sa ii dau lui bebe sa pape, a curs putin laptic si pare ca si cum ar fi o basica de oparitura pe sfarc. partea rea e ca ma cam doare partea de jos a sanului, am incercat sa ma mulg sa golesc, dar tot parca e tare si ma supara. oare m-am lipit de vreo mastita asa repede? daca maine pana la pranz nu vad ameliorare, fug iar a medici!

Pune compresa calda pe zona dureroasa sau fa un dus cald, apoi incearca sa masezi cu mana, dinspre baza sanului, spre sfarcuri. Si mai incearca si cu pompa. La mine a functionat. Sper sa ajute

Nerantula, nu stiu ce sa zic...daca ai luat nospa si nu te lasa... s-ar putea sa fie pe bune. ai in casa supozitoare uscosin sau ai pe cine sa trimiti sa cumpere? daca nu te lasa nici dupa un supo de asta, cred ca e cazul sa il suni pe dr. tinem pumnii sa fie cum vrei tu

Mergi la inceput

Ma bag la nani. Somnic usor si fara contractii. Decat cui si le doreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Ma bag la nani. Somnic usor si fara contractii. Decat cui si le doreste

o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ma gandesc sa nu fie un pretravaliu. Stai linistita pe partea stanga. Esti in 38 de saptamani, nu?

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Durerile sunt ca un val, dureaza cateva secunde, sunt vagi, jos-jos de tot in burta, nu e un interval foarte regulat, insa nu trec 10 minute fara un 'val ... fara alte simptome. Am luat 2 no-spa acum vreo 3 ore, as mai lua, dar nu e prea des? Mi-a bagat si in vena un no-spa cu scobutil ..
Nu m-as duce de acum la spital, nasc la Municipal, e full, doctorul nu vine daca nu e pe bune nasterea, am vazut ca-s cu pluta pe acolo, daca m-au trimis acasa poate nu e asa iminent ... pe de alta parte e prima oara cand experimentez acest tip de durere ...
Ah, si inca o tura de

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 2 saptamani !!

uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput