Buna!
Am fost aseara la control si sunt f. fericita! Mi-a spus doctorita ca nici vorba de prolaps de valva sau de insuficienta mitrala...mi-a facut eco de cord si toate dimensiunile erau in limite normale. Mi-a spus ca valvele functioneaza corect. Am eu problemele mele cu extrasistolele si cu tensiunea dar asta este alta mancare de peste, pentru ele fac tratament, mi-a dat sa fac un rmn abdominal, la suprarenale si la inca ceva, parca niste vene, sa-mi monitorizez tensiunea si sa revin la control peste 2 luni aproximativ. Mi-a recomandat betalokul in loc de concor, am luat de dimineatza noua pastila si mi-au cam revenit o parte din extrasistole, banuiesc ca-i trebuie si organismului o perioada de adaptare, nu? Mai vad cateva zile, daca nu mi-e bine, schimb din nou cu concorul...asa mi-a zis de fapt, sa-mi aleg cu ce-mi merge bine. Cam asta a fost aseara, imi trecusera toate cand am auzit vestile bune. Stau si ma gandesc, am 2 eco de cord facute la distanta mica una de alta cu 2 rezultate diferite...ce-ar trebui sa mai fac? Am incredere mare in doctorita de aseara.
Dar, totusi, primul doctor, chiar asa, sa bage din top niste boli pe-acolo ca sa-mi tataie mie fundul? Nu stiu ce sa mai zic...